0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αγωγή είναι πολύ αργή διαδικασία.
Όσοι ζείτε στην Αθήνα ή κοντά έχετε περισσότερες δυνατότητες, εμείς απο άλλη άκρη της χώρας δύσκολα μπορούμε να συμβάλλουμε σε τέτοιου είδους διαμαρτυρίες
Με απαντήσεις σαν αυτή όντως δεν θα βρούμε ακρη, τι ειναι η αθήνα?Σωματεία ΙΕΚ δεν υπάρχουν, οτι δηλώνει σωματείο ειναι μία κοροιδία και μισή.ΣΕΠΕ εχετε εκει κοντά? κάντε απο μία καταγγελία ο καθένας χωριστά και προχωράτε στο επόμενο στάδιο της αγωγής με εξοδα μοιρασμένα.Θέμα εμπιστοσύνης στην σελίδα δεν νομίζω να έχετε, ας βγεί ενας συντονιστής ή και ο ίδιος ο διαχειριστής και ας κάνει συλλογή ονομάτων εκπαιδευτικών-καθηγητών ΙΕΚ, απο όλη την Ελλάδα (ίδια λεφτά παίρνουμε δεν είμαστε προνομιούχοι) για να γίνει επαφή με δικηγόρο (οποιονδηποτε, αρκεί να πάρουμε καλή προσφορά).Το προχωράτε εσείς και εμείς εδώ είμαστε το έχω ακούσει χρόνια ολόκληρα!!!!
Νομίζω μόνο λόγια είσαι φίλε, κάνε εσύ πρώτα αυτά που λές και πες μας και εμάς να σε ακολουθήσουμε.Να κατέβω Αθήνα 15 ώρες ταξίδι και συν ξενοδοχεία, και μετά τι; αν μαζευτούν 5-10 άτομα και δε γίνει τίποτα, να το μετρήσω ως βόλτα στην Αθήνα; Μη λέμε μπούρδες