0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΕπίσης, αν δεν γίνει έλεγχος μορίων θα γίνει ΤΟ πανηγύρι. Είναι σίγουρο πως κάποιοι θα κάνουν λάθη και "λάθη". Λάθος μόρια, αγέννητα παιδιά, μεταπτυχιακά χωρίς αναγνώριση κοκ.Αυτος που θα θελησει να εξαπατισει..να το σκεφτει πολυ καλα.Ειμαι σιγουρη οτι θα κανουν ελεγχο..ακομα και κατοπιν εορτης.
Επίσης, αν δεν γίνει έλεγχος μορίων θα γίνει ΤΟ πανηγύρι. Είναι σίγουρο πως κάποιοι θα κάνουν λάθη και "λάθη". Λάθος μόρια, αγέννητα παιδιά, μεταπτυχιακά χωρίς αναγνώριση κοκ.
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 21, 2013, 12:27:14 amΠαράθεσηΕπίσης, αν δεν γίνει έλεγχος μορίων θα γίνει ΤΟ πανηγύρι. Είναι σίγουρο πως κάποιοι θα κάνουν λάθη και "λάθη". Λάθος μόρια, αγέννητα παιδιά, μεταπτυχιακά χωρίς αναγνώριση κοκ.Αυτος που θα θελησει να εξαπατισει..να το σκεφτει πολυ καλα.Ειμαι σιγουρη οτι θα κανουν ελεγχο..ακομα και κατοπιν εορτης.
Παράθεση από: Ich στις Αυγούστου 20, 2013, 11:44:03 pmΠαράθεση από: indygo στις Αυγούστου 20, 2013, 08:11:07 pmΜια ερώτηση σε όσους έχουν κάνει ήδη ταυτοπροσωπία σε ΔΔΕ. Σας δίνεται κάποιο αντιγράφο της αίτησης με σφραγίδα - υπογραφή κτλ;Εμένα πάντως δεν μου έδωσαν τιποτα σήμερα που πήγα. Όχι οτι γνώριζαν τη διαδικασία κιόλας, εμένα ρωτούσαν αν ξέρω και μεταξύ τους απορούσαν.Επίσης προσπαθούσαν να με πείσουν να μην τους δώσω την εκτύπωση εξηγώντας μου ενα υπέροχο κόλπο.... επειδή δεν έχουν βγεί συγκεκριμένα ονόματα όσων περισσεύουν να περιμένω μήπως κάνουν άλλοι συνάδελφοι αίτηση και έτσι εγώ "τσιμπήσω από σπόντα καμμια περισσευούμενη οργανική στον νομό". Κατάλαβα... Η προχειρότητα συνεχίζεται. Παντως εγώ δεν αισθάνομαι ανετα να φύγω χωρίς κάποιο αποδεικτικό κατάθεσης. Αν χαθεί καμιά καταχώρηση; Αντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας. Λένε ότι τα γράφουνε σε excel... Επίσης, αν δεν γίνει έλεγχος μορίων θα γίνει ΤΟ πανηγύρι. Είναι σίγουρο πως κάποιοι θα κάνουν λάθη και "λάθη". Λάθος μόρια, αγέννητα παιδιά, μεταπτυχιακά χωρίς αναγνώριση κοκ.
Παράθεση από: indygo στις Αυγούστου 20, 2013, 08:11:07 pmΜια ερώτηση σε όσους έχουν κάνει ήδη ταυτοπροσωπία σε ΔΔΕ. Σας δίνεται κάποιο αντιγράφο της αίτησης με σφραγίδα - υπογραφή κτλ;Εμένα πάντως δεν μου έδωσαν τιποτα σήμερα που πήγα. Όχι οτι γνώριζαν τη διαδικασία κιόλας, εμένα ρωτούσαν αν ξέρω και μεταξύ τους απορούσαν.Επίσης προσπαθούσαν να με πείσουν να μην τους δώσω την εκτύπωση εξηγώντας μου ενα υπέροχο κόλπο.... επειδή δεν έχουν βγεί συγκεκριμένα ονόματα όσων περισσεύουν να περιμένω μήπως κάνουν άλλοι συνάδελφοι αίτηση και έτσι εγώ "τσιμπήσω από σπόντα καμμια περισσευούμενη οργανική στον νομό".
Μια ερώτηση σε όσους έχουν κάνει ήδη ταυτοπροσωπία σε ΔΔΕ. Σας δίνεται κάποιο αντιγράφο της αίτησης με σφραγίδα - υπογραφή κτλ;
ένα θα πω και θα πάω για ύπνο γιατί σε πέντε ώρες πρέπει να ξυπνήσω : από τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς στο υπουργείο ελάχιστοι ως κανένας υπέβαλαν αίτηση μετάταξης... Τυχαίο; και ξαναγράφω αυτό που έγραψα και πριν : για μένα αίτηση να κάνει όποιος έχει πολλά μόρια και άρα αυξημένες πιθανότητες να πάρει την μετάταξη. Καλό ξημέρωμα σε όλους !
Αν όντως προηγηθούν οι ντόπιοι και ακολουθήσουν όσοι είναι στην ίδια περιφέρεια κι έπειτα οι υπόλοιποι, τότε ο αριθμός των αιτήσεων σαφώς και θα αυξηθεί δραματικά. Εγώ πάντως θα κάνω, εφόσον η περιοχή μου δίνει ίσο αριθμό περισσευμάτων και κενών στην Αθμια. Τα ζώα, εφόσον είναι όντως έτσι, δε θα έπρεπε να το ανακοινώσουν από την αρχή; Δηλαδή όσοι μακρινοί έχουν ήδη κάνει αίτηση κινδυνεύουν να καλυφθούν από ντόπιους τα κενά που θέλουν με μικρότερα μόρια και να καταλήξουν αλλού ξενιτεμένοι, ή στην χειρότερη πάλι στην περιοχή τους σε δεύτερη φάση. Εδώ αποκτά τεράστια σημασία πόσοι Διεθ Εκπ κάλυψαν τους δικούς τους. Οπότε, η ανταλλαγή πληθυσμών δε θα γίνει τελικά; Για να δούμε τι θα πουν αύριο στην ΟΛΜΕ. Ελπίζω να είναι όλοι στις 11 στο υπουργείο, να πάρουμε οπωσδήποτε σοβαρές απαντήσεις!