*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4803879 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

guestteacher

• Επισκέπτης
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10556 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:50:38 pm »
Ναι..τα ιδια λεμε στην ουσια.Απλα εσυ ετσι οπως τα λες,ειναι σαν να τους δικαιολκογεις .. ;)

Δεν δικαιολογώ κανένα...ο γραπτός λόγος εξάλλου κόβει τα συναισθήματα και άλλες εκφράσεις και εύκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις...
Από κει και πέρα οφείλω να επισημάνω το πως δουλεύουν ή καλύτερα πως μας δουλεύουν...αυτά

@dimari

Γίνονται αυτά τα πράγματα;;; Θέλεις να μου πεις ότι ακόμα και για τα οργανικά ή λειτουργικά κενά έχουν λόγο οι αιρετοί...αν υποψιαστώ οτι συμβαίνει...θα πεθάνω...   ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:46:52 »

Αποσυνδεδεμένος maria2013

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10557 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:58:10 pm »
Αντε και κανω αιτηση μεταταξης με τις δευτερες που περιμενουμε να ανακοινωθουν, αντε και την πηρα στην πρωτη μου επιλογη. Τελεια λεω,γυρισα σπιτι μου.
Ελα ομως που αυτοι τα κενα τα βγαζουν ...στο γαμο του Καραγκιοζη  και υπαρχουν ηδη συναδελφοι που μεταχθηκαν στην α φαση και πλεοναζουν , δεν εχουν που να τους τοποθετησουν τα ΠΥΣΠΕ. Αν λαβω υποψη οτι σημερα επανακατατεθηκε στο Συμβουλιο της Επικρατειας το Προεδρικο Διαταγμα για τις υποχρεωτικες μεταθεσεις, ποιος μου λεει οτι απο Σεπτεμβρη δεν θα με μεταθεσουν υποχρεωτικα οποτε θα'μαι και μακρια απο το σπιτι μου, θα'χω αλλαξει και βαθμιδα... Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...
Ξερει κανεις με ποιες τροποποιησεις, αν εγιναν, επανακατεθηκε το Π.Δ. ; Ισχυει η δωδεκαετια και το ωραριο κατω του 60%;

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10558 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:06:40 am »
Αντε και κανω αιτηση μεταταξης με τις δευτερες που περιμενουμε να ανακοινωθουν, αντε και την πηρα στην πρωτη μου επιλογη. Τελεια λεω,γυρισα σπιτι μου.
Ελα ομως που αυτοι τα κενα τα βγαζουν ...στο γαμο του Καραγκιοζη  και υπαρχουν ηδη συναδελφοι που μεταχθηκαν στην α φαση και πλεοναζουν , δεν εχουν που να τους τοποθετησουν τα ΠΥΣΠΕ. Αν λαβω υποψη οτι σημερα επανακατατεθηκε στο Συμβουλιο της Επικρατειας το Προεδρικο Διαταγμα για τις υποχρεωτικες μεταθεσεις, ποιος μου λεει οτι απο Σεπτεμβρη δεν θα με μεταθεσουν υποχρεωτικα οποτε θα'μαι και μακρια απο το σπιτι μου, θα'χω αλλαξει και βαθμιδα... Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...
Ξερει κανεις με ποιες τροποποιησεις, αν εγιναν, επανακατεθηκε το Π.Δ. ; Ισχυει η δωδεκαετια και το ωραριο κατω του 60%;

Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις αν το ΠΥΣΠΕ που σ' ενδιαφέρει έχει όντως κενά ή όχι; Πολλές διπε ανακοινώνουν τα κενά τους αναλυτικά (διαθέσιμες ώρες & συγκεκριμένα σχολεία) στις ιστοσελίδες τους. Άλλες δυστυχώς όχι. Εκεί θα χρειαζόταν ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ, θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου.
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10559 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:12:15 am »
Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις αν το ΠΥΣΠΕ που σ' ενδιαφέρει έχει όντως κενά ή όχι; Πολλές διπε ανακοινώνουν τα κενά τους αναλυτικά (διαθέσιμες ώρες & συγκεκριμένα σχολεία) στις ιστοσελίδες τους. Άλλες δυστυχώς όχι. Εκεί θα χρειαζόταν ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ, θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου.

