*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4803208 φορές)

0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10598 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:18:54 pm »
Γνωρίζω περίπτωση ονομαστικά από πρώτο χέρι που παρά τη μηδενική δοτικότητα  (με τις ενστάσεις) πήρε μετάταξη. Γνώμη μου πάντα, ας κάνει αίτηση όποιος θέλει διότι όταν με τα αποτελέσματα βρεθούν άτομα που θα έχουν πάρει μετάταξη από άλλα πυσδε επίσης μηδενικής δοτικότητας θα χτυπιέται...
Και εγω γνωριζω βεβαια,οτι ατομο που δενε δινε καθολου πλεονασμα στον νομο του..πηρε μεταταξη.,Ισως και να λεμε το ιδιο.Ειναι η διασημη πλεον περιπτωση της ζακυνθου.
ΗΓια μενα το πιο σημαντικο ειναι,οποιος ρισκαρει και κνει αιτηση μεταταξης σε μερος που ΔΕΝ δινει κενο...να ξερει οτι υπαρχει λειτουργικο κενο.Γιοα να μην βρεθει σε μερος ππου δεν θα εχει καθολου ωραριο . :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:52:20 »

Αποσυνδεδεμένος koukida

• Νέο μέλος
  • *
  • ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #10599 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:19:43 pm »
@koukida

Υποθέτω ότι ενδιαφέρεσαι για περιοχή που δεν εμφανίζει κενά στη διαπιστωτική πράξη. Ένα ερώτημα είναι αν η β'θμια στην οποία ανήκεις, εμφανίζει πλεονάσματα. Αρχικά, δηλαδή, ξεκινάμε απ' τη βάση ότι η αίτηση μετάταξης που θα κάνεις έχει πιθανότητες επιτυχίας (για να συμβεί αυτό, αρχικά θα πρέπει η περιοχή σου να δίνει πλεονάζοντες στην ειδικότητά σου). Μετά περνάμε στην περιοχή στην οποία θέλει να μεταταχθείς. Σ' ενδιαφέρει το οικείο ΠΥΣΠΕ, άλλο ΠΥΣΠΕ και τα δύο; Όπως και να 'χει, θα κάνεις αίτηση μετάταξης και δεν ξέρεις τι γίνεται. Ακόμα κι αν δεν μεταταχθείς, υπάρχει και ο δρόμος της ένστασης, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως απέδειξε η πρόσφατη πραγματικότητα.

Nikita, όντως δεν δίνει κενά η διαπιστωτική πράξη στην περιοχη που με ενδιαφερει πιο πολύ, και δεν έχει ο νομός πλεονάζοντες...καθόλου.
Αμα σου πω, πιο πολύ θα κάνω γιατι και εγω θέλω να εχω την δυνατότητα να κάνω ένσταση μετέπειτα...ζούμε μεγάλες στιγμές- να παίρνουμε μέρος σε μια διαδικασία για την οποια έχουμε σιγουρη την ένσταση... ::)
“Dominion does not mean domination. We hold dominion over animals only because of our powerful and ubiquitous intellect. Not because we are morally superior. Not because we have a "right" to exploit those who cannot defend themselves. Let us use our brain to move toward compassion and away from cruelty, to feel empathy rather than cold indifference, to feel animals' pain in our hearts.” M.Bekoff

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10600 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:22:40 pm »
Γνωρίζω περίπτωση ονομαστικά από πρώτο χέρι που παρά τη μηδενική δοτικότητα  (με τις ενστάσεις) πήρε μετάταξη. Γνώμη μου πάντα, ας κάνει αίτηση όποιος θέλει διότι όταν με τα αποτελέσματα βρεθούν άτομα που θα έχουν πάρει μετάταξη από άλλα πυσδε επίσης μηδενικής δοτικότητας θα χτυπιέται...

Έτσι ακριβώς. Μόνο που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η άλλη σημαντική παράμετρος, πλην της δοτικότητας, εκείνη, δηλαδή, της... δεκτικότητας (δεν ξέρω αν είναι δόκιμος ο όρος) του ΠΥΣΠΕ, στο οποίο επιθυμεί κάποιος να μεταταγεί, όπως πολύ σωστά επισημαίνει η γατόπαρδος. Με άλλα λόγια θα πρέπει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να ξέρει στα σίγουρα αν υπάρχουν κενά στην α'θμια στην οποία επιθυμεί να μεταταγεί. Γιατί αν είναι να υποβάλλεις τον εαυτό σου στη χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία της μετάταξης, προκειμένου να βρεθείς πάλι να πλεονάζεις, ε, δεν κάθεσαι καλύτερα εκεί που βρίσκεσαι;
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος victoryhope

