0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνάδελφε, τι εννοείς λέγοντας "αν ευσταθούν θα ικανοποιηθούν";Δηλ. αν με την ένστασή σου τονίζεις ένα λάθος και αυτό το λάθος αλλάζει έστω και ένα άτομο, τότε μπορεί να αλλάξουν και ονόματα;
Παράθεση από: diana στις Αυγούστου 30, 2013, 12:13:10 pmΚαλημέρα!Υπομονή και καλή τύχη σε όλους! Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς ή από που μπορούμε να πληροφορηθούμε πόσα άτομα πήραν τελικά μετάταξη από κάθε Διευθυνση Εκπαίδευσης;Ο λόγος που το ψάχνω είναι ότι δεν ικανοποιήθηκε η αίτηση μετάταξής μου (η προτίμηση μου ήταν εκτός του οικείου ΠΥΣΠΕ, αλλά στην ίδια περιφέρεια) ενώ έμειναν κενές θέσεις στο επιθυμητό ΠΥΣΠΕ και επίσης πήραν μετάταξη σε αυτό άτομα με λιγότερα μόρια που ήρθαν από την επικράτεια.Υποθέτω πως δεν μετατάχθηκα διότι ο αριθμός των πλεονάζοντων του ΠΥΣΔΕ στο οποίο ανήκω, οι οποίοι έπρεπε να φυγουν, συμπληρώθηκε πριν φτάσουν σε εμένα.Πώς όμως μπορώ να διασταυρώσω την υπόθεση αυτή;Αλλιώς θα πρέπει να κάνω ένσταση.Στην ίδια περίπτωση είμαι και εγώ. Επίσης έχω πληροφορίες ότι μετατάχτηκαν από ΔΔΕ ΠΕ 19 - 20 ενώ δεν είχαν δοθεί πλεονάζοντες. Το ψάχνω, αν βρω στοιχεία θα ενημερώσω.Ένσταση να κάνεις οπωσδήποτε.
Καλημέρα!Υπομονή και καλή τύχη σε όλους! Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς ή από που μπορούμε να πληροφορηθούμε πόσα άτομα πήραν τελικά μετάταξη από κάθε Διευθυνση Εκπαίδευσης;Ο λόγος που το ψάχνω είναι ότι δεν ικανοποιήθηκε η αίτηση μετάταξής μου (η προτίμηση μου ήταν εκτός του οικείου ΠΥΣΠΕ, αλλά στην ίδια περιφέρεια) ενώ έμειναν κενές θέσεις στο επιθυμητό ΠΥΣΠΕ και επίσης πήραν μετάταξη σε αυτό άτομα με λιγότερα μόρια που ήρθαν από την επικράτεια.Υποθέτω πως δεν μετατάχθηκα διότι ο αριθμός των πλεονάζοντων του ΠΥΣΔΕ στο οποίο ανήκω, οι οποίοι έπρεπε να φυγουν, συμπληρώθηκε πριν φτάσουν σε εμένα.Πώς όμως μπορώ να διασταυρώσω την υπόθεση αυτή;Αλλιώς θα πρέπει να κάνω ένσταση.
Παράθεση από: guest1234 στις Αυγούστου 30, 2013, 11:39:34 pmσυνάδελφε, τι εννοείς λέγοντας "αν ευσταθούν θα ικανοποιηθούν";Δηλ. αν με την ένστασή σου τονίζεις ένα λάθος και αυτό το λάθος αλλάζει έστω και ένα άτομο, τότε μπορεί να αλλάξουν και ονόματα;Όπως και με τις μεταθέσεις. Μπορεί να γίνει από την υπηρεσία ανάκληση μετάταξης
θα πω πραγματα που ισως πληγωσουν καποιους...h εγκύκλιος των υποχρεωτικων μεταταξεων ηταν τοσο ελλείπεις και ανακριβείς...παρ΄ολα αυτα 5700 ατομα εκανα αιτηση παιζοντας τη επαγγελματική τους ζωη κορώνα γραμματα...με την ανακοινωση των αποτελεσματων διέκρινα θυμο απο πολλλους συναδέρφους που μπηκαν σε αυτην τη διαδικασια αλλα δεν ικανοποιηθηκαν...και ολο αυτο γιατι??δεν ηξεραν που εκαναν αιτηση???επισης πολλοι που δεν εκαναν αιτηση νιωθουν αδικημενοι γιατι καποιοι αλλοι με λιγοτερα μορια απο αυτους πηγαν στον τοπο συμφερόντων τους...δεν ηξεραν δεν εκανα αιτηση...τωρα τι θελουν???δεν μπορουν πλεον να διαχειριστούν την κατασταση και καταφευγουν σε καταγγελιες καθυστερόντας τη διαδικασια και παρατείνοντας την αγωνία οσων ειναι μεσα στη λιστα.επιτελους τι θελουμε απο τη ζωη μας?εγινε κατι και περασε...keep walkingπαντως μια χαρα τα καταφεραν διεσπασαν τον κλαδο σε χιλια κομματια...οταν θα ερθουν τα ποιο δύσκολα τι θα κανουμε???
εγινε κατι και περασε...keep walkingπαντως μια χαρα τα καταφεραν διεσπασαν τον κλαδο σε χιλια κομματια...οταν θα ερθουν τα ποιο δύσκολα τι θα κανουμε???
θα πω πραγματα που ισως πληγωσουν καποιους...δεν ηξεραν δεν εκανα αιτηση...τωρα τι θελουν???εγινε κατι και περασε...keep walking
Μια σημαντική λεπτομέρεια, επειδή βλέπω ότι ακόμα επαναλαμβάνεται το ίδιο λάθος από πολλά μέλη του forum:Υπάρχει κάποιος που να συνειδητοποίησε ότι στη διαδικασία-παρωδία δεν υπήρξε εγκύκλιος αλλά μόνο Υπουργική Απόφαση; (111967/Δ2 στο ΦΕΚ 1977
Μπορεί να μην υπάρχουν αλλαγές αλλά οι ενστάσεις θα εξετάσουν και αν ευσταθούν θα ικανοποιηθουν.