Δεν ειμαι σιγουρη. Τα κενα που ανακοινωνουν μπορει να ειναι λιγοτερα του χρονου αν πχ ελαττωσουν τις αποσπασεις στα γραφεια, συγχωνευτουν σχολεια, καταργηθουν τμηματα κλπ
Ασε που μπορει μετα την β φαση μεταταξεων που αναμενουμε, να ανακοινωσει επειτα και επιπροσθετες λογω ενστασεων και να 'χουμε συνωστισμο... Δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να εξασφαλιστουμε.
Εχει βρει κανεις καπου το τελικο προεδρικο διαταγμα υποχρεωτικων μεταθεσεων που καταθεσανε σημερα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:46:52 »

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #10560 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:23:40 am »
Παιδιά 3 χρόνια και πλεον συζητιέται ότι το δημόσιος υπάλληλος τέλος!Κρατικός υπάλληλος πια. ΄Ητοι, όπου γης πατρίς. Θυμηθείτε την περίπτωση Καρυωτάκη. Η ιδέα ωρίμασε στη συνείδηση της κοινωνίας, όλοι εμείς οι δ.υ. δε έχουμε πλέον όπλο για να αντισταθούμε, απεργίες και τα ρέστα είτε είναι επαχθή για εμάς είτε λύνονται με μια επιστράτευση και την κοινή γνώμη να μας σταυρώνει οπότε ώρες μετράμε.
Υποχρεωτικές μετακινήσεις με τη μία ή την άλλη μορφή είδαμε να γίνονται τον τελευταίο μήνα στον κλάδο και όχι απλώς δεν άνοιξε ρουθούνι, κάποιοι αναφώνησαν "ευτυχώς που δεν τους απέλυσαν!".

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10561 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:24:47 am »
@ bitch
Πήρα μετάταξη στην 2η επιλογή μου που ήταν σε ΙΕΚ. Στην 1η επιλογή μου που ήταν η Α/βαθμια μετατάχθηκαν 10 άτομα εκ των οποίων οι 7 από άλλες περιφέρειες και από 10- 32 μόρια λιγότερα από εμένα. Κάνω ένσταση,(χωρίς να αναφερθώ συγκεκριμένα σε ονόματα,μόρια και ΠΥΣΔΕ προέλευσης αν και τα έχω όλα στα χέρια μου), η οποία βεβαίως δεν δικαιώνεται και τώρα η περιοχή που με ενδιαφέρει βγάζει 0 θέσεις.
Ερωτήματα:
α/ Υπάρχει λόγος να ξανακάνω ένσταση;
 β/ Να απευθύνω ερώτημα ζητώντας τους λόγους για τους οποίους  δεν δικαιώθηκε η ένστασή μου
γ/ Να απευθυνθώ σε δικηγόρο, ΣΤΕ ή Συνήγορο του πολίτη;
δ/ Αν αποδεχτώ την μετάταξη στο ΙΕΚ της οποίας η διαδικασία ειναι  ακόμα σε εκκρεμότητα θα μπορέσω σε μεταγενέστερο χρόνο να διεκδικήσω την θέση στην Α/βαθμια;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

