0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωματείο Εκπαιδευτών Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Λοιπών Φορέων Δια
Καλησπέρα. Από ότι έχω ακούσει, όσοι εργάζονται ως καθηγητές σε δημόσια ιεκ του υπουργείου παιδείας αργούν να πληρωθούν. Αυτό που θέλω να ρωτησω είναι αφενός για πόση καθυστέρηση μιλάμε κατά μέσο όρο (3-6 μήνες ή πιο πολύ ; ) και επίσης ποια ειναι η ωριαία αμοιβή ενός καθηγητή σε δημόσιο ιεκ -πιστοποιημένου από τον ΕΟΠΠΕΠ - με πτυχίο τει ή πανεπιστημίου. Ευχαριστώ πολυ.
Ακόμα δεν έχουμε πληρωθεί για το προηγούμενο εξάμηνο που τελείωσε περίπου μέσα Φεβρουαρίου. Το ωρομισθιο για πιστοποιημένο εκπαιδευτή με πτυχίο ΑΕΙ/ ΤΕΙ είναι 15
Χρόνια πολλά καταρχήν...Μου φαίνονται πολύ λάθος οι περισσότερες απόψεις του κ. Ζέρβα, ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα.. Τα κριτήρια μοριοδότησης προσπαθούν να ευνοήσουν τους δευτεροβάθμιους και γενικά υπάρχει η τάση να μπουν δευτεροβάθμιοι στα ΙΕΚ (είτε ως καθηγητές είτε ως διευθυντές τον λόγο τον ξέρετε...εκλογές). Φαίνεται ήδη από τα νέα κριτήρια μοριοδότησης Διευθυντών και Εκπαιδευτών ΚΔ