0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι p-p!Είμαι στη διάθεση το νομού X. Θέλω μετάταξη στο νομό Ψ που είναι δίπλα απο το νομό Χ αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να πάρω μετάταξη εκεί. Και σκέφτηκα μήπως να ζητήσω μετάταξη στην Α/θμια στο νομό που ανήκω ήδη στη
Καλησπέρα σε όλους σας!Όπως οι περισσότεροι έτσι και εγώ είμαι πολύ προβληματισμένος σχετικά με τις επικείμενες μετατάξεις! Έχω εκνευριστεί τόσο πολύ με όλα αυτά και δεν ξέρω πραγματικά τί να κάνω! Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ τον προβληματισμό μου μαζί σας! Σίγουρα θα κάνω αίτηση μετάταξης (με την προοπτική ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο υπηρεσιακό μας καθεστώς) για το νομό που κατοικώ. Είμαι όμως 99% σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πάρω μετάταξη λόγω του ότι θα με προσπεράσουν άλλοι με περισσότερα μόρια. Ο προβληματισμός μου λοιπόν είναι άν θα δηλώσω τον διπλανό νομό στον οποίο ανήκω στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή ακόμα και στον διπλανό αυτού που είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ που είναι το πατρικό μου και εκεί έχω ίσως πιθανότητες γιατι είναι ο νομός με τις περισσότερες θέσεις. Αυτό που φοβάμαι είναι άν πάρω οργανική μήπως εγκλωβιστώ εκεί στο τέλος και δεν μπορώ να φύγω! Θα υπάρξει η δυνατότητα να κάνουμε αίτηση μετάθεσης; και πώς θα γίνει αυτό άν δεν ανοίξουν και τα άλλα σχολεία... γιατί πιστεύω οι περισσότεροι που θα τοποθετηθούν θα θέλουν να κάτσουν και στο νομό που θα πάρουν θέση! Άρα μπορεί να πάρω μια οργανική και να πάω στην Α/θμια που είναι κάτι που μου αρέσει από την εμπειρία που έχω αλλά άν είναι να μην μπορώ να έρθω εκεί που μένω τώρα τί να το κάνω; Εσύ φίλη bitch τί λες για αυτό από τις πληροφορίες σου; άν κάποιος έχει άποψη για αυτό και μπορεί να πεί τη γνώμη του καλοδεχούμενη... γιατί είμαι στην τσίτα αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει να αποφασίσω γίνομαι χειρότερα!!!
Συνάδερφοι μετά απο επικοινωνία με το υπουργείο ισχύει ότι όλη η προϋπηρεσία μας αναγνωρίζεται κανονικά, όχι μόνο 7 χρόνια που αναφέρθηκε παραπάνω (αυτό ισχύει σε νέα πρόσληψη και τα 7 χρόνια είναι ιδιωτικού τομέα, το οποίο ΦΕΚ δεν εχει ψηφιστεί ακόμη - αυτό σημαίνει και για μας ότι πριν το διορισμό μας αν έχουμε προϋπηρεσία έξω από το δημόσιο θα μπορέσουμε να την αναγνωρίσουμε).
απο το fb του ΜΠΡΑΤΗΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ 900 ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