πάμε εν συντομία τα παραπάνω :
α. βεβαίως και υπάρχει - λέγεται έννομο συμφέρον, μεταβολή υπηρεσιακής κατάστασης με ενδεχόμενο δόλο απο πλευράς υπηρεσίας και μη ικανοποίηση ένστασης με προφανείς λόγους ικανοποίησής της.
β. βεβαίως και θα καταθέσεις και όλα τα στοιχεια που έχεις επωνύμως για τους άλλους που  πη΄ραν μετάταξη εσύ που δεν πήρες εσύ : αν πχ εσύ ανήκεις στο ίδιο ΠΥΣΔΕ ή την ίδια περιφέρεια και δεν προτιμήθηκες προφανώς πρέπιε να λάβεις εξηγήσεις γιατί αυτοί και όχι εσύ.
γ. Δικηγόρο και ελεγκτή δημόσιας διοιησης για αρχη. Το ΣτΕ ειναι πανάκριβο. Αν αντέχεις κάντο και εκεί.
δ. αυτό ειναι αμφίβολο. Δεν το γνωρίζω με απόλυτη βεβαιότητα. Κανονικά δεν μπορεί να γι΄νει μετάταξη απο την διοικηση πίσω στην εκπαίδευση ωστόσο εδώ αν έχουμε ανάκληση θα ειναι σε εφαρμογή δικαστικής αποφασης οπότε αλλάζει το σκηνικό. Όμως για σίγουρα θα πρέπει να ρωτήσεις  κάποιον που να ξερει περισσότερα ( εργατολογο, Νομικό του ΣτΕ, ή ακόμα και υποβολή ερωτήματος μέσω του ΥΠΑΙΘ βέβαια στο ΝΣΚ). Εννοείται πως όλα αυτά θα πρέπει να είναι εγγρα΄φως και όχι προφορικά.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10562 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:25:33 am »
Και σκεφτομαι οτι για αυτο ισως παγωσαν τις εθελοντικες και προχωρησαν μονο τις υποχρεωτικες. Διορθωστε με αν κανω λαθος γιατι δεν τις παρακολουθησα ιδιαιτερα τις εθελοντικες αλλα εχω την εντυπωση οτι εκεινες προοριζονταν για συγκεκιμενα μεγαλα σχολεια οπου θα κατοχυρωναν θεση οι εκπαιδευτικοι.
Στις υποχρεωτικες ομως απλα πας στο ΠΥΣΠΕ που μετατασσεσαι και παραμενεις στη διαθεση μαζι με αλλους που περιμενουν. Αν λαβω υποψη οτι το συγκεκριμενο προεδρικο διαταγμα κατακεραυνωνει τους κλαδους που υπηρετουν ταυτοχρονα και στις δυο βαθμιδες, αρα ολους οσοι εμπλέκονται στις υποχρεωτικες μεταταξεις, προβληματιζομαι πολυ.

Θυμιζω τι ελεγε τον Ιουνιο, δεν ξερω κατα ποσο τροποποιηθηκε:...
Χαρακτηρισμός υπεράριθμων
και κατάταξη σε πίνακες υποχρεωτικών μεταθέσεων
1. Οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει δώδεκα χρόνια προϋπηρεσίας και πλεονάζουν εξολοκλήρου στην περιοχή μετάθεσης που υπηρετούν και δεν συμπληρώνουν το 60%, τουλάχιστον, του υποχρεωτικού τους διδακτικού ωραρίου σε σχολική μονάδα ή σε ομάδα σχολικών μονάδων της ίδιας ή διαφορετικής βαθμίδας με μαθήματα της πρώτης και δεύτερης ανάθεσης, της πρώτης και δεύτερης ειδικότητας, χαρακτηρίζονται, με απόφαση του οικείου περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης ύστερα από εισήγηση των οικείων περιφερειακών υπηρεσιακών συμβουλίων, εξολοκλήρου υπεράριθμοι (εφεξής και ολικά υπεράριθμοι) στην οικεία περιοχή μετάθεσης.
2. Οι εκπαιδευτικοί που χαρακτηρίζονται εξολοκλήρου υπεράριθμοι κατατάσσονται σε πίνακες υποχρεωτικής μετάθεσης που συντάσσονται από τα υπηρεσιακά συμβούλια ανά περιοχή μετάθεσης, ανά κλάδο και ειδικότητα.
3. Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν σε κλάδους ή ειδικότητες που σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις επιτρέπεται να διδάσκουν και στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης χαρακτηρίζονται ολικά υπεράριθμοι και κατατάσσονται στους πίνακες υποχρεωτικών μεταθέσεων ύστερα από κοινή εισήγηση των οικείων υπηρεσιακών συμβουλίων και των δύο βαθμίδων.

