0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω και θα σε καληνυχτίσω. Έχω διαμαρτυρηθεί άπειρες φορές με όλα όσα λες και με πολύ περισσότερα στη ζωή μου, αλλά όπως καταλαβαίνεις αν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο ναι μεν θα αποκαταστήσει αδικίες αλλά εμένα κυριολεκτικά με καταστρέφει χωρίς να φταίω. Ναι, έχεις δίκιο για πολλά αλλά δεν προτίθεμαι να θυσιαστώ για κάτι που μπορεί να είναι ηθικό όπως λες αλλά κατά τη γνώμη μου το να μετρά ο τρόπος διορισμού για τέτοια θέματα είναι εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.
spk εγώ ξέρω πως διορίστηκα νόμιμα και μετά από τόσα χρόνια και με κάποια ηλικία δε θεωρώ το ίδιο να αξιολογηθώ σε θέματα που αφορούν διάβασμα και με τόσες υποχρεώσεις οικογενειακές. Δεν είμαι 25 να ξεσκιστώ και να γράψω και να συναγωνιστώ νέους. ΑΣ ΜΗ ΜΕ ΔΙΟΡΙΖΑΝ. Από τη στιγμή εκείνη τελείωσε. Νόμιμος διορισμός, και για μένα ο τρόπος διορισμού σε ό,τι αφορά μόρια ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
όταν λέω αντισυνταγματικό εννοώ δε νομίζω να στέκει σε δικαστήριο, μετάταξη με βάση ασεπ. Έχεις κολλήσει με το ηθικό μέρος. Εκεί συμφωνούμε μην το ξαναλές.
Μέγα λάθος! Αν δε συμπληρωθούν οι θέσεις μετάταξης με τις εθελοντικές αιτήσεις, τότε θα κριθούν όλοι οι υπόλοιποι σε κάθε κλάδο με βάση τα κριτήρια που έθεσαν (προϋπηρεσία, δυσμενών συνθηκών, οικογενειακή κατάσταση, πτυχία) και θα μεταταγούν οι τελευταίοι στον πίνακα είτε έχουν οργανική είτε όχι. Είναι πολύ πιθανό κάποιος στη διάθεση να έχει περισσότερα μόρια από κάποιον με οργανική.
Παράθεση από: mariacurie στις Αυγούστου 14, 2013, 09:37:49 pmΚαι επειδή ακριβώς η Πληροφορική μπορούσε να πάρει μια "ευκολη" προυπηρεσία φτάσαμε αισίως στις 7000 όσοι και οι Μαθηματικοί με μονόορα μαθήματα!H κουβέντα αυτή ΔΕΝ οδηγεί πουθενά.. Το πιο σημαντικό είναι ότι δίνονται πλέον 2 και ΜΟΝΟ επιλογές.. Εάν δε μας πουν εάν είναι πανελλαδικά ή ανά περιφέρεια ή ανά πύσδε, ΔΕΝ μπορούμε να βάλουμε ούτε αυτές τις 2 επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον το δικό μας και των οικογενειών μας... Προφανώς, το σύστημα επιρέπει να δηλώσεις πανελλαδικά, γιατί δεν έχει μπει αυτός ο περιορισμός.. Πως να έμπαινε όμως όταν τρέχει το σύστημα με Δελτίο Τύπου κι ΟΧΙ διευκρινιστική εγκύκλιο.... Παρεπιμπτόντως το Νο5 της ταυτοπροσωπίας μας στην Δ/νση Οργανικής κι ΟΧΙ σε μια οποιαδήποτε, είναι το λιγότερο κωμικοτραγικό...
Και επειδή ακριβώς η Πληροφορική μπορούσε να πάρει μια "ευκολη" προυπηρεσία φτάσαμε αισίως στις 7000 όσοι και οι Μαθηματικοί με μονόορα μαθήματα!
Παράθεση από: christos_chr στις Αυγούστου 14, 2013, 08:35:39 pmΟι ΠΕ20 που θα μεταταχθούν σε διευθύνσεις και ΙΕΚ, θα μεταταχθούν ως ΠΕ ή ΤΕ;Οι διοικητικοί θα γίνουν ΤΕ. Οι εκπαιδευτικοί θα παραμείνουν ΠΕ μείον 3 χρόνια προϋπηρεσίας. Οικονομικά το πρώτο συμφέρει περισσότερο.
Οι ΠΕ20 που θα μεταταχθούν σε διευθύνσεις και ΙΕΚ, θα μεταταχθούν ως ΠΕ ή ΤΕ;
Κατσε μη σου βγάλει κανένα δικαστήριο ότι δεν στέκει διορισμός εκτός γραπτών εξετάσεων ΑΣΕΠ και χοροπηδάνε όλοι.