0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ΠΥΣΔΕ της περιοχής μου διέθεσε κάποιους από τους πλεονάζοντες εξ ολοκλήρου στο ΠΥΣΠΕ και αυτό με τη σειρά του τους τοποθέτησε όπου υπήρχαν κενά ( ή κάποιες ώρες ), ακόμα και σε ειδικά σχολεία χωρίς ειδικότητα!Και όχι μόνο αυτό αλλά κάνουν και μαθήματα άσχετα με την ειδικότητα τους όπως γλώσσα, μαθηματικά ενώ δηλώθηκαν στο survey για 21 ώρες! ( ή ότι ωράριο έχει ο καθένας και ας αντιστοιχούν στην ειδικότητα του π.χ 4 ώρες)ότι λαλεί του λωλοστεφανή Ελλάς έτους 2013!!!
Ερώτηση μιας ταλαιπωρης αγγλικούς...Υπάρχει πιθανότητα να βγουν περισσότερα κενα σε κάποιες περιοχές από αυτά της διαπιστωτικής πράξης; Εγώ πχ ενδιαφέρομαι για βόρεια ελλάδα και δεν βλέπω μέλλον. Αν ζητήσω να μεταταχθώ στο νησί μου που έχει θέσεις, θα μπορέσω να πάρω ποτέ μετάθεση ή είναι όνειρο απατηλό; Μας ταλαιπωρούνε και μας βασανίζουν με το βασανιστήριο της σταγόνας! Έλεος πια...
...και πώς φαίνονται στο σέρβεϊ οι 21 ώρες τους; Πού φαίνεται πως απασχολούνται, αφού υπάρχει ανάλυση απασχόλησης; Αυτό δεν μπορεί να γίνεται!
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, οι θέσεις της ειδικότητάς σου, στη
Μάλιστα... ακούγεται έντονα ότι όλα τα δημοτικά θα γίνουν ΕΑΕΠ. Αυτό ισχύει; Δεν θα ανοίξουν έτσι κι άλλες θέσεις;
Ο Διευθυντής της α/θμιας στην περιοχή μου είναι βέβαιος ότι όλα τα δημοτικά της χώρας θα γίνουν ΕΑΕΠ. Αν γίνουν θα ανοίξουν θέσεις αλλά είναι βέβαιο ότι θα γίνουν; Πρέπει να ρισκάρεις; στη χώρα που ζούμε όλα είναι σχετικά.
Στο survey υπάρχουν οι ώρες α' και β' ανάθεσης καθώς, οι ώρες διάθεσης ωραρίου σε άλλες σχολικές μονάδες, οι ώρες συμπλήρωσης ωραρίου μέσω των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων και φέτος των πρότζεκτ.Πουθενά δεν αναφέρεται ονομαστικά το μάθημα ή τα μαθήματα απασχόλησης του εκπαιδευτικού.Δυστυχώς συνάδελφε και όμως γίνεται.....