Αποσυνδεδεμένος kersoras

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 07
    • Προφίλ
« Απάντηση #10563 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 07:25:56 am »
Ερώτηση: Δεν έκανα μέχρι τώρα αίτηση μετάταξης και σκέφτομαι να κάνω τώρα αίτηση στο β κύκλο αν βγει. Το προβλημα μου είναι μονο ενα: Είμαι ΠΕ07 και θεωρώ αρκετά πιθανό σε ένα χρόνο, όπως έγινε και με τους ΕΠΑΛ, να καταργήσουν τη β ξένη γλώσσα στα δημοτικά, κατι που δε μου φαίνεται και τόσο δύσκολο. Και τότε; Διαθεσιμότητα! Αυτό φοβάμαι μονο και είμαι σε μεγάλο διλημμα λόγω ειδικότητας. Αν ήμουν πχ Αγγλικών, δε θα το σκεφτόμουν καθόλου.
Από την άλλη βλέπω ότι παίρνουν συνάδελφοι πολλοί μεταταξη στην Αθήνα, όπου και θέλω να πάω, και μετά θα έχουν κλείσει όλες οι θέσεις και και δε θα μπορέσω να πάω ποτε.
Την άποψη σας παρακαλώ... Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος treislaloun

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10564 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 08:55:37 am »
Ερώτηση: Δεν έκανα μέχρι τώρα αίτηση μετάταξης και σκέφτομαι να κάνω τώρα αίτηση στο β κύκλο αν βγει. Το προβλημα μου είναι μονο ενα: Είμαι ΠΕ07 και θεωρώ αρκετά πιθανό σε ένα χρόνο, όπως έγινε και με τους ΕΠΑΛ, να καταργήσουν τη β ξένη γλώσσα στα δημοτικά, κατι που δε μου φαίνεται και τόσο δύσκολο. Και τότε; Διαθεσιμότητα! Αυτό φοβάμαι μονο και είμαι σε μεγάλο διλημμα λόγω ειδικότητας. Αν ήμουν πχ Αγγλικών, δε θα το σκεφτόμουν καθόλου.
Από την άλλη βλέπω ότι παίρνουν συνάδελφοι πολλοί μεταταξη στην Αθήνα, όπου και θέλω να πάω, και μετά θα έχουν κλείσει όλες οι θέσεις και και δε θα μπορέσω να πάω ποτε.
Καλημέρα! Είμαι ΠΕ05 και έχω σκεφτεί αυτά ακριβώς που αναφέρεις. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα όμως πριν ο καθένας μας αποφασίσει τι θέλει και τι τον συμφέρει μπορώ να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία μήπως βοηθήσει κάπως. Εξάλλου προβληματισμούς , απόψεις και εμπειρίες ανταλλάσσουμε που κάποιες φορές δίνουνε και κάποιες απαντήσεις>
