0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια Διευθυνση; Παίρνω τηλ. από το πρωι στην Κοζάνη και έχει τεχνικό πρόβλημα..Γιατί δεν δέχονται όλοι με φαξ να τελειώνουμε.
Παράθεση από: Aκριβή στις Αυγούστου 20, 2013, 10:04:57 amΠαράθεση από: asterix στις Αυγούστου 20, 2013, 09:36:48 am1. ειμαι στη διαθεση ΠΥΣΔΕ ειναι τοσο κακο αυτο?Γεια χαρά Asterix,Κι εγώ στη διάθεση είμαι και δε θα έλεγα ότι είναι και ότι καλύτερο μου έχει τύχει στη ζωή. :-) Εξαρτάται πάντα πόσα μόρια έχεις και εάν ανήκεις σε κλάδο που υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάποια οργανική.Και εγώ στη διάθεση ΠΥΣΔΕ είμαι,σε ΔΔΕ όπως που θέλω να παραμείνω και στην οποία υπάρχουν σίγουρα λειτουργικά κενά.Δεν έχω κάνει αίτηση μετάταξης για το ΠΥΣΠΕ του νομού και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω,αν είναι σωστή κίνηση.Με τρομάζει όμως αυτό που έχουν πει κάποιοι..Ότι υπάρχει περίπτωση αυτοί που δεν έκαναν αίτηση και παρέμειναν στη διάθεση να μεταταγούν υποχρεωτικά όντας πλέον τελευταίοι στις καταστάσεις μετά τη μετάταξη των "πλεοναζόντων"..
Παράθεση από: asterix στις Αυγούστου 20, 2013, 09:36:48 am1. ειμαι στη διαθεση ΠΥΣΔΕ ειναι τοσο κακο αυτο?Γεια χαρά Asterix,Κι εγώ στη διάθεση είμαι και δε θα έλεγα ότι είναι και ότι καλύτερο μου έχει τύχει στη ζωή. :-) Εξαρτάται πάντα πόσα μόρια έχεις και εάν ανήκεις σε κλάδο που υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάποια οργανική.
1. ειμαι στη διαθεση ΠΥΣΔΕ ειναι τοσο κακο αυτο?
...γ) Αυτή η διευκρινιστική - αν δοθεί - θα δοθεί Πέμπτη απόγευμα; Γιατί την προηγούμενη φορά το απόγευμα πριν την ημερα λήξης είχε ανακοινωθεί η διευκρίνηση αν δεν κάνω λάθος.
@dimariΜπορεί να βγει και όπως τις Πανελλήνιες.Ουδεμία διευκρίνηση.
Maira, σ'ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω βρε παιδιά, τώρα που κοιτούσα τα μόρια, βλέπω στον πίνακα εκπαιδευτικούς χωρίς μόρια. Τι περιπτωσεις είναι αυτές;
Για την ολμε που λετε οτι ειναι ο σκληρός πυρηνας της εκπαίδευσης και δεν ανησυχει για ειδικοτητες ειναι λαθος γιατι αν ανοιξει ο ασκος του αιολου οσως αρχικα με ειδικοτητες πολυ συντομα μπορει να παρασυρει και βασικες ειδικοτητες οπως φυσικους η ακομα και φιλολογους. Οταν λεω οτι μπορει να καταργσει θεσεις στις 23 αναφερομαι στην επικρατεια δηλαδη πχ με βαση τα πλεονασματα ο υπουργος βγαζει μια διαπιστωτικη πραξη οπου καταργει 45θεσεις θεολογων, 72πληροφορικης,620γυμναστων κτλ. Ετσι ο ασεπ βγαζει ενα συγκεντρωτικο πινακα μοριων αξιολογησης και δινει καποιες μερες για ενστασεις, καταθεση νεων πτυχιων και εξαιρεσεις διαθεσιμοτητας. Στη συνεχεια οι τελευταίοι βγαινουν σε διαθεσιμοτητα. Ειναι πλεον εφικτο να γινει