0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για μένα ίσως το μόνο απαράδεκτο και αξεπέραστο ηθικά σημείο - όπως έχει ήδη αναφερθεί από συναδέλφους εδώ μέσα - είναι το πως θα ικανοποιηθούν μετατάξεις σε περιοχές χωρίς να έχουν προηγηθεί μεταθέσεις των ήδη υπηρετούντων στην αβθμια σε αυτές τις περιοχές.Με λίγα λόγια ανοίγει ένα ολόκληρο παράθυρο μην πω μπαλκονόπορτα για μελλοντικές αλλαγές σε ότι ξέραμε.
Παράθεση από: kguest στις Αυγούστου 19, 2013, 01:07:05 amΠαράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 18, 2013, 10:38:54 pmΠάμε τώρα στους απίθανους συναδέλφους και στις απίθανες αναφορές για πλεονάζοντες, ΕΣΠΑ και της κάθε καρυδιάς καρύδι.Εντάξει ότι μερικοί θέλετε να σουτάρετε συναδέλφους (όχι απαραίτητα απόλυση) φαίνεται από χιλιόμετρα. Δεν μου λέτε παίδες διαβάζετε τι γράφετε; Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε; Οχι γιατί άμα συνεχίσετε ορισμένοι θα αναγκαστώ να ομολογήσω ότι τελικά με τους εκπαιδευτικούς που έχουμε τέτοιος Υπουργός μας αρμόζει...Εσυ εμπειρο και πανεξυπνο μέλος, που με αποκαλεις απίθανο και κυνηγό κεφαλών, μπορεις να σκεφτεις απλά και λογικά?Έχεις μια πραγματικότητα: Τα ΕΑΕΠ χρηματοδοτούνται απο το ΕΣΠΑ. Σε αναγκαζουν σε μεταταξη στα ΕΑΕΠ και πας είτε εθελοντικά είτε υποχρεωτικά.Σε ρωτάω: Εαν σταματήσει η χρηματοδότηση για τα ΕΑΕΠ, τι θα γινει με τα ΕΑΕΠ? θα καταργηθούν?αν ναι , τι θα γίνει όλος αυτός ο μεταταγμενος κόσμος?Τόσο απίθανη και κακοπροαίρετη σου φαίνεται η ερώτηση? Πιστεύεις ότι κάνει κακό στους συναδελφους μου ο τοσο απλος συλλογισμός?τι κανουμε δλδ εδώ, χαιδευουμε ο ενας τα αυτια του άλλου? αυτό θελετε όλοι?και για να σε βοηθήσω λιγάκι στον απίθανο συλλογισμό μου δες μια εκτίμηση για το που θα πάνε τα χρηματα του επόμενου ΕΣΠΑ 2014-2020. http://www.inews.gr/224/neo-espa-2014-2020-deite-poious-afora-analytika.htmΠήγαινε στο κεφ.3.3.2.1. Είναι μια ασαφής αναφορά για το πως το ΥΠΑΙΘ θα αξιοποιησει τα χρηματα.ΥΓ. Για την ιστορια, ειμαι πληροφορικος και σκεφτομαι σοβαρα να κανω αιτηση. Αλλά βλεπεις κολλάω στον τροπο λειτουργιας των ΕΑΕΠ.Καταρχήν δε σε μετατάσουν αποκλειστικά σε ΕΑΕΠ. Μια χαρά μπορούν να σε πάνε στην αβθμια και να αλλάξουν τα ωράρια όπως έκαναν στο Λύκειο. Ακόμα και σε ΕΑΕΠ να πας αυτά σχολεία δεν δουλεύουν με ΕΣΠΑ. Οι αναπληρωτές καθηγητές αμείβονται με ΕΣΠΑ αν δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στον κρατικό προυπολογισμό ή δεν θέλουν να διαθέσουν όλο τον κρατικό προυπολογισμό για την αμοιβή τους. αν αντικατασταθούν οι αναπληρωτές με μόνιμους τότε τα σχολεία δεν λέγονται καν ΕΑΕΠ, δεν χρειάζεσαι ούτε ΕΣΠΑ αναπληρωτές ούτε κανονικού προγράμματος αναπληρωτές και τα λεφτά και του ΕΣΠΑ και του κανονικού προυπολογισμού διατίθενται για άλλους σκοπούς. Αν τώρα δεν έχεις ωράριο είτε στην ββθμια είτε στην αβθμια μια χαρά σε στέλνει σπίτι σου. Επειδή μάλιστα είσαι και πληροφορικός όπως λες μπορεί να το κάνει ακόμα πιο εύκολα. Σκέψου μόνο σου το πως. ΥΓ. Για την ιστορία όλοι οι μόνιμοι που δούλευαν τις περασμένες χρονιές στα ΕΑΕΠ μέσω κρατικού προυπολογισμού πληρώνονταν. Χρόνια τώρα όλοι οι μόνιμοι στο Δημόσιο και οι ΙΔΑΧ μέσω κρατικού προυπολογισμού πληρώνονται. Δεν έχει σημασία αν είμαι έμπειρος ή έξυπνος σημασία έχει ότι όσο μπορώ πριν γράψω κάτι με σιγουριά και επιμένω σε αυτό το ψάχνω και ρωτάω και μαθαίνω. Δεν με ενοχλεί τι γράφει ο καθένας . Η υπερβολική σιγουριά και η τυφλή επανάληψη χωρίς ψάξιμο στοιχείων και χωρίς να βλέπω τι μου γράφουν οι άλλοι με ενοχλεί (γενικά μιλάω όχι για σένα αποκλειστικά). Καλή σου μέρα και καλή τύχη σε ότι κάνεις.
