*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4789637 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thea1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #9240 στις: Αυγούστου 31, 2013, 11:46:44 am »
και ποια η διαφορα μεταξυ εγκυκλιου και υπουργικης αποφασησ, αλλαζει κατι? τελικα οσοι πηραν μεταξη απο δευτεροβαθμια σε πρωτοβαθμια στον ιδιο νομο που ηταν και πριν θα πρεπει να την υπηρετησουν οπως δηλαδη στις μεταθεσεις? η επειδη ειναι ο ιδιος νομος δεν χρειαζεται?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:09:05 »

Αποσυνδεδεμένος black21

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9241 στις: Αυγούστου 31, 2013, 12:09:01 pm »
Και εγώ ενδιαφέρομαι να προσφύγω δικαστικά. Ήδη έχω στείλει ένσταση μέσω δικηγόρου.

Κανείς δεν υποστήριξε ότι όλοι όσοι πήραν μετάταξη ήταν "βύσματα". Εδώ όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε (ανεξάρτητα αν πήραμε μετάταξη ή όχι) ότι το σύνολο της διαδικασίας μπάζει από παντού. Το ότι οι αποσπάσεις σε φορείς είναι βυσματικές δεν "αθωώνει" τη διαδικασία των μετατάξεων. Τα σύνολο των μορίων που είχε συγκεντρώσει ο καθένας ήταν το μοναδικό μας όπλο απέναντι σε παρατυπίες. Αν το παραβιάσουν και αυτό, θα δουν πολλά τα μάτια μας στα επόμενα χρόνια. 

Θεωρώ ότι όποιος κρίνει ότι θίχτηκε από τη διαδικασία οφείλει να προσφύγει είτε με ένσταση είτε μέσω της δικαστικής οδού.

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9242 στις: Αυγούστου 31, 2013, 12:12:10 pm »
Συνάδελφε κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό που λες.  Σίγουρα γίνανε και λάθη αλλά ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ. Κακό είναι να τσουβαλιάζουμε, ειδικά αν κάποιος δεν έχει ζήσει το να νιώθει οτι είναι "πλεονάζον" σε μια εποχή που το κυρίαρχο δόγμα της κυβέρνησης είναι "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω". Περιμένω να περάσουν 3-4 μέρες ακόμα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και αν όλα πάνε καλά να μάθουμε όλοι σε ποια σχολεία θα είμαστε για να αφοσιωθούμε επιτέλους σε αυτό που μας αρέσει, που μας γεμίσει και που στο κάτω κάτω είναι η δουλειά μας και γι' αυτό πληρωνόμαστε. Τόσο άγχος φέτος, δεν αντέχεται άλλο.

Αποσυνδεδεμένος george_pe19

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9243 στις: Αυγούστου 31, 2013, 12:22:41 pm »
Συνάδελφοι, και συγνώμη που ρωτάω,
δεν με αφορά άμεσα, εγώ πήρα μετάταξη στην Γ Αθήνας, και είμαι ΠΕ19,

αλλά επειδή πολλοί φίλοι ήθελαν να πάνε στην

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:09:05 »

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #9244 στις: Αυγούστου 31, 2013, 12:23:12 pm »
Συνάδελφε κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό που λες.  Σίγουρα γίνανε και λάθη αλλά ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ. Κακό είναι να τσουβαλιάζουμε, ειδικά αν κάποιος δεν έχει ζήσει το να νιώθει οτι είναι "πλεονάζον" σε μια εποχή που το κυρίαρχο δόγμα της κυβέρνησης είναι "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω". Περιμένω να περάσουν 3-4 μέρες ακόμα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και αν όλα πάνε καλά να μάθουμε όλοι σε ποια σχολεία θα είμαστε για να αφοσιωθούμε επιτέλους σε αυτό που μας αρέσει, που μας γεμίσει και που στο κάτω κάτω είναι η δουλειά μας και γι' αυτό πληρωνόμαστε. Τόσο άγχος φέτος, δεν αντέχεται άλλο.
Συμφωνω,ειναι ασχημο να εισαι πλεοναζον,χωρις οργανικη και καθε χρονο να ζεις με την αβεβαιοτητα που θα σε τοποθετησουν,αν παρεις αποσπαση,που θα παρεις αποσπαση,που θα σε τοποθετησουν,σε ποσα σχολεια θα σε εχουν κτλ.Τα γνωριζετε ολοι σας απο πρωτο χερι αλλωστε,δεν χρειαζεται να σας τα λεω εγω!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος black21

