0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό που λες. Σίγουρα γίνανε και λάθη αλλά ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ. Κακό είναι να τσουβαλιάζουμε, ειδικά αν κάποιος δεν έχει ζήσει το να νιώθει οτι είναι "πλεονάζον" σε μια εποχή που το κυρίαρχο δόγμα της κυβέρνησης είναι "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω". Περιμένω να περάσουν 3-4 μέρες ακόμα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και αν όλα πάνε καλά να μάθουμε όλοι σε ποια σχολεία θα είμαστε για να αφοσιωθούμε επιτέλους σε αυτό που μας αρέσει, που μας γεμίσει και που στο κάτω κάτω είναι η δουλειά μας και γι' αυτό πληρωνόμαστε. Τόσο άγχος φέτος, δεν αντέχεται άλλο.
Συμφωνω,ειναι ασχημο να εισαι πλεοναζον,χωρις οργανικη και καθε χρονο να ζεις με την αβεβαιοτητα που θα σε τοποθετησουν,αν παρεις αποσπαση,που θα παρεις αποσπαση,που θα σε τοποθετησουν,σε ποσα σχολεια θα σε εχουν κτλ.Τα γνωριζετε ολοι σας απο πρωτο χερι αλλωστε,δεν χρειαζεται να σας τα λεω εγω!!!
Συνάδελφοι, και συγνώμη που ρωτάω,δεν με αφορά άμεσα, εγώ πήρα μετάταξη στην Γ Αθήνας, και είμαι ΠΕ19,αλλά επειδή πολλοί φίλοι ήθελαν να πάνε στην
Αντίστοιχα, υπάρχουν συνάδελφοι που εξακολουθούν να είναι "πλεονάζοντες", που έχουν οικογένεια, που κάθε χρόνο αγωνιούν για τα αποτελέσματα των αποσπάσεων και παρόλο που είχαν συγκεντρώσει τα απαραίτητα μόρια, λόγω της "περίεργης" διαδικασίας δε θα είναι κοντά στους δικούς τους ανθρώπους. Επειδή λοιπόν ο καθένας μας έχει τη δική του προσωπική ιστορία, έπρεπε η διαδικασία να είναι διαφανής και αδιάβλητη ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Η συγκεκριμένη διαδικασία μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω και φοβάμαι γι' αυτά που θα έρθουν.
Εχω την εντυπωση οτι αυτοι δηλωσαν ως θεση-οργανικη οχι το μακρινο ΠΥΣΔΕ που ανηκουν αλλα την
greedo, τα μορια σε αυτη την περιπτωση ειναι αδιαφορα.Δηλαδη: Εγω εχω 10 μορια και δηλωνω