*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4789469 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος minute10

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #518 στις: Μαρτίου 28, 2013, 08:35:16 pm »
Όχι p-p!
Είμαι στη διάθεση το νομού X. Θέλω μετάταξη στο νομό Ψ που είναι δίπλα απο το νομό Χ αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να πάρω μετάταξη εκεί. Και σκέφτηκα μήπως να ζητήσω μετάταξη στην Α/θμια στο νομό που ανήκω ήδη στη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:59:39 »

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Μαρτίου 28, 2013, 08:54:54 pm »
Καλησπέρα σε όλους σας!

Όπως οι περισσότεροι έτσι και εγώ είμαι πολύ προβληματισμένος σχετικά με τις επικείμενες μετατάξεις! Έχω εκνευριστεί τόσο πολύ με όλα αυτά και δεν ξέρω πραγματικά τί να κάνω! Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ τον προβληματισμό μου μαζί σας! Σίγουρα θα κάνω αίτηση μετάταξης (με την προοπτική ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο υπηρεσιακό μας καθεστώς) για το νομό που κατοικώ. Είμαι όμως 99% σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πάρω μετάταξη λόγω του ότι θα με προσπεράσουν άλλοι με περισσότερα μόρια. Ο προβληματισμός μου λοιπόν είναι άν θα δηλώσω τον διπλανό νομό στον οποίο ανήκω στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή ακόμα και στον διπλανό αυτού που είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ που είναι το πατρικό μου και εκεί έχω ίσως πιθανότητες γιατι είναι ο νομός με τις περισσότερες θέσεις. Αυτό που φοβάμαι είναι άν πάρω οργανική μήπως εγκλωβιστώ εκεί στο τέλος και δεν μπορώ να φύγω! Θα υπάρξει η δυνατότητα να κάνουμε αίτηση μετάθεσης; και πώς θα γίνει αυτό άν δεν ανοίξουν και τα άλλα σχολεία... γιατί πιστεύω οι περισσότεροι που θα τοποθετηθούν θα θέλουν να κάτσουν και στο νομό που θα πάρουν θέση! Άρα μπορεί να πάρω μια οργανική και να πάω στην Α/θμια που είναι κάτι που μου αρέσει από την εμπειρία που έχω αλλά άν είναι να μην μπορώ να έρθω εκεί που μένω τώρα τί να το κάνω; Εσύ φίλη bitch τί λες για αυτό από τις πληροφορίες σου; άν κάποιος έχει άποψη για αυτό και μπορεί να πεί τη γνώμη του καλοδεχούμενη... γιατί είμαι στην τσίτα αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει να αποφασίσω γίνομαι χειρότερα!!!  :-\

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Μαρτίου 28, 2013, 10:27:39 pm »
μην σκεφτεστε τι μπορει να γινει του χρονου...
δυστυχως ή ευτυχως ειμαστε υποχρεωμενοι να αποφασισουμε με τα μεχρι τωρα δεδομενα και μονο με αυτα...
και δυστυχως το worst case scenario ειναι αυτο που τρεχει αυτην την στιγμη 100% για τους νομους αβγδεζηθικλμνξοπρστυφχψ και ω...ουφ ζορι να πληκτρολογεις την αλφαβητα :P

Αποσυνδεδεμένος vkots

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ20 MSc
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Μαρτίου 28, 2013, 10:45:19 pm »
Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας!!! Σας μπέρδεψα και με τα Χ,Υ,Ζ και όπως είπε πολύ σωστά και ο φίλος μας παραπάνω Ω!!! Αφού το ξαναδιάβασα και μπερδεύτηκα και εγώ!!! P-P έχεις δίκιο είναι ρουλέττα η όλη φάση!!! Ναι η Αθήνα είναι ρίσκο τελικά γιατί αν εγκλωβιστώ την πάτησα και όπως πολύ σωστά είπες με 1 μόριο άντε να γυρίσω πίσω! Άρα το μόνο που πρέπει να σκεφτώ είναι άν θα δηλώσω στο νομό τον οποίο είμαι. Δεν ξέρω αν θα αξίζει μήπως εγκλωβιστώ τελικά εκεί! Γιατί τουλάχιστον στη β/θμια παίρνω συνήθως απόσπαση για το νομό που θέλω ενώ στην α/θμια δεν ξέρω θα έχω αυτή τη δυνατότητα... δύσκολα τα πράγματα παλλικάρια και κοπελιές!!! Αλήθεια γνωρίζει κανείς αν θα γίνουν πρώτα μεταθέσεις και μετά μετατάξεις ή το α ντίθετο; έχω ακούσει και τις 2 απόψεις!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:59:39 »

Αποσυνδεδεμένος oikat

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: Μαρτίου 28, 2013, 11:03:02 pm »
η εγκύκλιος το λέει ξεκάθαρα: πρώτα μεταθέσεις και μετά μετατάξεις και για όσους έκαναν και αίτηση μετάθεσης αν την πάρουν μπορούν να κάνουν ανάκληση της αίτησης μετάταξης γιατί αλλιώς θα ισχύσει η μετάταξη και μόνο.