Λοιπόν καταρχήν είναι σημαντικό να έχεις εμπειρία από Δημοτικό πριν αποφασίσεις για μια τέτοια αλαγή.
α/Τα 2 προηγούμενα χρόνια δούλεψα εξ ολοκλήρου στα Δημοτικά. Τη μία χρονιά σε 3 (όταν είχαν χαρακτηρισθεί γαλλόφωνα/γερμανόφωνα) και την δεύτερη σε 5. Και τις 2 χρονιές με 18 ώρες. Φέτος στην περιοχή που είμαι δώσανε 6 σχολεία σε κάθε ομάδα από 18-20 ώρες, στο Ηράκλειο 8 σχολεία με 20 ώρες και στην β' Αθήνας με μια φίλη που μίλησα 4 σχολεία με 12 ώρες. Πως θα συμπληρωθεί το υπόλοιπο  υποχρεωτικό ωράριο μέχρι τις 22-24 ώρες της Α/βαθμιας; Γιατί το θεωρώ απίθανο να σε αφήνουν με μικρότερο ωράριο. Με ολοήμερο, με ευέλικτη ζώνη με ότι να'ναι; Ποιός ξέρει;
β/Επίσης αυτό που ακούω από συναδέλφους φέτος είναι ότι υπάρχουν πολλά παιδιά στο τμήμα. Πέρσι είχα σε΄1 σχολείο τμήματα με 28 και 30 παιδιά που δεν σπάσανε ποτέ και ήταν η εξαίρεση. Φέτος καταλαβαίνω ότι είναι ο κανόνας. Μάθημα ξένης γλώσσας πάντως έτσι δεν γίνεται.
γ/ Αυτό που ΄πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη εμείς οι ΠΕ05-07 είναι το εξής. Ο αριθμός τμημάτων, ωρών ακόμα και οι ομάδες σχολείων δεν είναι συγκεκριμένες κάθε χρόνο αφού όλα τα παραπάνω καθορίζονται απο΄τις δηλώσεις προτίμησης των παιδιών. ΤΗ μία χρονιά σε ένα σχολείο μπορεί να δημιουργηθεί τμήμα και την άλλη όχι. Άρα θα αλλάξει και ο συνδυασμός των σχολείων. Κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν εις βάρος μας η διεκδίκηση της παράλληλης διδασκαλίας 2ης ξένης γλώσσας.Σπάσαμε τις ώρες και τρέχουμε σε περισσότερα σχολεία. Π.χ. Σε ένα ΕΑΕΠ που έχει από 2 τμήματα ε' και στ' τάξη άρα 8 ώρες, τώρα παίρνουμε μόνο τις 4 με το ένα τμήμα ή ακι με σύμπτυξη των τμημάτων, άρα πολλά παιδιά.
Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι στο μέλλον και θα αντιμετωπισθεί το μάθημά μας με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Πάντως επειδή πρόκειται για μεγάλη εργασιακή ανατροπή πρέπει να σκεφτούμε όσο το δυνατόν περισσότερες πλευρές του θέματος. Αυτά και ελπίζω να μη σε ζάλισα πολύ. Εύχομαι το καλύτερο για όλους!!!