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10601 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:24:17 pm »
Και εγω γνωριζω βεβαια,οτι ατομο που δενε δινε καθολου πλεονασμα στον νομο του..πηρε μεταταξη.,Ισως και να λεμε το ιδιο.Ειναι η διασημη πλεον περιπτωση της ζακυνθου.
ΗΓια μενα το πιο σημαντικο ειναι,οποιος ρισκαρει και κνει αιτηση μεταταξης σε μερος που ΔΕΝ δινει κενο...να ξερει οτι υπαρχει λειτουργικο κενο.Γιοα να μην βρεθει σε μερος ππου δεν θα εχει καθολου ωραριο . :)
Όχι, δεν αναφέρομαι στη Ζάκυνθο. Έγιναν και αλλού παρατυπίες. Όσο για το ωράριο και τις νέες οργανικές συνολικά αυτό αποφασίστηκε όπως είδατε. 146.000 σύνολο ΠΕ και ΔΕ.
Ναι, λατρεύω την εκπαίδευση αλλά πολύ μας ταλαιπωρούν!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:52:20 »

Αποσυνδεδεμένος koukida

• Νέο μέλος
  • *
  • ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #10602 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:25:37 pm »
Συμφωνω με τον φιλο μας Νικιτα.Απλα να προσθεσω κατι.Καλο θα ειναι η φιλη μας,να κοιταξει στην ιστοσελιδα της α/θμιας που ενδιαφερεται να δει αν οντως υπαρχουν καποια σχολεια ΕΑΕΠ που εχουν μεινει κενα.Διοτι αν εστω ,παρει μεταταξη και ας μην εχει δωσει κενο εκει,μηπως τελικα βρεθει χωρις ωραριο;;Χωρις σχολειο;Διοτι τους εχω ικανους και για αυτο,Να μεταταξουν ατομο που ζητα ο ιδιος να παει σε μερος χωρις κενο...και τελικα να βρεθει χωρις να μπορει να συμπληρωσει ωραριο,με οτι αυτο συνεπαγεται.Εγω προσωπικα αν εβλεπα οτι στον νομο που θελω να παω,εχουν συμπληρωθει ολες οι θεσεις,ειτε με τις προηγουμενες μεταταξεις ειτε με αναπληρωτες,γιατι ναι..πηραν και αναπληρωτες λεμε σε καποιες ειδικοτητες..δεν θα το ρισκαρα.
Να πω οτι ειμαι σε παρομοια φαση,καθως στα τωρινα κενα,δεν εδωσε στον νομο που διεκδικω με τις εθελοντικες και θελω να παω,ομως καταρχην η δοτικοτητα του ΠΥΣΔΕ μου μου επιτρεπει να κανω αιτηση μεταταξης σε αυτες της β φασης,και επισης εχω τσεκαρει τον νομο μου απο θεσεις κενες.Ενας μονο πηγε απο τις υποχρεωτικες..και για ολα τα υπολοιπα σχολεια προσελαβε αναπληρωτες,διεθεσε εναν και απο την δευτεροβαθμια,αλλα παρολα αυτα εχουν μεινει 4 ΕΑΕΠ χωρις καθολου καθηγητη της ειδικοτητας μου.Οποτε ξερω οτι αν γινει το κουφο και παρω την μετεταξη παρολο που δενε δωσε κενο,θα με τοποθετησουν σε 2 απο τα 4 σχολεια που εχουν θεσεις.
\
Γατόπαρδε έχει πολλά κενά η περιοχη που με ενδιαφέρει ακόμη ακάλυπτα -πρωινου ωραριου και πολλά ΕΑΕΠ. και στον νομο που με ενδιαφερει είχαμε περίπτωση αλεξιπτωτιστή-μεταταγμένου- 'eat my dust you suckers...'σε μηδενικό κενό....να τραβας τα μαλλια σου δηλαδη-  >:(
“Dominion does not mean domination. We hold dominion over animals only because of our powerful and ubiquitous intellect. Not because we are morally superior. Not because we have a "right" to exploit those who cannot defend themselves. Let us use our brain to move toward compassion and away from cruelty, to feel empathy rather than cold indifference, to feel animals' pain in our hearts.” M.Bekoff

