0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς όλους τους Συναδέλφους , που Δικαιολογημένα ρωτάνε ...και ΟΚ ΣοφίαΑεκάκιον , κάθε άλλο παρά 'ξανθοί" οι προβληματισμοί σου...Ι.
Καλημέρα σε όλους! Έχετε λάβει βεβαίωση αποδοχών για χρήματα που εισπράχθηκαν μέσα στο 2015. Επικοινώνησα με το ΙΕΚ και μου είπαν ότι τις στέλνει το ΙΝΕΔΙ
ψιλοάσχετο με τις πληρωμές...αλλά για να χαρείτε οσοι περιμένετε να πληρωθείτε παραθετω την παρακατω ΙΝΕΔΙ
Για κάποιον π την υπέβαλε φίλε καλέ τι γίνεται ;;;
Μα theta πως θα τα βρουμε μπροστά μας τα χρήματα που λεει οτι θα φορολογηθουν το έτος που θα καταβληθούν; Αυτο ακριβως εντοπισα. Οτι εμενα τουλαχιστον μου τα έχουν φορολογησει στην προηγουμενη δηλωση περυσι. Αρα δεν μπορουν να μου τα ξαναβαλουν του χρονου
2 Eρωτησεις 1) Γιατι ΟΧΙ ολοι οι συναδελφου με ΤΠΥ ΔΕΝ βλεπουν λεφτα στα ΑΤΜ τους κι αλλοι βλεπουν ?2) αυτοι που ειναι με ΑΕΔ ποτε θα παρουν τα υπολοιπα χρηματα (Ιανουαριος-Φεβρουαριος-Μισος μαρτιος ) Theta αν εχεις καμια πληροφορια ,πες μας
Δυστυχώς Φίλε , από πλευράς μου ...ΟΥΔΕΝ Νεότερον από το Μνημονικόν Μέτωπον.... Όλη η Χώρα στην οποία χρωστάει το Κράτος , περιμένει μπας και - λόγω ενδεχόμενου Μπρέξιτ... - καταβληθούν σε μιάμιση βδομάδα τα , κάπου 7,5 δις προκαταβολής δόσης , ώστε να δουν χαρά από τα εφάπαξ των Δημοσίων και Ιδιωτικών , οι θυρίδες των προμηθευτών (διότι οι κλασσικοί κρατικοδίαιτοι εργολάβοι , πάντα πλουτίζουν...) , μέχρι τα δικά μας ξεραμένα στα σκέλια ΑΤΜς...Ας με συμπαθάνε τα Κορίτσια Συνάδελφοι... ΔΕΝ το λέω σεξιστικά.....ΣΚΛΗΡΑ σαρκαστικά , της κατάστασης το λέω...Θ.
2 Eρωτησεις 1) Γιατι ΟΧΙ ολοι οι συναδελφου με ΤΠΥ ΔΕΝ βλεπουν λεφτα στα ΑΤΜ τους κι αλλοι βλεπουν ?
Είχες κόψει χωριστά τιμολόγιο για κάθε μήνα ή ένα για ολόκληρο το εξάμηνο;