0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζω περίπτωση ονομαστικά από πρώτο χέρι που παρά τη μηδενική δοτικότητα (με τις ενστάσεις) πήρε μετάταξη. Γνώμη μου πάντα, ας κάνει αίτηση όποιος θέλει διότι όταν με τα αποτελέσματα βρεθούν άτομα που θα έχουν πάρει μετάταξη από άλλα πυσδε επίσης μηδενικής δοτικότητας θα χτυπιέται...
@koukidaΥποθέτω ότι ενδιαφέρεσαι για περιοχή που δεν εμφανίζει κενά στη διαπιστωτική πράξη. Ένα ερώτημα είναι αν η β'θμια στην οποία ανήκεις, εμφανίζει πλεονάσματα. Αρχικά, δηλαδή, ξεκινάμε απ' τη βάση ότι η αίτηση μετάταξης που θα κάνεις έχει πιθανότητες επιτυχίας (για να συμβεί αυτό, αρχικά θα πρέπει η περιοχή σου να δίνει πλεονάζοντες στην ειδικότητά σου). Μετά περνάμε στην περιοχή στην οποία θέλει να μεταταχθείς. Σ' ενδιαφέρει το οικείο ΠΥΣΠΕ, άλλο ΠΥΣΠΕ και τα δύο; Όπως και να 'χει, θα κάνεις αίτηση μετάταξης και δεν ξέρεις τι γίνεται. Ακόμα κι αν δεν μεταταχθείς, υπάρχει και ο δρόμος της ένστασης, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως απέδειξε η πρόσφατη πραγματικότητα.
Και εγω γνωριζω βεβαια,οτι ατομο που δενε δινε καθολου πλεονασμα στον νομο του..πηρε μεταταξη.,Ισως και να λεμε το ιδιο.Ειναι η διασημη πλεον περιπτωση της ζακυνθου.ΗΓια μενα το πιο σημαντικο ειναι,οποιος ρισκαρει και κνει αιτηση μεταταξης σε μερος που ΔΕΝ δινει κενο...να ξερει οτι υπαρχει λειτουργικο κενο.Γιοα να μην βρεθει σε μερος ππου δεν θα εχει καθολου ωραριο .
Συμφωνω με τον φιλο μας Νικιτα.Απλα να προσθεσω κατι.Καλο θα ειναι η φιλη μας,να κοιταξει στην ιστοσελιδα της α/θμιας που ενδιαφερεται να δει αν οντως υπαρχουν καποια σχολεια ΕΑΕΠ που εχουν μεινει κενα.Διοτι αν εστω ,παρει μεταταξη και ας μην εχει δωσει κενο εκει,μηπως τελικα βρεθει χωρις ωραριο;;Χωρις σχολειο;Διοτι τους εχω ικανους και για αυτο,Να μεταταξουν ατομο που ζητα ο ιδιος να παει σε μερος χωρις κενο...και τελικα να βρεθει χωρις να μπορει να συμπληρωσει ωραριο,με οτι αυτο συνεπαγεται.Εγω προσωπικα αν εβλεπα οτι στον νομο που θελω να παω,εχουν συμπληρωθει ολες οι θεσεις,ειτε με τις προηγουμενες μεταταξεις ειτε με αναπληρωτες,γιατι ναι..πηραν και αναπληρωτες λεμε σε καποιες ειδικοτητες..δεν θα το ρισκαρα.Να πω οτι ειμαι σε παρομοια φαση,καθως στα τωρινα κενα,δεν εδωσε στον νομο που διεκδικω με τις εθελοντικες και θελω να παω,ομως καταρχην η δοτικοτητα του ΠΥΣΔΕ μου μου επιτρεπει να κανω αιτηση μεταταξης σε αυτες της β φασης,και επισης εχω τσεκαρει τον νομο μου απο θεσεις κενες.Ενας μονο πηγε απο τις υποχρεωτικες..και για ολα τα υπολοιπα σχολεια προσελαβε αναπληρωτες,διεθεσε εναν και απο την δευτεροβαθμια,αλλα παρολα αυτα εχουν μεινει 4 ΕΑΕΠ χωρις καθολου καθηγητη της ειδικοτητας μου.Οποτε ξερω οτι αν γινει το κουφο και παρω την μετεταξη παρολο που δενε δωσε κενο,θα με τοποθετησουν σε 2 απο τα 4 σχολεια που εχουν θεσεις.
Έτσι ακριβώς. Μόνο που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η άλλη σημαντική παράμετρος, πλην της δοτικότητας, εκείνη, δηλαδή, της... δεκτικότητας (δεν ξέρω αν είναι δόκιμος ο όρος) του ΠΥΣΠΕ, στο οποίο επιθυμεί κάποιος να μεταταγεί, όπως πολύ σωστά επισημαίνει η γατόπαρδος. Με άλλα λόγια θα πρέπει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να ξέρει στα σίγουρα αν υπάρχουν κενά στην α'θμια στην οποία επιθυμεί να μεταταγεί. Γιατί αν είναι να υποβάλλεις τον εαυτό σου στη χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία της μετάταξης, προκειμένου να βρεθείς πάλι να πλεονάζεις, ε, δεν κάθεσαι καλύτερα εκεί που βρίσκεσαι;
\Γατόπαρδε έχει πολλά κενά η περιοχη που με ενδιαφέρει ακόμη ακάλυπτα -πρωινου ωραριου και πολλά ΕΑΕΠ. και στον νομο που με ενδιαφερει είχαμε περίπτωση αλεξιπτωτιστή-μεταταγμένου- 'eat my dust you suckers...'σε μηδενικό κενό....να τραβας τα μαλλια σου δηλαδη-
είμαστε +7.000
ουαου!!μια χαρα μας βρισκω!!Οι υπολοιποι 7000;;;οεο;;που ειναι;
κάποιοι από τους +7.000 το επόμενο καλοκαίρι ... μάλλον μετά από μια διαπιστωτική πράξη, κάνοντας λίστες ανά ειδικότητα ανά ΠΥΣΠΕ / ΠΥΣΔΕ ...... (με μόρια Μητσοτάκη;) ..γειά σας..