0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
..Στο μεταξύ , αναβοσβήνει σα χριστουγεννιάτικο γλομπάκι , η ανακοίνωση ….. Νωρίτερα ήταν κατεβασμένη …σβηστή….. Τώρα ξαναανέβηκε.. άναψε....Προείχε , βλέπεις η ..σταθερή ανακοίνωση «Ευχές από το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης» • Όχι τίποτ’ άλλο , αλλά να πηγαίνεις στη σελίδα ΙΝΕΔΙΒΙΜ , να ανοίξει το ματάκι σου με τάξιμο αποπληρωμής .. να ΜΗΝ το βρίσκεις και να συναντάς ευχούλες… Αμ ΔΕΝ τα κατεβάζεις τα καντήλια (ήμαρτον!!..) χρονιάρες μέρες;;…ΠΟΣΟ .. Μα Πόσο καλικατζαραίοι Πιά;;… ΠΟΣΟ;;;;…
Συ τους αποκαλείς καλικατζαραίους !!!! Γω και πολλοί άλλοι τους αποκαλούμε ΛΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ !!!!
Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος συνάδελφος. Μηχανικός μη ελεύθερος επαγγελματίας αν πάρει ώρες σε ΙΕΚ πως πληρώνεται; Ειναι στη κατηγορία πληρωμή μέσω ΙΚΑ και δίνει και αριθμό μητρώου ΤΣΜΕΔΕ; Γίνονται κρατήσεις και υπέρ ΤΣΜΕΔΕ; Αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος στην ιδια κατηγορία ας τα πούμε σε πριβέ γιατι εχω αρκετές απορίες.
!!!!
Μόλις επικοινώνησα με ΙΝΕΒΙΔΙΜ και είπαν ότι θα πληρωθούμε ή την Παρασκευή ή τη Δευτέρα. Στείλανε την εντολή αλλά η τράπεζα έχει 3 μέρες βαλέρ. Άντε καλοφάγωτα......αν τα πάρουμε
Εχω ευχάριστα νέα, διότι σήμερα, 29/12, επιτέλους μπήκαν στο λογαριασμό οι μισθοί από το ινεδιβιμ -κατά πάσα πιθανότητα όλοι. Βέβαια το κακό είναι πως, δεν αναφέρουν αναλυτικά πώς και γιατί, αλλά είναι σε διάφορα entries. Θα στείλω αίτηση για αναλυτική κατάσταση.Επίσης, μου γράφει κάπου και το ονοματεπωνυμο μου και δίπλα το ποσό των 152,80 Ευρώ. Αυτό μπορεί να αντιστοιχεί σε 3 ημέρες που εργάστηκα ως εξεταστής στις εξετάσεις πιστοποιησης του ινεδιβιμ?Καλοφάγωτα εύχομαι και Καλή 1χρονιά!Το ινεδιβιμ πληρώνει τις εισφορές πλέον στους μηχανικούς-τσμεδε, αλλά παρακρατεί και κάποιο ποσο για ικα -το οποίο ονομάζεται 'πακέτο 131'.