0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 07, 2013, 06:56:58 pmΠαράθεση από: Garcia4 στις Αυγούστου 07, 2013, 06:47:54 pmΠαράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 07, 2013, 06:31:17 pmΑυτο λεω ιδιαιτερα για την πληροφορικη. Τι θα γινει μετα? θα προσαρμοστεί το νεο ωρολογιο προγραμμα σε αυτους που θα μείνουν? η Αβαθμια δηλαδη θα λειτουργεί ρολόι και στη ββαθμια θα γινεται πανικός?Ας ελπίσουμε ότι οι μετατάξεις να ναι εθελοντικές γιατί υπάρχουν και κάποιοι (όπως εγώ) που προτιμούν να απολυθούν παρά να πάνε σε δημοτικό..δεν θέλω ρε παιδί μου πώς το λένεεεεεεεεεεεεεεεεεε θέλω
Παράθεση από: Garcia4 στις Αυγούστου 07, 2013, 06:47:54 pmΠαράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 07, 2013, 06:31:17 pmΑυτο λεω ιδιαιτερα για την πληροφορικη. Τι θα γινει μετα? θα προσαρμοστεί το νεο ωρολογιο προγραμμα σε αυτους που θα μείνουν? η Αβαθμια δηλαδη θα λειτουργεί ρολόι και στη ββαθμια θα γινεται πανικός?Ας ελπίσουμε ότι οι μετατάξεις να ναι εθελοντικές γιατί υπάρχουν και κάποιοι (όπως εγώ) που προτιμούν να απολυθούν παρά να πάνε σε δημοτικό..δεν θέλω ρε παιδί μου πώς το λένεεεεεεεεεεεεεεεεεε θέλω
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 07, 2013, 06:31:17 pmΑυτο λεω ιδιαιτερα για την πληροφορικη. Τι θα γινει μετα? θα προσαρμοστεί το νεο ωρολογιο προγραμμα σε αυτους που θα μείνουν? η Αβαθμια δηλαδη θα λειτουργεί ρολόι και στη ββαθμια θα γινεται πανικός?Ας ελπίσουμε ότι οι μετατάξεις να ναι εθελοντικές γιατί υπάρχουν και κάποιοι (όπως εγώ) που προτιμούν να απολυθούν παρά να πάνε σε δημοτικό..δεν θέλω ρε παιδί μου πώς το λένεεεεεεεεεεεεεεεεεε θέλω
Αυτο λεω ιδιαιτερα για την πληροφορικη. Τι θα γινει μετα? θα προσαρμοστεί το νεο ωρολογιο προγραμμα σε αυτους που θα μείνουν? η Αβαθμια δηλαδη θα λειτουργεί ρολόι και στη ββαθμια θα γινεται πανικός?
@diaman Μάλλον το ελληνικά μου δεν είναι καλά...το ότι δεν θέλω να μεταταχθώ βιαίως στα δημοτικά στα νηπιαγωγεία και δεν ξέρω και εγώ που αλλού δεν σημαίνει ότι τα απαξιώνω απλά σημαίνει ότι δεν τα επιθυμώ! Δηλαδή αν ένας Λέκτορας στο ΕΜΠ μεταταχθεί να κάνει ΤΠΕ στο Γυμνάσιο προκειμένου να μην απολυθεί θα πρέπει να ανακράξει ΖΗΤΩ? Σημαίνει ότι απαξιώνει το Γυμνάσιο ή ότι θεωρεί πισωγύρισμα την καριέρα του? Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω ρε γμτ...πρέπει δηλαδή όλοι να σκύψουμε το κεφάλι και να χαρούμε για το ξεροκόμματο που μας πετάνε? Όποιον του αρέσει με γεια του με χαρά του...εμένα μου επιτρέπεται να μην μου αρέσει το Δημοτικό χωρίς να αισθάνομαι τύψεις για αυτό
Τώρα απλά σου λέει ο "προϊστάμενος" σου το εξής: "Αγαπητέ/ή, λυπάμαι αλλά μου περισσεύεις και πρέπει να σε απολύσω εκτός και αν θες να απασχοληθείς στον τομέα της Α/μιας". Αυτή είναι όλη η ιστορία...