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10603 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:25:48 pm »
Έτσι ακριβώς. Μόνο που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η άλλη σημαντική παράμετρος, πλην της δοτικότητας, εκείνη, δηλαδή, της... δεκτικότητας (δεν ξέρω αν είναι δόκιμος ο όρος) του ΠΥΣΠΕ, στο οποίο επιθυμεί κάποιος να μεταταγεί, όπως πολύ σωστά επισημαίνει η γατόπαρδος. Με άλλα λόγια θα πρέπει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να ξέρει στα σίγουρα αν υπάρχουν κενά στην α'θμια στην οποία επιθυμεί να μεταταγεί. Γιατί αν είναι να υποβάλλεις τον εαυτό σου στη χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία της μετάταξης, προκειμένου να βρεθείς πάλι να πλεονάζεις, ε, δεν κάθεσαι καλύτερα εκεί που βρίσκεσαι;
Συμφωνώ. Μίλησα για μηδενική δοτικότητα αλλά για διαθέσιμες θέσεις στην ΠΕ.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10604 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:29:31 pm »
\
Γατόπαρδε έχει πολλά κενά η περιοχη που με ενδιαφέρει ακόμη ακάλυπτα -πρωινου ωραριου και πολλά ΕΑΕΠ. και στον νομο που με ενδιαφερει είχαμε περίπτωση αλεξιπτωτιστή-μεταταγμένου- 'eat my dust you suckers...'σε μηδενικό κενό....να τραβας τα μαλλια σου δηλαδη-  >:(
Οποτε ειμαστε ακριβως σε παρομοια  περιπτωση!Εγω θα κανω μαλλον..
Ασχετο,και αναφερομαι στις νεες οργανικες με την τροποποπιηση των οργανικων κλπ.
146.000 λεει δινει οργανικες σε α/θμια και β/θμια.Ξερετε ποσοι ειμαστε οι μονιμοι συνολο στις 2 βαθμιδες;Εομαστε 146.000;;Η μηπως ειμαστε περισσοτεροι;;Αυτο εχει πολυ μεγαλη σημασια..και σορυ για το οφ.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:35:09 pm από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος j0hnkyr

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10605 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:32:41 pm »
είμαστε +7.000

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10606 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:34:47 pm »
Για τους αλεξιπτωτιστές, δεν έχει καμία σημασία αν η περιοχή στην οποία μετατάσσονται έχει κενά ή όχι, αφού έχω τη φριχτή υποψία όιτ η μετάταξη αποτελεί μόνο μια ενδιάμεση, προσωρινή κατάσταση, ένα σκαλοπάτι αν θέλετε, προκειμένου να πετύχουν τον απώτερο σκοπό τους.
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10607 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:36:03 pm »
είμαστε +7.000
ουαου!!μια χαρα μας βρισκω!!Οι υπολοιποι 7000;;;οεο;;που ειναι;

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10608 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:38:40 pm »
ουαου!!μια χαρα μας βρισκω!!Οι υπολοιποι 7000;;;οεο;;που ειναι;

Ε, κάτι υποψιαζόμαστε όλοι σχετικά με τα... whereabouts, που λέμε κι εμείς οι αγγλομαθείς, μερικών χιλιάδων... 'συναδέλφων'.
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος j0hnkyr

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10609 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:20:41 pm »
κάποιοι από τους +7.000 το επόμενο καλοκαίρι ... μάλλον μετά από μια διαπιστωτική πράξη,
κάνοντας λίστες ανά ειδικότητα ανά ΠΥΣΠΕ / ΠΥΣΔΕ ...... (με μόρια Μητσοτάκη;) ..γειά σας.. 

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10610 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:22:57 pm »
κάποιοι από τους +7.000 το επόμενο καλοκαίρι ... μάλλον μετά από μια διαπιστωτική πράξη,
κάνοντας λίστες ανά ειδικότητα ανά ΠΥΣΠΕ / ΠΥΣΔΕ ...... (με μόρια Μητσοτάκη;) ..γειά σας..
υπολογίστε και τις συνταξιοδοτήσεις 2014...φέτος αν δεν κάνω λάθος ήταν περίπου 7.000;

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10611 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:40:32 pm »
O πραγματικός αριθμός των εκπαιδευτικών στην Ελλάδα είναι μια πονεμένη ιστορία. Παραθέτω τον παρακάτω σύνδεσμο, όπου υπάρχει νούμερο το οποίο δόθηκε από το ίδιο το υπουργείο. Κι αυτός ο αριθμός είναι προ των φετινών συνταξιοδοτήσεων.

http://www.greekteachers.gr/%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5/
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά