*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4798544 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θέλω να πιάσω το Τζόκερ.
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #574 στις: Απριλίου 01, 2013, 03:24:53 pm »
Σωστά, αλλά το θέμα είναι ότι σίγουρα κάποιοι καταχωρητές θα έχουν πει σε κάποιους συναδέρφους ότι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση. Τώρα που να τους βρεις;;;; Άντε εγώ τους θυμάμαι, άμα κάποιος είναι σε μεγάλη ΔΙΔΕ τι θα κάνει; Απαράδεκτοι γενικά έχω να πω. Μας τρέχουν χωρίς λόγο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:51:58 »

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #575 στις: Απριλίου 01, 2013, 03:44:02 pm »
Σωστά, αλλά το θέμα είναι ότι σίγουρα κάποιοι καταχωρητές θα έχουν πει σε κάποιους συναδέρφους ότι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση. Τώρα που να τους βρεις;;;; Άντε εγώ τους θυμάμαι, άμα κάποιος είναι σε μεγάλη ΔΙΔΕ τι θα κάνει; Απαράδεκτοι γενικά έχω να πω. Μας τρέχουν χωρίς λόγο
Μπορεί να διορθωθεί στη διαδικασία των ενστάσεων.

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #576 στις: Απριλίου 01, 2013, 04:10:25 pm »
Στο δικό μας γραφείο η μόνη διευκρίνιση που έχει έρθει είναι αυτή που υπάρχει στο alfavita, δηλαδή αναγνωριση χρόνου προυπηρεσίας μόνο στην δευτεροβάθμια. Με το υπουργείο που μιλήσαμε την προηγουμενη εβδομάδα το ίδιο μας είπαν, οτι δεν αναγνωρίζετε ο χρόνος στην Α'θμια προν το διορισμο. Μεχρις και σήμερα που κλείσαμε εξακολουθούμε να μην έχουμε κάτι νεώτερο, οποτε δεν τις καταχωρούμε αυτες που κλεινουν πενταετια με προυπηρεσία στην Αθμια

Αποσυνδεδεμένος vaggis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • i love education
    • Προφίλ
« Απάντηση #577 στις: Απριλίου 01, 2013, 04:17:02 pm »
απο την ΔΔΕ Φθιωτιδας

ΘΕΜΑ : Διευκρίνιση σχετικά με τη συμπλήρωση των πέντε (5) ετών εκπαιδευτικής υπηρεσίας για δικαίωμα μετάταξης σύμφωνα με την αριθμ. 38784/Δ1/20-03-2013 εγκύκλιο μετατάξεων ειδικοτήτων από τη Δ/θμια στην Π/θμια Εκπαίδευση

Διευκρινίζουμε σχετικά με το υπόψη θέμα και συγκεκριμένα με τα αναφερόμενα στη δεύτερη ημιπερίοδο της περίπτωσης α΄ του κεφαλαίου
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:51:58 »

Αποσυνδεδεμένος sgav

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #578 στις: Απριλίου 01, 2013, 04:19:21 pm »
Περίμενα μήπως δώσουνε καμιά παράταση ή να ανακοινώνανε τα οργανικά κενά αλλά τίποτα. Ξέρω ήδη 3 φίλους συναδέλφους που ανήκουν στην κατηγορία των αναποφάσιστων (πότε θα το αποφασίσουμε οεο??? Μάλλον αύριο με το σταυρό στο χέρι κι ο θεός βοηθός...)
Και μια σημαντική ερώτηση: Πότε μπορούμε να κάνουμε ΑΝΑΚΛΗΣΗ? Αν το μετανιώσω μεθαύριο μπορώ να πάω την Παρασκευή και να πώ sorry λάθος???

Αποσυνδεδεμένος nec9

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: Απριλίου 01, 2013, 04:33:10 pm »
Και να ρωτήσω..
Σε περίπτωση που όλα παν καλά και μεταταγεί π.χ. κάποιος σε γειτονικό νομό (β΄επιλογή του)..Αν ανοίξει του χρόνου γενικά το δικαίωμα των μετατάξεων στα υπόλοιπα κενά,
θα προηγείται αυτός με αίτηση μετάθεσης για να καλύψει κενά του νομού του, ή,
θα δοθούν αυτά σε πιθανόν νέους προς μετάταξη και θα κολλήσει ο ίδιος στον διπλανό νομό?

Αποσυνδεδεμένος spiromilios

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #580 στις: Απριλίου 01, 2013, 04:36:22 pm »
κατα τη γνωμη μου δεν βαζεις καπου πιο μακρυα απο κει που εισαι.
για ποιες περιοχες περιμενουμε κενα;

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Απριλίου 01, 2013, 04:38:42 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 03:27:47 pm από glory3 »

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #582 στις: Απριλίου 01, 2013, 04:39:34 pm »
Αυτό με την πενταετία να υποθέσω ότι δεν είναι Πρωταπριλιάτικο έτσι;
Ενα τόσο σοβαρό θέμα να ανακοινώνεται μετά τις 3μμ την προτελευταία μέρα και ενω έχουν πέσει τόσα τηλέφωνα φαντάζομαι από τις Δ/νσεις όλες τις προηγούμενες ημέρες.
Οχι τίποτα άλλο αλλά δεν βλέπω και σφραγίδες από το Υπουργείο.
Τέλος πάντων θα δείξει.
Μακάρι να ισχύει πάντως για τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους.

