0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dahmeli στις Αυγούστου 29, 2013, 10:12:36 amΜπορει να εχει απαντηθει αλλα εχω χασει την μπαλα απο χθες, η
Μπορει να εχει απαντηθει αλλα εχω χασει την μπαλα απο χθες, η
Παράθεση από: sympe40 στις Αυγούστου 29, 2013, 10:16:07 amΠαράθεση από: dahmeli στις Αυγούστου 29, 2013, 10:12:36 amΜπορει να εχει απαντηθει αλλα εχω χασει την μπαλα απο χθες, η
Σχετικά με την «δοτική ικανότητά» του κάθε ΠΥΣΔΕ, εφόσον μετακινήθηκαν οι πλεονάζοντες του κάθε ΠΥΣΔΕ ανά ειδικότητα και εφόσον υπήρχαν και άλλες αιτήσεις για μετάταξη από αυτό το ΠΥΣΔΕ αλλά δεν ικανοποιήθηκαν (παρόλο που έμειναν κενές θέσεις), τότε το υπουργείο αποδέχεται ότι στο συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ δεν υπάρχει άλλος πλεονάζον. Με απλά λόγια: Το ΠΥΣΔΕ δεν μπορεί να βγάλει κανέναν άλλο στην διάθεση. Όλοι πλέον έχουν οργανική.
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 29, 2013, 10:23:24 am
Από την εγκύκλιο αποσπάσεων 12-07-2013:Μετά την επικύρωση των πινάκων των υπό μετάταξη εκπαιδευτικών από το ΚΥΣΠΕγια την οποία θα υπάρξει από την υπηρεσία μας σχετική ενημέρωση τους, θα πρέπει ναυποβάλουν, εφόσον επιθυμούν, άμεσα νέα αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Για τολόγο αυτό πρέπει απαραίτητα να αναγράψουν στην αίτηση απόσπασης e-mail καιτηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να ενημερωθούν και να τους δοθεί η δυνατότητα απόσπασηςαπό ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.Είναι άλλοι ενδιαφερόμενοι? Πήρα τηλ στο Υπουργείο αλλά φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα.