0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με όσους συναδέλφους μίλησα κατάλαβα πως αιτήσεις θα κάνουν όλοι όσοι βρίσκονται στη διάθεση χωρίς πολλές ώρες και όσοι βρίσκονται πολύ μακριά από το σπίτι τους. Άρα;
Γυρνάμε λοιπόν πάλι στην αρχή: Το Υπουργείο βγάζει μια επίτηδες ασαφή Υ.Α. και δε θέλει να διευκρινίσει τίποτα. (Ακόμα και αν δεν ασαφής και είμαστε εμείς ηλίθιοι ή να μας το πει ή να μας το εξηγήσει σύμφωνα με το IQ μας. Τώρα στο δια ταύτα: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? Α. Θέλει να μας πείσει να κάνουμε όσο γίνεται περισσότεροι αίτηση (το τυράκι και η φάκα που λέμε από προχτές)
Το οτι δινει μονο δυο επιλογες φανερώνει οτι δε θέλει να ικανοποιηθουν ολες, αλλ9ως θα εβαζε 10. Η ολη τρομοκρατια και τα σεναρια περι διαθεσιμοτητας στοχευουν στο να κανουν οσο το δυνατον περισσοτεροι αιτηση. Αρα πολυ χλωμο αν κανεις αιτηση να σε γυρισει πισω στη θεση σου αν δεν ικανοποιηθει. Εκτος αν εχουμε πολυ μεγαλο αριθμο αιτησεων οποτε καποιους θα τους μεταταξει υποχρεωτικα, ισως καπου κοντα, και οι υπολοιποι με τα περισσοτερα ισως μορια επιστρεφουν πισω. Εφοσον βεβαια δεν παιξει διαθεσιμοτητα για οσους επιστρεψουν
Παράθεση από: dimari στις Αυγούστου 20, 2013, 04:15:33 pmΜε όσους συναδέλφους μίλησα κατάλαβα πως αιτήσεις θα κάνουν όλοι όσοι βρίσκονται στη διάθεση χωρίς πολλές ώρες και όσοι βρίσκονται πολύ μακριά από το σπίτι τους. Άρα;Άρα με την τακτική τους ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ τον κόσμο να κάνει αίτηση (τη φράση "αν δε δοθούν διευκρινήσεις εγώ δεν κάνω τίποτα" την έχω διαβάσει τουλάχιστον 6-7 φορές τις δυο τρεις τελευταίες μέρες. Ακόμα και η (αρχική έστω) απόφαση για ταυτοπροσωπία στην περιοχή μας μάλλον αποτρεπτική ήταν... Άρα ΔΕΝ θέλει το υπουργείο να κάνουμε αίτηση?Αποτρεπτικές είναι φαντάζομαι και οι μόνο 2 επιλογές...
Η δε διατυπωση των σχετικων κειμενων ειναι σκοπιμως ασαφης, γι' αυτο ναι μεν θα δοθουν ορισμενες διευκρινησεις, αλλα θα μου προκαλουσε εκπληξη αν αποσταλει εγκυκλιος με τη λεπτομερη αναφορα των εγκυκλιων μεταθεσης ή αποσπασης.