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Απριλίου 01, 2013, 04:41:07 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 03:27:40 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Απριλίου 01, 2013, 04:45:26 pm »
έχω να πω ότι μας δουλεύουν ασύστολα !! ( ναι, το ξέραμε, αλλά αυτό το σημερινό ειναι άνευ προηγούμένου).

στις 22 μαρτίου είχαμε αυτή την διευκρινιση
http://dide.ser.sch.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1373:2013-03-22-11-20-26&catid=108:2011-01-13-07-26-37&Itemid=442

( όπου αναφέρεται χρόνος μόνο στη
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος trekto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Απριλίου 01, 2013, 04:45:48 pm »
Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος βιασύνης.
Σίγουρα θα υπάρξει δυνατότητα μετάταξης στην Αθμια και αργότερα, μιας και οι θέσεις στην Αθμια είναι πάρα πολλές, δυνητικά όσες και τα σχολεία.
Η μόνη περίπτωση να μην υπάρχει δυνατότητα μετάταξης αργότερα είναι οι πειραματικοί κλάδοι να καταργηθούν. Αλλά σε αυτή την περίπτωση αλίμονο σε όσους βιαστούν.
Παίρνω το θάρρος συνάδελφε από το κόκκινο τμήμα του κειμένου σου, να εικάσω ότι τα κίνητρά σου δεν είναι και πολύ αγαθά... (βλέποντας και προηγούμενα post)
Γνωρίζεις (καλύτερα από πάρα πολλούς εδώ μέσα) ότι όποιος πρόλαβε τον κύριο ... είναι φέτος...
Οι νουθεσίες για τις επόμενες χρονιές, προφανώς είναι για να τους βοηθήσεις να επιλέξουν τα πιλοτικά στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στην Κάρπαθο....
Μη λοιπόν τρομοκρατείς τον κόσμο γιατί το προηγούμενο της κατάργησης των θεατρολόγων δεν οδήγησε σε απόλυση αλλά σε μεταφορά των συναδέλφων στην Αθμια.
Καλή τύχη στην αίτηση που ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις κάνει

Δεν έχω κάνει αίτηση, και θα κάνω μόνο όταν ο κλάδος μου θα γίνει επίσημος στην Αθμια, και όχι πειραματικός. Όταν λέω περιμένω να επεκταθεί σε όλα τα σχολεία, εννοώ όλα, και όχι μόνο τα ΕΑΕΠ (τα οποία σήμερα είναι και αύριο δεν είναι). Θεωρώ πάρα πολύ επικίνδυνη κίνηση την μετάταξη σε πειραματικό κλάδο.

Από εκεί και πέρα, ας κρίνει ο καθένας και....καλή τύχη.

Μη λοιπόν τρομοκρατείς τον κόσμο γιατί το προηγούμενο της κατάργησης των θεατρολόγων δεν οδήγησε σε απόλυση αλλά σε μεταφορά των συναδέλφων στην Αθμια.
Καλή τύχη στην αίτηση που ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις κάνει

Όσον αφορά τους θεατρολόγους, είναι οι μόνοι για τους οποίος πραγματικά αξίζει να κάνουν αίτηση, γιατί ως πειραματικό μάθημα που είναι δεν έχουν μόνιμη θέση,  και άρα δεν έχουν κάτι να χάσουν. Όμως τους θεατρολόγους τους κόψανε λόγω πενταετίας, οπότε από αυτή και μόνο την ύπουλη κίνηση του υπουργείο καταλαβαίνεις ποιο είναι το μέλλον και που οδεύει το πράγμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 01, 2013, 04:52:57 pm από trekto »
http://www.cartoonstock.com/lowres/wpa0649l.jpg

Κατά την διάρκεια της απεργίας, αν κάποιος συνάδελφος είναι σε θέση κλειδί, θέλει να απεργήσει αλλά δεν μπορεί λόγω οικονομικού, παρακαλώ να μου στείλει pm.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Απριλίου 01, 2013, 04:52:05 pm »

Όσον αφορά τους θεατρολόγους, είναι οι μόνοι για τους οποίος πραγματικά αξίζει να κάνουν αίτηση, γιατί δεν έχουν μόνιμη θέση να χάσουν. Όμως τους θεατρολόγους τους κόψανε λόγω πενταετίας, οπότε από αυτή την ύπουλη κίνηση του υπουργείο καταλαβαίνεις ποιο είναι το μέλλον.

στην πραγματικότητα, υπάρχουν (ελάχιστοι μεν,υπαρκτοί δε)  θεατρολόγοι με πενταετία και αυτό συμβαίνει επειδή το μάθημα θεατρικής παιδείας  υπήρχε στα καλλιτεχνικά και μουσικά σχολεία πριν τον διορισμό του εν λόγω κλάδου, και στα οποία αυτοί οι ελάχιστοι είχαν δουλέψει ως ωρομισθιοι ή αναπληρωτές.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: Απριλίου 01, 2013, 05:31:32 pm »
έχω να πω ότι μας δουλεύουν ασύστολα !! ( ναι, το ξέραμε, αλλά αυτό το σημερινό ειναι άνευ προηγούμένου).

στις 22 μαρτίου είχαμε αυτή την διευκρινιση
http://dide.ser.sch.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1373:2013-03-22-11-20-26&catid=108:2011-01-13-07-26-37&Itemid=442

( όπου αναφέρεται χρόνος μόνο στη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144