0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Απριλίου 02, 2013, 08:46:33 pmΠαράθεση από: athan123 στις Απριλίου 02, 2013, 06:40:56 pm@ ICT νομίζω ότι αιτήσεις μπορούμε να δεχόμασε μέχρι τη λήξη ωραρίου μας και όχι μέχρι το βράδυ.... think again !! όταν τρέχουν ημερομηνίες δεν τρέχουν μέχρις λήξεως του ωραρίου αλλά μεχρι το τέλος της ημέρας. Ούτε μπορείς να θεωρήσεις εκπρόθεσμη αίτηση που στέλνεται πχ μέσω φαξ στις 7.20 το απόγευμα επειδή το γραφείο ειναι κλειστό.Οι αιτήσεις γίνονται λέει η εγκύκλιος είτε αυτοπροσώπως είτε με ταχυδρομική αποστολή (με απόδειξη παραλαβής) ... δεν ξέρω να γίνονται δεκτές από τις οργανικές με φαξ. Όπως και στις μεταθέσεις δεν στέλνονται με φαξ. Όχι;;;;
Παράθεση από: athan123 στις Απριλίου 02, 2013, 06:40:56 pm@ ICT νομίζω ότι αιτήσεις μπορούμε να δεχόμασε μέχρι τη λήξη ωραρίου μας και όχι μέχρι το βράδυ.... think again !! όταν τρέχουν ημερομηνίες δεν τρέχουν μέχρις λήξεως του ωραρίου αλλά μεχρι το τέλος της ημέρας. Ούτε μπορείς να θεωρήσεις εκπρόθεσμη αίτηση που στέλνεται πχ μέσω φαξ στις 7.20 το απόγευμα επειδή το γραφείο ειναι κλειστό.
@ ICT νομίζω ότι αιτήσεις μπορούμε να δεχόμασε μέχρι τη λήξη ωραρίου μας και όχι μέχρι το βράδυ....
@trekto,σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Επειδή θέλω να σεβαστώ αυτό που μου είπε η Bitch λέω να μην συνεχίσω σήμερα.Ομως μια τελευταία ερώτηση αν τα πιλοτικά σχολεία μπορούν να καταργηθούν με ένα Νόμο, γιατί όλα τα άλλα να μην μπορούν να αλλάξουν πάλι με ένα νόμο;
είναι καλύτερα απο χθες σίγουρα!! η αληθεια ειναι πως οι πληροφορικοί έκαναν πολλές αιτήσεις. Οι γαλλικών λιγότερες και οι γερμανικών ελάχιστες!!!
αντι να δουμε θετικα το ανοιγμα νεων οργανικων νεων κλαδων στην Α/μια καποιοι μιζεριαζουν και κινδυνολογουν συνεχως!!!ας δουμε και κατι θετικο σε αυτη τη χωρα....και τα αγγλικα ειχαν αρχισει πιολτικα στην γ δημοτικου το 2002 και διδασκονται πλεον σε ολα τα δημοτικα τησ χωρας.....και στα ΕΑΕΠ απο τη α δημοτικου