0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε, όχι και "Γατοπόδαρος"!!! Αμάν, πιά! Μη τα ισοπεδώνετε όλα! Έλεος! Υ.Γ. Πλάκα-πλάκα, αλλά είναι η μόνη που μπορεί να σε καθοδηγήσει για τις εθελοντικές...
Εννοείται, το δεύτερο!
εννοειται αλλα τωρα σου βγαζει επιλογη που πριν δεν την ειχε... τι να κανεις δηλαδη?? να πεις δεν πειραζει, εχει ο θεος κ για μια ακομη φορα να αφησεις τους γνωστους-αγνωστους να παρουν την θεση που ειναι κ του οικειου πυσπε κ αυτοι μπορει να εχουν κ λιγοτερα μορια (οπως κ των δηθεν - ξερεις ταχα μου ταχα μου) ενστασεων κ εσυ να εχεις φυγει κ χιλιομετρα μακρυα απο το σπιτι σου για ακομη μια φορα...Δεν ξερω αν κ κατα ποσο γινομαι αντιληπτος (που λεει κ ο Ζηκος)....
Παιδιά χωρίς να αποκλείω μαιμουδιές η λογική του προγράμματος είναια) εξαντλείται η δοτικότητα του ΠΥΣΔΕ με αυτούς που έχουν ζητήσει το οικείο ΠΥΣΠΕ (εστω και με λιγότερα μόρια από άλλον που δεν ζητάει το οικείο ΠΥΣΠΕ αλλά κάποιο άλλο)β) αν είσαι τυχερός και δεν έχει εξαντληθεί η δοτικότητα του ΠΥΣΔΕ σου και οι κενές θέσεις του ΠΥΣΠΕ που θες να πάς (προσοχή ακόμα και για τα άλλα ΠΥΣΠΕ προηγούνται οι εντός της περιφέρεις του ΠΥΣΠΕ προορισμού) δεν έχουν και αυτές εξαντληθεί τότε έχεις τύχη...Αυτά για το πρόγραμμα...τώρα για τις ενστάσεις και τι έγινε ας απαντήσει ο Υπουργός...
Αυτο με τη δοτικοτητα του πυσδε ειδικα σε μενα δεν παιζει για να μηλισουμε συγκεκριμενα... Μιλαμε οτι εφυγε απο το ιδιο πυσδε κ πηγε στο πυσπε της πρωτης μου επιλογης (με την ενσταση ομως να το τονισουμε) κ ειναι σε μορια κατω απο εμενα... κ εχω τσεκαρει κ κανα 2 αλλες σε περιπτωσεις αλλα με 2 επιλογες δεν τα δηλωσα κ ολα για να μπορω να μιλησω με σιγουρια για ολα...Τωρα αν δεν βγαζουμε ακρη τι να κανουμε... αλλα δεν θα καθησουμε κ με σταυρωμενα χερια... Ετσι για το γαμωτο κ μονο!!!
Μήπως αξιοποίησε τις θέσεις της β φάσης (γιατί κάποιος του το σφύριξε;)Εσύ έκανες ένσταση;
Δεν εκανα ενσταση γιατι ειχα τσεκαρει κ ηταν ολοι οκ... τωρα αν αυτος αξιοποιησε τις νεες θεσεις να με πανε κ εμενα με νεα ενσταση επι της ενστασης στις νεες θεσεις... δεν γινεται???
@guestteacherΚαι τότε τι νόημα έχει ο ορισμός των προσφερόμενων θέσεων??Ακόμη και των πυσδε που εμφανίζουν 0 κενά??Ή που εγώ δεν καταλαβαίνω ή που κάτι δεν είναι σαφές...
από ΠΥΣΔΕ γνωστού μου...Δοτικότητα της ειδικότητας = 0Κενά = 9Καλυφθηκαν τα 614 έκαναν ένσταση (οι 13 από το ΠΥΣΔΕ της μηδενικής δοτικότητας)14 πήραν μετάταξηΤο συμπέρασμα δικό σου...Ενσταση στην ένσταση δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις...(δεν τα κατέχω τα διοικητικά των ενστάσεων).Αίτηση για β φάση μπορείς να κάνεις και προφανώς ένσταση αν δεν δικαιώθεις...