Αποσυνδεδεμένος oikat

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Μαρτίου 29, 2013, 08:29:58 am »
Συνάδερφοι μετά απο επικοινωνία με το υπουργείο ισχύει ότι όλη η προϋπηρεσία μας αναγνωρίζεται κανονικά, όχι μόνο 7 χρόνια που αναφέρθηκε παραπάνω (αυτό ισχύει σε νέα πρόσληψη και τα 7 χρόνια είναι ιδιωτικού τομέα, το οποίο ΦΕΚ δεν εχει ψηφιστεί ακόμη - αυτό σημαίνει και για μας ότι πριν το διορισμό μας αν έχουμε προϋπηρεσία έξω από το δημόσιο θα μπορέσουμε να την αναγνωρίσουμε).

επίσης μετά από επικοινωνία με τον κο Μπράτη έμαθα ότι οι θέσεις στα σχολεία επικαιροποιούνται και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν  και θα υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης και ανάκλησης της αίτησης.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Μαρτίου 29, 2013, 10:04:11 am »
Συνάδερφοι μετά απο επικοινωνία με το υπουργείο ισχύει ότι όλη η προϋπηρεσία μας αναγνωρίζεται κανονικά, όχι μόνο 7 χρόνια που αναφέρθηκε παραπάνω (αυτό ισχύει σε νέα πρόσληψη και τα 7 χρόνια είναι ιδιωτικού τομέα, το οποίο ΦΕΚ δεν εχει ψηφιστεί ακόμη - αυτό σημαίνει και για μας ότι πριν το διορισμό μας αν έχουμε προϋπηρεσία έξω από το δημόσιο θα μπορέσουμε να την αναγνωρίσουμε).

ώπα !! Για να ξεκαθαρίζουμε τι λέμε και κυρίως τι καταλαβαίνουμε όταν διαβάζουμε. Επειδή εγώ ανέφερα την επταετία παραπάνω, διευκρινίζω τα εξής: πολλοί εδώ μέσα φοβουνται μήπως η μετάταξη είναι νέος διορισμός και άρα χάνουν ΜΚ και βαθμό. Για τους νέους διορισμούς πράγματι ισχύει ότι μπορείς να αναγνωρίσεις ως 7 έτη ( έχει ήδη ψηφιστεί με τον 4024 δεν περιμένουν τώρα να ψηφιστει αυτό). Εξ ου και το ανέφερα, λέγοντας μάλιστα ότι με βάση τα όσα γνωρίζουμε η μετάταξη δεν θεωρείται νέος διορισμός αλλά οιονεί διορισμός ( δηλαδή ΣΑΝ ΝΕΟΣ - που σημαινει ( πάλι με όσα γνωρίζουμε ως τώρα) - ότι συνεχίζεις ΜΚ /
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 29, 2013, 10:10:00 am από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος vaggis

• Ιστορικό μέλος
  • i love education
    • Προφίλ
« Απάντηση #526 στις: Μαρτίου 29, 2013, 04:06:35 pm »
απο το fb του ΜΠΡΑΤΗ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ 900 ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος Mits2007

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #527 στις: Μαρτίου 29, 2013, 04:22:20 pm »
Τι πιο λογικό από το να δοθεί παράταση μίας εβδομάδας για τις αιτήσεις ώστε να μην δημιουργηθεί μπάχαλο χωρίς λόγο;

απο το fb του ΜΠΡΑΤΗ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ 900 ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #528 στις: Μαρτίου 29, 2013, 05:13:29 pm »
ωραιος vaggis!!!!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #529 στις: Μαρτίου 29, 2013, 05:25:22 pm »
μα βρε παιδιά, 40 σελιδες κοντά συζητάμε αυτό και πρέπει να βγει ο μπρατης για να το πιστέψετε;  ;D ;D ;D
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #530 στις: Μαρτίου 29, 2013, 05:41:46 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 03:29:59 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θέλω να πιάσω το Τζόκερ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Μαρτίου 29, 2013, 05:44:33 pm »
Σίγουρα καλή είδηση είναι αυτή, αλλά πάλι δεν αλλάζει κάτι. Το θέμα είναι αν θα παραμείνει το πιλοτικό Δημοτικό μακροχρόνια ή όχι. Αν κάποια στιγμή καταργηθεί τότε υπάρχει πρόβλημα... Το αν θα μάθουμε τα σχολεία ή όχι, λίγη σημασία έχει.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)