0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς όλους τους Συναδέλφους , που Δικαιολογημένα ρωτάνε ...και ΟΚ ΣοφίαΑεκάκιον , κάθε άλλο παρά 'ξανθοί" οι προβληματισμοί σου...Ι. Βλογάω (λίγο) τα γένια μου.. αν και φρεσκοξυρισμένος , ότι με το που άνοιξαν καθυστερημένα οι εφαρμογές ΤAXISnet , εντόπισα ότι... "τό' φερε ο βλάχος το τυρί" (παλιά Αγρινιώτικη Παροιμία) ... problem Μέγα και το κατέθεσα πολλαπλά δωμέσα , ενημέρωσα ΔΟΥ , τό' ψαξα ΙΝΕΔΙΒΙΜ κλπκλπ..ΙΙ. Επί της ουσίας , το ζήτημα , όπως και η φορολογική απάτη του και έγκλημα σε βάρος μας ΙΝΕΔΙΒΙΜ και της ιδιωτικής εταιρίας λογιστών , που διαχειρίζεται τα εφοριακά του "Ιδρύματος" , μα χοντρότερα τα Δικά μας , είν' τεράστια.Βαρύτατη κουβέντα , την γράφω μετά λόγου γνώσεως - γενικότερα την έχω περιγράψει σε μπόλικα posts και μην ξεκινήσω ένα τεράστιο κατεβατό ως προς τα "κολπάκια" και την ουσία της. ΙΙΙ. Προς ώρας:Το δεύτερο πεδίο , των "ανεξόφλητων οφειλών" , δηλαδή της ελάχιστης προκαταβολής που λάβαμε "έναντι" Εξόφλησης , για Εργασία ωστόσο του 2015 (Νοέμβρη - Δεκέμβρη) ΔΕΝ μπορούμε να το συμπληρώσουμε σε κανένα πεδίο - κωδικών των τωρινών ... ήδη προσυμπληρωμένων φορολογικών δηλώσεων για αποδοχές '15.ΙΙΙΙ. Λένε οι (καινούριες) είτε στο ΤAXIS , είτε έντυπες που παραλαμβάνουμε από τα ΔΙΕΚ "βεβαιώσεις αποδοχών" , ότι τα Χρήματα Νοέμβρη - Δεκέμβρη θα φορολογηθούν για το έτος που κατεβλήθησαν... άρα , όπως έχω ξαναπεί , θα τα βρούμε μπροστά μας του χρόνου. Σημαίνει , λέω για Χιλιοστή φορά , ότι με τον ένα ή άλλο τρόπο , είτε εξοφληθούμε εντός του '16 για τα δεδουλευμένα 2015 Β' και 2016 Α' και μέρους 2016 Β' , καθώς έρχεται η "γενναία" δόση των "θεσμών" για "εξοφλήσεις Ιδιωτών" , είτε επιστρέψουν στο παλιό σύστημα προσυμπλήρωσης κανονικών εποχών έτους ... μα τις έχουμε λάβει.. μα όχι ... είτε άλλο κολπάκιον.... Στις Φορολογικές Δηλώσεις 2017 θα εμφανιζόμαστε ως Πλουσιόπαιδα , που έχουμε λάβει μαζεμένα φράγκα , χάνουμε οι περισσότεροι τα αφορολόγητα όρια , επιστροφές φόρων κλπ. ενώ , ενδεχομένως , φορολογούμαστε πρόσθετα!.. Κοντολογίς:Μειώνονται δραστικά οι φετινές επιστροφές φόρου και μεταφέρονται εισοδήματά μας για του χρόνου , οπότε χάνουμε αφορολόγητα όρια και φορολογούμαστε επί πλέον με άλλες "κλίμακες"...Τόσο "Ωραία".Σμπαθάτε με , καθώς πάλι προκειμένου να είμαι σαφής , την πολυλόγησα τη δουλίτσα...Αυτά,Θ.
Καλημέρα σε όλους! Έχετε λάβει βεβαίωση αποδοχών για χρήματα που εισπράχθηκαν μέσα στο 2015. Επικοινώνησα με το ΙΕΚ και μου είπαν ότι τις στέλνει το ΙΝΕΔΙΒΙΜ στο σπίτι. Ευχαριστώ!
ψιλοάσχετο με τις πληρωμές...αλλά για να χαρείτε οσοι περιμένετε να πληρωθείτε παραθετω την παρακατω ΙΝΕΔΙΒΙΜhttp://www.inedivim.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%AF%CE%B4%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CE%B2%CE%AF%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%82πατήστε και πάνω στις πληροφορίες να χαρείτε ακόμα πιο πολυΖΩΑΡΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!
Για κάποιον π την υπέβαλε φίλε καλέ τι γίνεται ;;;
Μα theta πως θα τα βρουμε μπροστά μας τα χρήματα που λεει οτι θα φορολογηθουν το έτος που θα καταβληθούν; Αυτο ακριβως εντοπισα. Οτι εμενα τουλαχιστον μου τα έχουν φορολογησει στην προηγουμενη δηλωση περυσι. Αρα δεν μπορουν να μου τα ξαναβαλουν του χρονου
2 Eρωτησεις 1) Γιατι ΟΧΙ ολοι οι συναδελφου με ΤΠΥ ΔΕΝ βλεπουν λεφτα στα ΑΤΜ τους κι αλλοι βλεπουν ?2) αυτοι που ειναι με ΑΕΔ ποτε θα παρουν τα υπολοιπα χρηματα (Ιανουαριος-Φεβρουαριος-Μισος μαρτιος ) Theta αν εχεις καμια πληροφορια ,πες μας
Δυστυχώς Φίλε , από πλευράς μου ...ΟΥΔΕΝ Νεότερον από το Μνημονικόν Μέτωπον.... Όλη η Χώρα στην οποία χρωστάει το Κράτος , περιμένει μπας και - λόγω ενδεχόμενου Μπρέξιτ... - καταβληθούν σε μιάμιση βδομάδα τα , κάπου 7,5 δις προκαταβολής δόσης , ώστε να δουν χαρά από τα εφάπαξ των Δημοσίων και Ιδιωτικών , οι θυρίδες των προμηθευτών (διότι οι κλασσικοί κρατικοδίαιτοι εργολάβοι , πάντα πλουτίζουν...) , μέχρι τα δικά μας ξεραμένα στα σκέλια ΑΤΜς...Ας με συμπαθάνε τα Κορίτσια Συνάδελφοι... ΔΕΝ το λέω σεξιστικά.....ΣΚΛΗΡΑ σαρκαστικά , της κατάστασης το λέω...Θ.
2 Eρωτησεις 1) Γιατι ΟΧΙ ολοι οι συναδελφου με ΤΠΥ ΔΕΝ βλεπουν λεφτα στα ΑΤΜ τους κι αλλοι βλεπουν ?
Είχες κόψει χωριστά τιμολόγιο για κάθε μήνα ή ένα για ολόκληρο το εξάμηνο;