*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4788596 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Maira.L

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #5222 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:41:09 am »
Ποια Διευθυνση; Παίρνω τηλ. από το πρωι στην Κοζάνη και έχει τεχνικό πρόβλημα..Γιατί δεν δέχονται όλοι με φαξ να τελειώνουμε.
Mόλις μίλησα με Κοζάνη( το σήκωσαν αμέσως!). Πρέπει να πάμε από εκεί οπωσδήποτε εκτός αν αλλάξει κάτι με τη διευκρινιστική που περιμένουν σήμερα όπως μου είπε. Επίσης με συμβούλευσε το προφανές, να περιμένω μέχρι αύριο. ( Καλύτερα να παίρνεις τηλέφωνο στα Εκπαιδευτικά θέματα, εκεί το σηκώνουν πάντα)

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2013, 10:47:31 am από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:44:33 »

Αποσυνδεδεμένος Emmortal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #5223 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:43:43 am »
1. ειμαι στη διαθεση ΠΥΣΔΕ ειναι τοσο κακο αυτο?

Γεια χαρά Asterix,

Κι εγώ στη διάθεση είμαι και δε θα έλεγα ότι είναι και ότι καλύτερο μου έχει τύχει στη ζωή.  :-) Εξαρτάται πάντα πόσα μόρια έχεις και εάν ανήκεις σε κλάδο που υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάποια οργανική.

Και εγώ στη διάθεση ΠΥΣΔΕ είμαι,σε ΔΔΕ όπως που θέλω να παραμείνω και στην οποία υπάρχουν σίγουρα λειτουργικά κενά.Δεν έχω κάνει αίτηση μετάταξης για το ΠΥΣΠΕ του νομού και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω,αν είναι σωστή κίνηση.Με τρομάζει όμως αυτό που έχουν πει κάποιοι..Ότι υπάρχει περίπτωση αυτοί που δεν έκαναν αίτηση και παρέμειναν στη διάθεση να μεταταγούν υποχρεωτικά όντας πλέον τελευταίοι στις καταστάσεις μετά τη μετάταξη των "πλεοναζόντων"..
Τα ίδια αναρωτιέμαι και εγώ και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι σαν και εμένα... αλλά κανένας δεν θα βρεθεί να μας δώσει απάντηση! όλα είναι ένα ρίσκο που μας καλεί το Υπουργείο να πάρουμε!!! Όπως και να το τοποθετήσουμε το θέμα δεν ξέρουμε αν θα βρεθούμε εκτεθειμένοι με τον έναν ή τον αλλον τρόπο...

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5224 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:44:36 am »
Λοιπόν δυο τρία πραγματάκια.

α) Στο δελτίο τύπου εμφανίζονται κάποια πλεονάσματα. επαναλαμβάνω στο δελτίο τύπου με όποια εγκυρότητα έχει αυτό. Ομως δεν εμφανίζονται κενά. Π.χ. σε ένα νομό υπάρχει πλεόνασμα ΠΕ66 σε άλλον όχι.
β) Αν βγουν και άλλοι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα όπως δεν είμαι σίγουρος αν θα βγουν μέχρι τέλος του 2013 δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Ήταν μην γίνει η αρχή. Τότε λοιπόν - αν συνεχιστεί δηλαδή - κανένας και πουθενά δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Το συμπέρασμα; Κάντε τώρα αυτό που επιθυμείτε.
γ) Αυτή η διευκρινιστική - αν δοθεί - θα δοθεί Πέμπτη απόγευμα; Γιατί την προηγούμενη φορά το απόγευμα πριν την ημερα λήξης είχε ανακοινωθεί η διευκρίνηση αν δεν κάνω λάθος.

Αποσυνδεδεμένος Maira.L

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5225 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:47:17 am »
Επίσης μου είπαν στη ΔΔΕ ότι η μετατάξη δεν ισχύει για μία χρονιά μόνο όπως συχνά αναφέρουν κάποιοι συνάδελφοι και ότι μπορούμε να δηλώσουμε σε πανελλαδικό επίπεδο. Τώρα βέβαια τι μας συμφέρει και τι συνέπειες θα έχει η όποια απόφαση είναι άλλο θέμα από τη στιγμή που υπάρχουν τόσες ασάφειες...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:44:33 »

Αποσυνδεδεμένος spiromilios

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5226 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:50:20 am »
Maira,  σ'ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω βρε παιδιά, τώρα που κοιτούσα τα μόρια, βλέπω στον πίνακα εκπαιδευτικούς χωρίς μόρια. Τι περιπτωσεις είναι αυτές;

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5227 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:52:13 am »

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5228 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:53:32 am »
...
γ) Αυτή η διευκρινιστική - αν δοθεί - θα δοθεί Πέμπτη απόγευμα; Γιατί την προηγούμενη φορά το απόγευμα πριν την ημερα λήξης είχε ανακοινωθεί η διευκρίνηση αν δεν κάνω λάθος.
Ναι να βγει Πέμπτη βράδυ και να λέει πςως οι αιτήσεις είναι ανά ΠΥΣΔΕ, ταυτοπροσωπία μόνο στη Δ/ση της οργανικής και όσοι δεν κάνουν αίτηση αυτόματα σε διαθεσιμότητα ;D Λέτε να δίνω ιδέες στο Υπουργείο; :P

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5229 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:55:39 am »
@dimari

Μπορεί να βγει και όπως τις Πανελλήνιες.
Ουδεμία διευκρίνηση.  ;D

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5230 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:58:47 am »
@dimari

Μπορεί να βγει και όπως τις Πανελλήνιες.
Ουδεμία διευκρίνηση.  ;D
;D Η πάλι μπορεί να βγει μετά τις 23 (και να λέει τα παραπάνω).

