*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4804528 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #3990 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:29:27 pm »
Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω και θα σε καληνυχτίσω. Έχω διαμαρτυρηθεί άπειρες φορές με όλα όσα λες και με πολύ περισσότερα στη ζωή μου, αλλά όπως καταλαβαίνεις αν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο ναι μεν θα αποκαταστήσει αδικίες αλλά εμένα κυριολεκτικά με καταστρέφει χωρίς να φταίω. Ναι, έχεις δίκιο για πολλά αλλά δεν προτίθεμαι να θυσιαστώ για κάτι που μπορεί να είναι ηθικό όπως λες αλλά κατά τη γνώμη μου το να μετρά ο τρόπος διορισμού για τέτοια θέματα είναι εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.

Ενώ το να σου αφαιρεί ευκαιρίες ο "χωμένος", δεν είναι αντισυνταγματικό...

Περίμενε, και θα δεις τι έχει να γίνει "με τα μυαλά που φοράμε"....

Υ.Γ. "Αντισυνταγματικό", δεν είναι αυτό που δεν βολεύει εμένα, εσένα ή τον οποιονδήποτε άλλον...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 14, 2013, 10:31:10 pm από PA »
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:48:45 »

Αποσυνδεδεμένος vasia1

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3991 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:31:12 pm »
spk εγώ ξέρω πως διορίστηκα νόμιμα και μετά από τόσα χρόνια και με κάποια ηλικία δε θεωρώ το ίδιο να αξιολογηθώ σε θέματα που αφορούν διάβασμα και με τόσες υποχρεώσεις οικογενειακές. Δεν είμαι 25 να  ξεσκιστώ και να γράψω και να συναγωνιστώ νέους. ΑΣ ΜΗ ΜΕ ΔΙΟΡΙΖΑΝ. Από τη στιγμή εκείνη τελείωσε. Νόμιμος διορισμός, και για μένα ο τρόπος διορισμού σε ό,τι αφορά μόρια ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #3992 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:33:19 pm »
Στο διαδικαστικό του πράγματος. Επειδή τα ερωτήματα για τις αιτήσεις είναι πολλά και διαφορετικά για κάθε κλάδο/περίπτωση προτείνω όσοι επιθυμείτε να στείλετε από ένα μικρό κειμενάκι προς δημοσίευση σε όσες εκπαιδευτικές ιστοσελίδες γνωρίζετε γιατί απ' ό,τι φαίνεται αιρετοί και λοιποί ιθύνοντες τους ρίχνουν μια ματιά και ενημερώνουν δεόντως(βλπ. Μπράτης, 900).
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2013, 09:40:39 pm από eidolonen »

Αποσυνδεδεμένος vasia1

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3993 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:33:46 pm »
όταν λέω αντισυνταγματικό εννοώ δε νομίζω να στέκει σε δικαστήριο, μετάταξη με βάση ασεπ. Έχεις κολλήσει με το ηθικό μέρος. Εκεί συμφωνούμε μην το ξαναλές.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:48:45 »

Αποσυνδεδεμένος sensible

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3994 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:33:55 pm »
(Προώθησα το post γιατί η συζήτηση έχει ξεφύγει σε ανούσιες αντιπαραθέσεις)

1-2-3....πολλές ερωτήσεις:

Στη ξεφτιλέ φόρμα (αλλά google forms...δηλαδή δουλειά 5-6 ωρών στο πόδι) έχει μία ομάδα πεδίων με τίτλο "Υπηρεσιακά στοιχεία".
Α)Αυτά μοριοδοτούνται εν τέλει;;;;;;; Δηλαδή ισχύει εντοπιότητα=2 μόρια;;;

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3995 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:34:22 pm »
spk εγώ ξέρω πως διορίστηκα νόμιμα και μετά από τόσα χρόνια και με κάποια ηλικία δε θεωρώ το ίδιο να αξιολογηθώ σε θέματα που αφορούν διάβασμα και με τόσες υποχρεώσεις οικογενειακές. Δεν είμαι 25 να  ξεσκιστώ και να γράψω και να συναγωνιστώ νέους. ΑΣ ΜΗ ΜΕ ΔΙΟΡΙΖΑΝ. Από τη στιγμή εκείνη τελείωσε. Νόμιμος διορισμός, και για μένα ο τρόπος διορισμού σε ό,τι αφορά μόρια ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.

Ενώ το να μετράνε π.χ. "μοριάκια Π.Δ.Σ.", είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΟΓΙΚΟ φυσικά....

Τώρα που το σκέφτομαι...
Κάτσε να δω: με βολεύει?
Γιατί αν με βολεύει, θα πρέπει να επινοήσω επιχειρήματα που να στηρίζουν "την βολή μου"...

Καληνύχτα συνάδελφε vasia1...
Και μην μου "κακιώνεις".
Κατάλαβες τι σου είπα.

Και το σημαντικό που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε:

Οι έννοιες "Αντισυνταγματικό", "νόμιμο", "ηθικό", "αποτελεσματικό", ΔΕΝ ταυτίζονται ούτε μεταξύ τους, αλλά ούτε και με το συμφέρον "και την βολή" του οποιουδήποτε από εμάς...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 14, 2013, 10:37:25 pm από PA »
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος Kostakis1978

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3996 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:37:01 pm »
όταν λέω αντισυνταγματικό εννοώ δε νομίζω να στέκει σε δικαστήριο, μετάταξη με βάση ασεπ. Έχεις κολλήσει με το ηθικό μέρος. Εκεί συμφωνούμε μην το ξαναλές.
Κατσε μη σου βγάλει κανένα δικαστήριο ότι δεν στέκει διορισμός εκτός γραπτών εξετάσεων ΑΣΕΠ και χοροπηδάνε όλοι.