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10565 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 09:08:28 am »
Που το εχεις ακουσει οτι μπορει να καταργηθει η δευτερη ξενη γλωσσα στα Δημοτικα;Αν συμβει αυτο καηκαμε!Μηπως εκαναν τις μεταταξεις ΠΕ05 και ΠΕ07 για αυτο το λογο,δηλ. για να ''διωξουν'' κοσμο;Εδω που τα λεμε ολα πρεπει να τα περιμενει κανεις απο αυτους.Σε σκοτωνουν με το ''γαντι'' οι ατιμοι!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10566 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 09:17:42 am »
Δηλαδή, κορίτσια, το υπουργείο μπήκε σε τέτοιο κόπο, συνθέτοντας εκ του μηδενός μια διαδικασία (μετατάξεις), η οποία έχει προκαλέσει τέτοιο κακό χαμό με ενστάσεις και κόντρα ενστάσεις, μόνο και μόνο για να μπορεί να σας απολύσει πιο εύκολα; Τότε γιατί δεν καταργούσε τη 2η ξένη γλώσσα κατευθείαν. Λίγη ψυχραιμία!!!
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10567 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 09:21:18 am »
Δηλαδή, κορίτσια, το υπουργείο μπήκε σε τέτοιο κόπο, συνθέτοντας εκ του μηδενός μια διαδικασία (μετατάξεις), η οποία έχει προκαλέσει τέτοιο κακό χαμό με ενστάσεις και κόντρα ενστάσεις, μόνο και μόνο για να μπορεί να σας απολύσει πιο εύκολα; Τότε γιατί δεν καταργούσε τη 2η ξένη γλώσσα κατευθείαν. Λίγη ψυχραιμία!!!
Δεν εχεις και αδικο,μα δεν μπορεις να τους εχεις εμπιστοσυνη!Εδω καθε μερα αλλαζουν νόμους,τι να λεμε τωρα!!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10568 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 09:27:27 am »
Δεν εχεις και αδικο,μα δεν μπορεις να τους εχεις εμπιστοσυνη!Εδω καθε μερα αλλαζουν νόμους,τι να λεμε τωρα!!!!
Ακριβώς έτσι, παιδιά. Και τις δύο σκέψεις, και την αρνητική και τη θετική, τις έκανα κι εγώ όταν το καλοκαίρι είχα μπει στο δίλημμα να κάνω αίτηση για μετάταξη ή όχι. Απλά με τη λογική του "δος ημίν σήμερον" την έκανα, χωρίς αποτέλεσμα, φυσικά! Πάντως φοβάμαι πως πράγματι, μετά από κάποια χρόνια, εάν δεν βγαίνουν τα νούμερα, δεν εμποδίζει κανείς τον υπουργό να προωθήσει μια ρύθμιση, να το κάνει π.δ., να προσπεράσει τη βουλή, και να καταργήσει τους δύο αυτούς κλάδους, τους κλάδους μας, μόνο για την α/θμια. Αυτό αυτόματα θα καταργήσει τις όποιες οργανικές θα έχουν συσταθεί έως τότε, με συνέπεια τη διαθεσιμότητα ή ...απόλυση (?) των κατεχόντων αυτών των οργανικών. Είναι κάτι που απεύχομαι, αλλά πλέον δεν μου φαίνεται και τόσο διαστημικό, μετά από όλα αυτά που έχουμε δει (ΕΡΤ, ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, καθηγητές Ιταλικών-Ισπανικών). :-\

Αποσυνδεδεμένος koukida

• Νέο μέλος
  • *
  • ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #10569 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 09:28:25 am »
Καλημερα
Θα ήθελα να διευκρινηστεί κάτι, γιατί προσπαθώ να καταλάβω τι εννοούσε ένας συνάδελφος πολλά μηνυματα πιο πριν όσον αφορα τα κριτηρια με βαση τα οποια δηλώθηκαν τα κενα σε καθε πρωτοβαθμια για μετάταξη.
ολοι ξερουμε οτι πολλα Πυσπε δηλωσαν κενα, τα οποια αγνόησε το υπουργείο -δίνοντας είτε λιγότερα, είτε καθόλου αλλα και περισσότερα σε κάποιες περιπτωσεις. Αν καταλαβα καλα, αυτό έγινε γιατι 'πάτησαν' στον αριθμό του πλεονάζοντος προσωπικου του αντίστοιχου Πυσδε?
Για παράδειγμα, σε νομο που ΔΕΝ εχει πλεονάζοντες σε μια ειδικότητα το Πυσδε, και ενω υπάρχουν πολλά κενα στο αντίστοιχο Πυσπε, λογικα θα δοθούν '0' θέσεις για μετάταξη.
Κατάλαβα καλα?
Παρακαλώ πολυ κάποιος που το έχει κατανοησεις το θέμα περιμένω μια απάντηση..
“Dominion does not mean domination. We hold dominion over animals only because of our powerful and ubiquitous intellect. Not because we are morally superior. Not because we have a "right" to exploit those who cannot defend themselves. Let us use our brain to move toward compassion and away from cruelty, to feel empathy rather than cold indifference, to feel animals' pain in our hearts.” M.Bekoff

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182729
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)