0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά, αλλά το θέμα είναι ότι σίγουρα κάποιοι καταχωρητές θα έχουν πει σε κάποιους συναδέρφους ότι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση. Τώρα που να τους βρεις;;;; Άντε εγώ τους θυμάμαι, άμα κάποιος είναι σε μεγάλη ΔΙΔΕ τι θα κάνει; Απαράδεκτοι γενικά έχω να πω. Μας τρέχουν χωρίς λόγο
Παράθεση από: trekto στις Απριλίου 01, 2013, 11:45:56 amΔεν νομίζω να υπάρχει λόγος βιασύνης.Σίγουρα θα υπάρξει δυνατότητα μετάταξης στην Αθμια και αργότερα, μιας και οι θέσεις στην Αθμια είναι πάρα πολλές, δυνητικά όσες και τα σχολεία.Η μόνη περίπτωση να μην υπάρχει δυνατότητα μετάταξης αργότερα είναι οι πειραματικοί κλάδοι να καταργηθούν. Αλλά σε αυτή την περίπτωση αλίμονο σε όσους βιαστούν.Παίρνω το θάρρος συνάδελφε από το κόκκινο τμήμα του κειμένου σου, να εικάσω ότι τα κίνητρά σου δεν είναι και πολύ αγαθά... (βλέποντας και προηγούμενα post)Γνωρίζεις (καλύτερα από πάρα πολλούς εδώ μέσα) ότι όποιος πρόλαβε τον κύριο ... είναι φέτος...Οι νουθεσίες για τις επόμενες χρονιές, προφανώς είναι για να τους βοηθήσεις να επιλέξουν τα πιλοτικά στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στην Κάρπαθο....Μη λοιπόν τρομοκρατείς τον κόσμο γιατί το προηγούμενο της κατάργησης των θεατρολόγων δεν οδήγησε σε απόλυση αλλά σε μεταφορά των συναδέλφων στην Αθμια.Καλή τύχη στην αίτηση που ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις κάνει
Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος βιασύνης.Σίγουρα θα υπάρξει δυνατότητα μετάταξης στην Αθμια και αργότερα, μιας και οι θέσεις στην Αθμια είναι πάρα πολλές, δυνητικά όσες και τα σχολεία.Η μόνη περίπτωση να μην υπάρχει δυνατότητα μετάταξης αργότερα είναι οι πειραματικοί κλάδοι να καταργηθούν. Αλλά σε αυτή την περίπτωση αλίμονο σε όσους βιαστούν.
Μη λοιπόν τρομοκρατείς τον κόσμο γιατί το προηγούμενο της κατάργησης των θεατρολόγων δεν οδήγησε σε απόλυση αλλά σε μεταφορά των συναδέλφων στην Αθμια.Καλή τύχη στην αίτηση που ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις κάνει
Όσον αφορά τους θεατρολόγους, είναι οι μόνοι για τους οποίος πραγματικά αξίζει να κάνουν αίτηση, γιατί δεν έχουν μόνιμη θέση να χάσουν. Όμως τους θεατρολόγους τους κόψανε λόγω πενταετίας, οπότε από αυτή την ύπουλη κίνηση του υπουργείο καταλαβαίνεις ποιο είναι το μέλλον.
έχω να πω ότι μας δουλεύουν ασύστολα !! ( ναι, το ξέραμε, αλλά αυτό το σημερινό ειναι άνευ προηγούμένου).στις 22 μαρτίου είχαμε αυτή την διευκρινιση http://dide.ser.sch.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1373:2013-03-22-11-20-26&catid=108:2011-01-13-07-26-37&Itemid=442( όπου αναφέρεται χρόνος μόνο στη