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9245 στις: Αυγούστου 31, 2013, 12:32:50 pm »
Συμφωνω,ειναι ασχημο να εισαι πλεοναζον,χωρις οργανικη και καθε χρονο να ζεις με την αβεβαιοτητα που θα σε τοποθετησουν,αν παρεις αποσπαση,που θα παρεις αποσπαση,που θα σε τοποθετησουν,σε ποσα σχολεια θα σε εχουν κτλ.Τα γνωριζετε ολοι σας απο πρωτο χερι αλλωστε,δεν χρειαζεται να σας τα λεω εγω!!!

Αντίστοιχα, υπάρχουν συνάδελφοι που εξακολουθούν να είναι "πλεονάζοντες", που έχουν οικογένεια, που κάθε χρόνο αγωνιούν για τα αποτελέσματα των αποσπάσεων και παρόλο που είχαν συγκεντρώσει τα απαραίτητα μόρια, λόγω της "περίεργης" διαδικασίας δε θα είναι κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.

Επειδή λοιπόν ο καθένας μας έχει τη δική του προσωπική ιστορία, έπρεπε η διαδικασία να είναι διαφανής και αδιάβλητη ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Η συγκεκριμένη διαδικασία μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω και φοβάμαι γι' αυτά που θα έρθουν.

Αποσυνδεδεμένος maria2013

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9246 στις: Αυγούστου 31, 2013, 12:37:38 pm »
Συνάδελφοι, και συγνώμη που ρωτάω,
δεν με αφορά άμεσα, εγώ πήρα μετάταξη στην Γ Αθήνας, και είμαι ΠΕ19,

αλλά επειδή πολλοί φίλοι ήθελαν να πάνε στην
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2013, 12:40:20 pm από maria2013 »

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9247 στις: Αυγούστου 31, 2013, 12:44:24 pm »

Αντίστοιχα, υπάρχουν συνάδελφοι που εξακολουθούν να είναι "πλεονάζοντες", που έχουν οικογένεια, που κάθε χρόνο αγωνιούν για τα αποτελέσματα των αποσπάσεων και παρόλο που είχαν συγκεντρώσει τα απαραίτητα μόρια, λόγω της "περίεργης" διαδικασίας δε θα είναι κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.

Επειδή λοιπόν ο καθένας μας έχει τη δική του προσωπική ιστορία, έπρεπε η διαδικασία να είναι διαφανής και αδιάβλητη ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Η συγκεκριμένη διαδικασία μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω και φοβάμαι γι' αυτά που θα έρθουν.

Δε νομίζω οτι διαφωνεί κανείς σε αυτά που γράφεις. Η διαφωνία μας ήταν στο τσουβάλιασμα όλων από κάποιους. Η διαδικασία ήταν πρότυπο λειτουργίας αυταρχικού μεσαιωνικού κράτους, όπου ο ηγεμόνας αποφάσιζε, ο,τι ήθελε και όπως ήθελε.

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #9248 στις: Αυγούστου 31, 2013, 12:59:31 pm »
Εχω την εντυπωση οτι αυτοι δηλωσαν ως θεση-οργανικη οχι το μακρινο ΠΥΣΔΕ που ανηκουν αλλα την

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #9249 στις: Αυγούστου 31, 2013, 01:02:52 pm »
Γενικα,συμφωνω απολυτα με τον φιλο μας τον περαστικο και χαιρομαι που βλεπω ποστ που σφιζουν απο αξιοπρεπεια.
Πολλοι που τωρα φωναζουν για βυσματα,το κανουν γιατι δεν πηραν την μεταταξη.Αν την ειχαν παρει θα την υπερασπιζονταν με σθενος.Καποιοι αλλοι που την πηραν,αν ΔΕΝ την ειχαν παρει..θα ελεγαν βυσματα αυτους που τωρα δεν την πηραν.
Ο Ελληνας παντα ετσι κανει.Και βεβαια υπαρχουν τα βυσματα,ΠΑΝΤΟΥ,ομως αυτο το τσουβαλιασμα ειναι πραγματικα απαραδεχτο και κατινιστικο θα ελεγα.