Αποσυνδεδεμένος villie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #3997 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:44:02 pm »
Μέγα λάθος! Αν δε συμπληρωθούν οι θέσεις μετάταξης με τις εθελοντικές αιτήσεις, τότε θα κριθούν όλοι οι υπόλοιποι σε κάθε κλάδο με βάση τα κριτήρια που έθεσαν (προϋπηρεσία, δυσμενών συνθηκών, οικογενειακή κατάσταση, πτυχία) και θα μεταταγούν οι τελευταίοι στον πίνακα είτε έχουν οργανική είτε όχι. Είναι πολύ πιθανό κάποιος στη διάθεση να έχει περισσότερα μόρια από κάποιον με οργανική.

Δηλαδή θα πρεπει να κάνουν υποχρεωτικά αίτηση και οι έχοντες οργανική για να μην βρεθούν στο τέλος του πίνακα;

Αποσυνδεδεμένος anapli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3998 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:45:32 pm »
Και επειδή ακριβώς η Πληροφορική μπορούσε να πάρει μια "ευκολη" προυπηρεσία φτάσαμε αισίως στις 7000 όσοι και οι Μαθηματικοί με μονόορα μαθήματα!
H κουβέντα αυτή ΔΕΝ οδηγεί πουθενά.. Το πιο σημαντικό είναι ότι δίνονται πλέον 2 και ΜΟΝΟ επιλογές.. Εάν δε μας πουν εάν είναι πανελλαδικά ή ανά περιφέρεια ή ανά πύσδε, ΔΕΝ μπορούμε να βάλουμε ούτε αυτές τις 2 επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον το δικό μας και των οικογενειών μας... Προφανώς, το σύστημα επιρέπει να δηλώσεις πανελλαδικά, γιατί δεν έχει μπει αυτός ο περιορισμός.. Πως να έμπαινε όμως όταν τρέχει το σύστημα με Δελτίο Τύπου κι ΟΧΙ διευκρινιστική εγκύκλιο....
Παρεπιμπτόντως το Νο5 της ταυτοπροσωπίας μας στην Δ/νση Οργανικής κι ΟΧΙ σε μια οποιαδήποτε, είναι το λιγότερο κωμικοτραγικό...

Εκτός, αν τσεκάρουν και τα μόρια μην τυχόν κάνει κάποιος "παρασπονδία".... τότε έχει νόημα να πας ΜΟΝΟ στη δ/νση της οργανικής σου

Αποσυνδεδεμένος epafos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3999 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:50:38 pm »
Είναι περίεργος (εώς και ύποπτος) στις αιτήσεις αυτός ο περιορισμός του πλήθους επιλογών σε 2. Ποια είναι άραγε η επίσημη δικαιολόγηση;

Αποσυνδεδεμένος j0hnkyr

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4000 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:53:34 pm »
δεν θα υπάρξει δικαιολόγηση ....

θα ανεβάζουμε σιγά-σιγά τη θερμοκρασία στο βάτραχο ... εως ......

Αποσυνδεδεμένος indygo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4001 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:54:08 pm »
Οι ΠΕ20 που θα μεταταχθούν σε διευθύνσεις και ΙΕΚ, θα μεταταχθούν ως ΠΕ ή ΤΕ;

Οι διοικητικοί θα γίνουν ΤΕ. Οι εκπαιδευτικοί θα παραμείνουν ΠΕ μείον 3 χρόνια προϋπηρεσίας. Οικονομικά το πρώτο συμφέρει περισσότερο.

Αυτές οι πληροφοριες από που προκύπτουν;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 14, 2013, 10:56:03 pm από indygo »

Αποσυνδεδεμένος Λυδία

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4002 στις: Αυγούστου 14, 2013, 11:08:34 pm »
Θέλω να πιστεύω ότι από Παρασκευή θα δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις για να ξέρουμε όλοι μας τι γίνεται..Και εγώ είμαι ΠΕ06,στη διάθεση..Στο νομό που ανήκω,σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου,βγήκαν πλεονάζοντες 6 και,με βάση την κατάσταση μορίων όσων είμαστε στη διάθεση,αυτοί οι 6 είναι κάτω από εμένα..Τι σημαίνει αυτό;Ότι εγώ δεν υπάγομαι σε καθεστώς υποχρεωτικής μετάταξης;

Αποσυνδεδεμένος anemoni

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4003 στις: Αυγούστου 14, 2013, 11:15:05 pm »
Κατσε μη σου βγάλει κανένα δικαστήριο ότι δεν στέκει διορισμός εκτός γραπτών εξετάσεων ΑΣΕΠ και χοροπηδάνε όλοι.
2 ερωτήσεις:
1. Για όλο το δημόσιο έπρεπε να είναι με γραπτές εξετάσεις ή μόνο για τους εκ/κούς;
2. Αν βγει από το δικαστήριο ότι στέκει διορισμός εκτός γραπτών εξετάσεων, θα σταματήσει το θέμα, ή θα λέγεται ότι η διακαιοσύνη είναι τυφλή;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182738
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)