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 18, 2013, 10:38:54 pmΠάμε τώρα στους απίθανους συναδέλφους και στις απίθανες αναφορές για πλεονάζοντες, ΕΣΠΑ και της κάθε καρυδιάς καρύδι.Εντάξει ότι μερικοί θέλετε να σουτάρετε συναδέλφους (όχι απαραίτητα απόλυση) φαίνεται από χιλιόμετρα. Δεν μου λέτε παίδες διαβάζετε τι γράφετε; Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε; Οχι γιατί άμα συνεχίσετε ορισμένοι θα αναγκαστώ να ομολογήσω ότι τελικά με τους εκπαιδευτικούς που έχουμε τέτοιος Υπουργός μας αρμόζει...Εσυ εμπειρο και πανεξυπνο μέλος, που με αποκαλεις απίθανο και κυνηγό κεφαλών, μπορεις να σκεφτεις απλά και λογικά?Έχεις μια πραγματικότητα: Τα ΕΑΕΠ χρηματοδοτούνται απο το ΕΣΠΑ. Σε αναγκαζουν σε μεταταξη στα ΕΑΕΠ και πας είτε εθελοντικά είτε υποχρεωτικά.Σε ρωτάω: Εαν σταματήσει η χρηματοδότηση για τα ΕΑΕΠ, τι θα γινει με τα ΕΑΕΠ? θα καταργηθούν?αν ναι , τι θα γίνει όλος αυτός ο μεταταγμενος κόσμος?Τόσο απίθανη και κακοπροαίρετη σου φαίνεται η ερώτηση? Πιστεύεις ότι κάνει κακό στους συναδελφους μου ο τοσο απλος συλλογισμός?τι κανουμε δλδ εδώ, χαιδευουμε ο ενας τα αυτια του άλλου? αυτό θελετε όλοι?και για να σε βοηθήσω λιγάκι στον απίθανο συλλογισμό μου δες μια εκτίμηση για το που θα πάνε τα χρηματα του επόμενου ΕΣΠΑ 2014-2020. http://www.inews.gr/224/neo-espa-2014-2020-deite-poious-afora-analytika.htmΠήγαινε στο κεφ.3.3.2.1. Είναι μια ασαφής αναφορά για το πως το ΥΠΑΙΘ θα αξιοποιησει τα χρηματα.ΥΓ. Για την ιστορια, ειμαι πληροφορικος και σκεφτομαι σοβαρα να κανω αιτηση. Αλλά βλεπεις κολλάω στον τροπο λειτουργιας των ΕΑΕΠ.
Πάμε τώρα στους απίθανους συναδέλφους και στις απίθανες αναφορές για πλεονάζοντες, ΕΣΠΑ και της κάθε καρυδιάς καρύδι.Εντάξει ότι μερικοί θέλετε να σουτάρετε συναδέλφους (όχι απαραίτητα απόλυση) φαίνεται από χιλιόμετρα. Δεν μου λέτε παίδες διαβάζετε τι γράφετε; Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε; Οχι γιατί άμα συνεχίσετε ορισμένοι θα αναγκαστώ να ομολογήσω ότι τελικά με τους εκπαιδευτικούς που έχουμε τέτοιος Υπουργός μας αρμόζει...
.............Πραγματι το δημοσιο θελει εξυγειανση,αλλα απο αυτους που αποφασιζουν .
Καλημέρα...Λοιπόν, μάλλον διευκρινιστική δεν θα εκδοθεί....πληροφορία (εγκυρη) εκ των έσω ...
Παράθεση από: Aragorn! στις Αυγούστου 19, 2013, 01:27:34 pmΚαλημέρα...Λοιπόν, μάλλον διευκρινιστική δεν θα εκδοθεί....πληροφορία (εγκυρη) εκ των έσω ...Και πως θα γίνει; Αυτός που έδωσε την πληροφορία είπε κάτι παραπάνω;
Τι θα πει "μάλλον"; Θα εκδοθεί ή δε θα εκδοθεί είναι η πληροφορία! Πάντως αν δεν εκδοθεί κάτι δεν διατίθεμαι να κάνω καμία αίτηση! Και ότι θέλει ας γίνει! Θα ξεκινήσω απο Θεσσαλονίκη για Ρόδο να ταυτοποιηθώ και ξανά τα ίδια σε μια εβδομάδα για να παρουσιαστώ! Κι όλα αυτά για να κάνω μια αίτηση που ούτως ή άλλως είναι μια παρωδία! Για να καταφέρω τι τελικά; Αφού μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η όλη κατάσταση!