0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι τέτοιες στιγμές, το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν...
toureiffelαγνόησαν την πρώτη μου προτίμηση (που αναφέρω πάνω)και με στέλνουν στο αντίστοιχο ΠΥΣΠΕ του ΠΥΣΔΕ που ήμουν.
Παράθεση από: annN στις Αυγούστου 29, 2013, 08:18:41 amtoureiffelαγνόησαν την πρώτη μου προτίμηση (που αναφέρω πάνω)και με στέλνουν στο αντίστοιχο ΠΥΣΠΕ του ΠΥΣΔΕ που ήμουν.Αρα δεν τίθεται θέμα αποδέσμευσής σου από το ΠΥΣΔΕ σου. Λογικά θα πρέπει κάνεις ένσταση αμέσως.
Εγώ ένα πράγμα έχω να πώ!Με την κινδυνολογία, τη γκρίνια και τη μιζέρια σας δεν έκανα αίτηση όπως και άλλοι φαντάζομαι.ΑΠοτέλεσμα;1) Κανείς δεν μετακινήθηκε εκτός ΔΙΔΕ παρά τη θέλησή του!!!2) Αν είχα κάνει αίτηση , θα είχα πάρει μετάταξη.3) Τώρα που ήρθαν από άλλα ΠΥΣΔΕ και κάλυψαν τις θέσεις είμαι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΛΕΟΝΑΖΩΝ απο πριν !!!4) Η πιθανότητα για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ πια και όχι εθελοντική μετάταξη, αυξάνει δραματικά!
Παράθεση από: ieremias στις Αυγούστου 29, 2013, 08:07:58 amΕγώ ένα πράγμα έχω να πώ!Με την κινδυνολογία, τη γκρίνια και τη μιζέρια σας δεν έκανα αίτηση όπως και άλλοι φαντάζομαι.ΑΠοτέλεσμα;1) Κανείς δεν μετακινήθηκε εκτός ΔΙΔΕ παρά τη θέλησή του!!!2) Αν είχα κάνει αίτηση , θα είχα πάρει μετάταξη.3) Τώρα που ήρθαν από άλλα ΠΥΣΔΕ και κάλυψαν τις θέσεις είμαι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΛΕΟΝΑΖΩΝ απο πριν !!!4) Η πιθανότητα για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ πια και όχι εθελοντική μετάταξη, αυξάνει δραματικά!
Να ρωτήσω κάτι.
Φταίνε 100% οι άλλοι. Υπήρχαν συγκεκριμένες ανακοινώσεις τόσο από την Ένωση καθηγητών Γαλλικης, όσο και από την Εφημερίδα των συντακτών που άφηναν σαφώς αμφιβολίες για την τύχη όσων κάνουν αίτηση!Αν δεν είχα διαβάσει αυτά, θα είχα απλά αγνοήσει τις κλάψες όλων εδώ που -ετσι κι αλλιώς- ό,τι και να τους κάνεις, πάλι θα κλαίνε και θα σιχτηριάζουν την τύχη τους . Αυτοί είναι οι καθηγητές. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην εκπαίδευση με εντυπωσίασε πόσο ΜΙΖΕΡΟΣ είναι αυτός ο κλάδος!