0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βρε παιδιά αυτά δεν αφορούν τις πληρωμές. Πείτε τα αλλού. Εδώ ενημέρωση μόνο για πληρωμές.
Μπορείς να απευθυνθείς στην επιθεώρηση εργασίας σε τέτοιες περιπτώσεις.
Αυτό ρωτώ και εγώ αλλά έχουμε αποπροσανατολιστεί τελείως σε αυτό το thread. Ο τίτλος είναι ξεκάθαρος, ας ανεβάζουν οι ενδιαφερόμενοι τα ερωτήματα τους για βεβαιώσεις ενσήμων σε πιο ειδικευμένο νήμα.Δεν υπάρχει κάποιος admin να επέμβει;
Ρε αγαπητέ φίλε τι να λέμε για τις πληρωμές; Να γράφουμε φιλοσοφίες;
Και εγώ έχω κουραστεί να διαβάζω για τα ένσημα και τις βεβαιώσεις. Σημαντικότατο θέμα αλλά ας περάσει σε άλλο thread. Κάποιες προτάσεις για τη διεκδίκηση των πληρωμών <θάβονται> από τις αναρτήσεις για τα ένσημα και τις βεβαιώσεις. Είναι τόσο δύσκολο να συζητηθεί το θέμα <ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΙΝΕΔΙΒΙΜ> σε άλλο thread;
να κάνει τι? μήπως αυτό? http://www.esos.gr/arthra/44758/kataggelia-stin-epitheorisi-ergasias-gia-tis-ofeiles-ton-diek-stoys-ekpaideytesΚαι με αυτό θα φοβερίσει ποιόν? Το ΣΕΠΕ θα καλέσει το ΙΝΕΒΙΜ και θα του πεί δώστε τα λεφτά μην σας κάνω μύνηση και σας δικάσω?καλαμπούρια κάνουμε!Δεν λέω ότι είναι τίποτα μια καταγγελία αλλά δεν λύνει κανένα θέμα.Αν βγούνε δέκα ατομα...οχι 11 ουτε 10000 , και φανούν αποφασισμένα να τους ξεσκίσουν θα τους δώσω και νομοθεσία και κινήσεις, αν και θα έιχαν καλυτερη ενημέρωση απο τους αναπληρωτές που το κάνουν συνέχεια. 01/07 σήμερα πληρώθηκαν το χιλιάρικο του ιουνίου...ψέμματα χτές πιστώθηκανΟπως το έχουν καταφέρει αυτοί ας σας πούνε και εσας.