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #5231 στις: Αυγούστου 20, 2013, 11:02:24 am »
Για την ολμε που λετε οτι ειναι ο σκληρός πυρηνας της εκπαίδευσης και δεν ανησυχει για ειδικοτητες ειναι λαθος γιατι αν ανοιξει ο ασκος του αιολου οσως αρχικα με ειδικοτητες πολυ συντομα μπορει να παρασυρει και βασικες ειδικοτητες οπως φυσικους η ακομα και φιλολογους.  Οταν λεω οτι μπορει να καταργσει θεσεις στις 23 αναφερομαι στην επικρατεια δηλαδη πχ με βαση τα πλεονασματα ο υπουργος βγαζει μια διαπιστωτικη πραξη οπου καταργει 45θεσεις θεολογων,  72πληροφορικης,620γυμναστων κτλ. Ετσι ο ασεπ βγαζει ενα συγκεντρωτικο πινακα μοριων αξιολογησης και δινει καποιες μερες για ενστασεις,  καταθεση νεων πτυχιων και εξαιρεσεις διαθεσιμοτητας.  Στη συνεχεια οι τελευταίοι βγαινουν σε διαθεσιμοτητα.  Ειναι πλεον εφικτο να γινει
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος dem

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5232 στις: Αυγούστου 20, 2013, 11:06:10 am »
αφού την περιμένουμε τόσο πολύ, ας μάθουμε να τη γράφουμε....! διευκρίνιση - διευκρινιστική εγκύκλιος

Αποσυνδεδεμένος ferari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • __! ! ! Ferari ! ! !__
    • Προφίλ
« Απάντηση #5233 στις: Αυγούστου 20, 2013, 11:17:01 am »
Maira,  σ'ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω βρε παιδιά, τώρα που κοιτούσα τα μόρια, βλέπω στον πίνακα εκπαιδευτικούς χωρίς μόρια. Τι περιπτωσεις είναι αυτές;
Σε ποιο πίνακα;

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5234 στις: Αυγούστου 20, 2013, 11:19:02 am »
Για την ολμε που λετε οτι ειναι ο σκληρός πυρηνας της εκπαίδευσης και δεν ανησυχει για ειδικοτητες ειναι λαθος γιατι αν ανοιξει ο ασκος του αιολου οσως αρχικα με ειδικοτητες πολυ συντομα μπορει να παρασυρει και βασικες ειδικοτητες οπως φυσικους η ακομα και φιλολογους.  Οταν λεω οτι μπορει να καταργσει θεσεις στις 23 αναφερομαι στην επικρατεια δηλαδη πχ με βαση τα πλεονασματα ο υπουργος βγαζει μια διαπιστωτικη πραξη οπου καταργει 45θεσεις θεολογων,  72πληροφορικης,620γυμναστων κτλ. Ετσι ο ασεπ βγαζει ενα συγκεντρωτικο πινακα μοριων αξιολογησης και δινει καποιες μερες για ενστασεις,  καταθεση νεων πτυχιων και εξαιρεσεις διαθεσιμοτητας.  Στη συνεχεια οι τελευταίοι βγαινουν σε διαθεσιμοτητα.  Ειναι πλεον εφικτο να γινει
Πλέον όλα είναι εφικτά και κανένας δεν πρέπει να αισθάνεται ασφαλής!
Η κατρακύλα βέβαια κάποια στιγμή θα σταματήσει, το θέμα είναι πότε και μέχρι τότε ποιούς θα έχει παρασύρει...

Αποσυνδεδεμένος black21

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5235 στις: Αυγούστου 20, 2013, 11:19:49 am »
Διαβάζω κάτι μηνύματα του στυλ "ο Γκιουλέκας είπε ότι δε θα απολυθούμε, άρα πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι" και αντιλαμβάνομαι όλο και πιο πολύ γιατί περνάμε όλο αυτό το γολγοθά, τρία χρόνια τώρα. Εντάξει ρε παιδιά μπορεί να ήταν οι δικοί σας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Τους ψηφίζατε για αρκετά χρόνια στο παρελθόν. Τους ψηφίσατε και στις τελευταίες εκλογές πιστεύοντας ότι δεν μπορεί να κάνουν τα όσα τους καταμαρτυρούσαν οι "κακοί". Ίσως και να έχετε ακόμη ένα κάποιο συναισθηματικό δέσιμο. Αλλά τώρα το παραμύθι τελείωσε.

Σας βιάζουν κάθε μέρα και εσείς λέτε "κάνουμε έρωτα". Έφτασε η ώρα να πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας. Αυτό που πιστεύατε σας διέψευσε. Είναι κοινοί μαφιόζοι. Εξυπηρετούν τα συμφέροντα μιας συγκεκριμένης ελίτ. Μας αντιμετωπίζουν ως το τίποτα. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα πεθάνουμε.  Έχουμε μπλέξει. Και το άσχημο είναι ότι δε μας κατσικώθηκαν με το ζόρι αλλά τους βγάλατε εσείς. Τους βγάλατε γιατί δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τις ψυχολογικές αγκυλώσεις σας. Από τη μια φοβάστε ότι "ο κομμουνισμός θα σας πάρει τα σπίτια" (και τελικά θα σας τα πάρει ο Σαμαράς με το

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)