0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 19, 2013, 05:40:09 pmΠαράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 19, 2013, 05:19:32 pmΠαράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 19, 2013, 05:15:13 pmΠαράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 19, 2013, 05:12:14 pmΜε την ΑΠΟΛΥΤΗ τρέλα βέβαια δεν έχουμε ασχοληθεί: Σύμφωνα με τους πίνακες υπάρχουν καμιά 40αριά φιλόλογοι (οι 22 στην Αχαία) και κάτι λίγοι ΠΕ04 (Γεωλόγοι νομίζω) που μετατάσσονται υποχρεωτικά.... ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ; Καμία θέση δεν προβλέπεται γι' αυτούς....Για Αχαϊα αιρετός του εκεί πυσδε έχει πει σε φίλη μου ότι οι συγκεκριμένοι φιλόλογοι θα καλύψουν φέτος λειτουργικά κενά σε σχολεία της αχαιαςκαι να συμπληρώσω, γι αυτό ακριβώς της είπε με τα μόρια που έχει να μην ελπίζει σε απόσπαση στην αχαια.Προφανέστατα θα καλύψουν λειτουργικά κενά.... Το ίδιο όμως και οι περισσότεροι συνάδελφοι που φαίνεται να πλεονάζουν (τουλάχιστον στη δική μου περιοχή για κάποιες ειδικότητες είναι
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 19, 2013, 05:19:32 pmΠαράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 19, 2013, 05:15:13 pmΠαράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 19, 2013, 05:12:14 pmΜε την ΑΠΟΛΥΤΗ τρέλα βέβαια δεν έχουμε ασχοληθεί: Σύμφωνα με τους πίνακες υπάρχουν καμιά 40αριά φιλόλογοι (οι 22 στην Αχαία) και κάτι λίγοι ΠΕ04 (Γεωλόγοι νομίζω) που μετατάσσονται υποχρεωτικά.... ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ; Καμία θέση δεν προβλέπεται γι' αυτούς....Για Αχαϊα αιρετός του εκεί πυσδε έχει πει σε φίλη μου ότι οι συγκεκριμένοι φιλόλογοι θα καλύψουν φέτος λειτουργικά κενά σε σχολεία της αχαιαςκαι να συμπληρώσω, γι αυτό ακριβώς της είπε με τα μόρια που έχει να μην ελπίζει σε απόσπαση στην αχαια.Προφανέστατα θα καλύψουν λειτουργικά κενά.... Το ίδιο όμως και οι περισσότεροι συνάδελφοι που φαίνεται να πλεονάζουν (τουλάχιστον στη δική μου περιοχή για κάποιες ειδικότητες είναι
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 19, 2013, 05:15:13 pmΠαράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 19, 2013, 05:12:14 pmΜε την ΑΠΟΛΥΤΗ τρέλα βέβαια δεν έχουμε ασχοληθεί: Σύμφωνα με τους πίνακες υπάρχουν καμιά 40αριά φιλόλογοι (οι 22 στην Αχαία) και κάτι λίγοι ΠΕ04 (Γεωλόγοι νομίζω) που μετατάσσονται υποχρεωτικά.... ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ; Καμία θέση δεν προβλέπεται γι' αυτούς....Για Αχαϊα αιρετός του εκεί πυσδε έχει πει σε φίλη μου ότι οι συγκεκριμένοι φιλόλογοι θα καλύψουν φέτος λειτουργικά κενά σε σχολεία της αχαιαςκαι να συμπληρώσω, γι αυτό ακριβώς της είπε με τα μόρια που έχει να μην ελπίζει σε απόσπαση στην αχαια.Προφανέστατα θα καλύψουν λειτουργικά κενά.... Το ίδιο όμως και οι περισσότεροι συνάδελφοι που φαίνεται να πλεονάζουν (τουλάχιστον στη δική μου περιοχή για κάποιες ειδικότητες είναι
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 19, 2013, 05:12:14 pmΜε την ΑΠΟΛΥΤΗ τρέλα βέβαια δεν έχουμε ασχοληθεί: Σύμφωνα με τους πίνακες υπάρχουν καμιά 40αριά φιλόλογοι (οι 22 στην Αχαία) και κάτι λίγοι ΠΕ04 (Γεωλόγοι νομίζω) που μετατάσσονται υποχρεωτικά.... ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ; Καμία θέση δεν προβλέπεται γι' αυτούς....Για Αχαϊα αιρετός του εκεί πυσδε έχει πει σε φίλη μου ότι οι συγκεκριμένοι φιλόλογοι θα καλύψουν φέτος λειτουργικά κενά σε σχολεία της αχαιαςκαι να συμπληρώσω, γι αυτό ακριβώς της είπε με τα μόρια που έχει να μην ελπίζει σε απόσπαση στην αχαια.
Με την ΑΠΟΛΥΤΗ τρέλα βέβαια δεν έχουμε ασχοληθεί: Σύμφωνα με τους πίνακες υπάρχουν καμιά 40αριά φιλόλογοι (οι 22 στην Αχαία) και κάτι λίγοι ΠΕ04 (Γεωλόγοι νομίζω) που μετατάσσονται υποχρεωτικά.... ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ; Καμία θέση δεν προβλέπεται γι' αυτούς....
Συνάδελφος ΠΕ11 μίλησε με το υπουργείο και του είπαν πως αν πάρει μετάταξη (εθελοντικά στην περιοχή που επέλεξε ή υποχρεωτικά σε άλλη) δεν σημαίνει ότι θα πάρει και οργανική, ενώ μπαίνοντας στον πίνακα χάνει σίγουρα αυτή που έχει τώρα. Οι μετατάξεις για όσους είναι ή μπαίνουν με την αίτησή τους στους πλεονάζοντες θα γίνονται σε εθελοντική ή υποχρεωτική βάση κάθε χρόνο.
Παιδιά σας το έχω ξαναπεί αν αναγκαστεί να βγάλει ονομαστική λίστα πλεοναζόντων τότε θα πρέπει να το κάνει με τη λίστα Μητσοτάκη. Το Υπουργείο Παιδείας δεν θέλει με τίποτα να εμπλέξει το θέμα του ΑΣΕπ για αυτό και το αφήνει έτσι ασαφές. Το μόνο νομικό πλαίσιο που έχει το Υπ Παιδείας είναι αυτό του 82 το οποιό είναι ακριβώς ασαφές. Φαίνεται δεν περιμέναν από το Παιδείας ότι ο Μητσοτάκης θα έβαζε θέμα ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: mariacurie στις Αυγούστου 19, 2013, 07:22:04 pmΠαιδιά σας το έχω ξαναπεί αν αναγκαστεί να βγάλει ονομαστική λίστα πλεοναζόντων τότε θα πρέπει να το κάνει με τη λίστα Μητσοτάκη. Το Υπουργείο Παιδείας δεν θέλει με τίποτα να εμπλέξει το θέμα του ΑΣΕπ για αυτό και το αφήνει έτσι ασαφές. Το μόνο νομικό πλαίσιο που έχει το Υπ Παιδείας είναι αυτό του 82 το οποιό είναι ακριβώς ασαφές. Φαίνεται δεν περιμέναν από το Παιδείας ότι ο Μητσοτάκης θα έβαζε θέμα ΑΣΕΠ.Για αυτό και αφήνει να μπει μόνος του όποιος θέλει στους πλεονάζοντες με την παγίδα της επιλογής περιοχής μετάταξης. Τα ποντικάκια μπαίνουν στη φάκα και φτιάχνουν μόνα τους την ονομαστική λίστα πλεοναζόντων.