Οι μεγαλοι θιγμενοι ειναι αυτοι των εθελοντικων,που καμια θεση απο κανεναν δεν ετρωγαν(γιατι ειπωθηκαν και αυτες οι βλακειες),ανταποκριθηκαν στο καλεσμα του υπουργειου  τον απριλη,για τη συσταση αυτων των ΝΕΩΝ  κλαδων,ξεροσταλιασαμε ενα ολοκληρο καλοκαιρι να τις περιμενουμε,και ενα ωραιο πρωι,καποιοι αποφασισαν να μας αγνοιησουν για να κανουν τις υποχρεωτικες,και το χειροτερο...χωρις ΚΑΜΙΑ ενημεωση για τις εθελοντικες,ετσι ωστε να ξερουμε αν πρεπει να κανουμε και εμεις αιτηση η οχι.
Επισης πολυ θιγμενοι ειναι οι φιλοι μας απο τους προυπαρχοντες κλαδους της α/θμιας,καθως ειδαν ξαφνικα να εμφανιζονται κενα,στους νομους που οι ιδιοι τοσα χρονια παλευουν να παρουν μεταθεση.Σκεφτητε το λιγο.Σκεφτητε να εισασταν στη θεση τους τωρα.Και το χειροτερο.Να ξερουν οτι πλεον ειναι σχεδον αδυνατον να παρουν μεταθεση εκει.Πολυ σωστα κανουν τα αδυνατα δυτανα με ασφαλιστικα μετρα.Εχουν απολυτο δικιο.
Τουλαχιστον εσεις που συμμετειχατε στις υποχρεωτικες,ξερατε οτι καποιοι αλλοι θιγονταιο απο αυτο(εμεις των εθελοντικων και οι συναδελφοι στην α/θμια των ειδικοτητων που προυπηρχαν),και βλεπατε επισης το διατρητο του θεματος.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9250 στις: Αυγούστου 31, 2013, 01:06:28 pm »
greedo, τα μορια σε αυτη την περιπτωση ειναι αδιαφορα.
Δηλαδη: Εγω εχω 10 μορια και δηλωνω
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2013, 01:08:56 pm από maria2013 »

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9251 στις: Αυγούστου 31, 2013, 01:07:35 pm »
Αυτό που έγινε με εσάς, ήταν το λιγότερο απαράδεκτο. Έπρεπε πριν γίνουν οι υποχρεωτικές, να βγούνε τα αποτελέσματα των εθελοντικών ή τέλος πάντων στη χειρότερη (μη αποδεκτή, αλλά πιο τίμια στάση) να υπάρξει ενημέρωση τι γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος petzi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9252 στις: Αυγούστου 31, 2013, 01:14:23 pm »
greedo, τα μορια σε αυτη την περιπτωση ειναι αδιαφορα.
Δηλαδη: Εγω εχω 10 μορια και δηλωνω

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9253 στις: Αυγούστου 31, 2013, 01:21:32 pm »
petzi,
οσοι ειμαστε αποσπασμενοι σε πυσπε/πυσδε ξερουμε οτι η αποσπαση μας ληγει τον Ιουνιο ενω στα γραφεια, ΙΕΚ, ΓΑΚ, ΚΥ κλπ ειναι ως 31/8. Δεν ξερω αν ισχυε για εμας, το θεμα ειναι οτι δεν μας το σφυριξε κανεις και ολοι δηλωσαμε ως πσδε που ανηκουμε την Κολοπετεινιτσα και οχι το νομο που ειμαστε αποσπασμενοι....Δεν ανηκουμε στους VIP...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182565
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)