0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι..τα ιδια λεμε στην ουσια.Απλα εσυ ετσι οπως τα λες,ειναι σαν να τους δικαιολκογεις ..
Αντε και κανω αιτηση μεταταξης με τις δευτερες που περιμενουμε να ανακοινωθουν, αντε και την πηρα στην πρωτη μου επιλογη. Τελεια λεω,γυρισα σπιτι μου.Ελα ομως που αυτοι τα κενα τα βγαζουν ...στο γαμο του Καραγκιοζη και υπαρχουν ηδη συναδελφοι που μεταχθηκαν στην α φαση και πλεοναζουν , δεν εχουν που να τους τοποθετησουν τα ΠΥΣΠΕ. Αν λαβω υποψη οτι σημερα επανακατατεθηκε στο Συμβουλιο της Επικρατειας το Προεδρικο Διαταγμα για τις υποχρεωτικες μεταθεσεις, ποιος μου λεει οτι απο Σεπτεμβρη δεν θα με μεταθεσουν υποχρεωτικα οποτε θα'μαι και μακρια απο το σπιτι μου, θα'χω αλλαξει και βαθμιδα... Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...Ξερει κανεις με ποιες τροποποιησεις, αν εγιναν, επανακατεθηκε το Π.Δ. ; Ισχυει η δωδεκαετια και το ωραριο κατω του 60%;
Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις αν το ΠΥΣΠΕ που σ' ενδιαφέρει έχει όντως κενά ή όχι; Πολλές διπε ανακοινώνουν τα κενά τους αναλυτικά (διαθέσιμες ώρες & συγκεκριμένα σχολεία) στις ιστοσελίδες τους. Άλλες δυστυχώς όχι. Εκεί θα χρειαζόταν ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ, θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου.
@ bitchΠήρα μετάταξη στην 2η επιλογή μου που ήταν σε ΙΕΚ. Στην 1η επιλογή μου που ήταν η Α/βαθμια μετατάχθηκαν 10 άτομα εκ των οποίων οι 7 από άλλες περιφέρειες και από 10- 32 μόρια λιγότερα από εμένα. Κάνω ένσταση,(χωρίς να αναφερθώ συγκεκριμένα σε ονόματα,μόρια και ΠΥΣΔΕ προέλευσης αν και τα έχω όλα στα χέρια μου), η οποία βεβαίως δεν δικαιώνεται και τώρα η περιοχή που με ενδιαφέρει βγάζει 0 θέσεις. Ερωτήματα: α/ Υπάρχει λόγος να ξανακάνω ένσταση; β/ Να απευθύνω ερώτημα ζητώντας τους λόγους για τους οποίους δεν δικαιώθηκε η ένστασή μου γ/ Να απευθυνθώ σε δικηγόρο, ΣΤΕ ή Συνήγορο του πολίτη; δ/ Αν αποδεχτώ την μετάταξη στο ΙΕΚ της οποίας η διαδικασία ειναι ακόμα σε εκκρεμότητα θα μπορέσω σε μεταγενέστερο χρόνο να διεκδικήσω την θέση στην Α/βαθμια;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
Ερώτηση: Δεν έκανα μέχρι τώρα αίτηση μετάταξης και σκέφτομαι να κάνω τώρα αίτηση στο β κύκλο αν βγει. Το προβλημα μου είναι μονο ενα: Είμαι ΠΕ07 και θεωρώ αρκετά πιθανό σε ένα χρόνο, όπως έγινε και με τους ΕΠΑΛ, να καταργήσουν τη β ξένη γλώσσα στα δημοτικά, κατι που δε μου φαίνεται και τόσο δύσκολο. Και τότε; Διαθεσιμότητα! Αυτό φοβάμαι μονο και είμαι σε μεγάλο διλημμα λόγω ειδικότητας. Αν ήμουν πχ Αγγλικών, δε θα το σκεφτόμουν καθόλου. Από την άλλη βλέπω ότι παίρνουν συνάδελφοι πολλοί μεταταξη στην Αθήνα, όπου και θέλω να πάω, και μετά θα έχουν κλείσει όλες οι θέσεις και και δε θα μπορέσω να πάω ποτε. Την άποψη σας παρακαλώ... Ευχαριστώ!
Δηλαδή, κορίτσια, το υπουργείο μπήκε σε τέτοιο κόπο, συνθέτοντας εκ του μηδενός μια διαδικασία (μετατάξεις), η οποία έχει προκαλέσει τέτοιο κακό χαμό με ενστάσεις και κόντρα ενστάσεις, μόνο και μόνο για να μπορεί να σας απολύσει πιο εύκολα; Τότε γιατί δεν καταργούσε τη 2η ξένη γλώσσα κατευθείαν. Λίγη ψυχραιμία!!!
Δεν εχεις και αδικο,μα δεν μπορεις να τους εχεις εμπιστοσυνη!Εδω καθε μερα αλλαζουν νόμους,τι να λεμε τωρα!!!!