0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ακούω για βυσματικές μετατάξεις και μάλιστα έχει υποπέσει στην αντιληψή μου μια συνάδελφος να έχει πάρει βυσματικά μετάταξη (τα μόριά της ήταν πολύ λίγα).Κανονικά θα έπρεπε όλοι αυτοί που πήραν βυσματικά μετάταξη να ξαναγυρίσουν στη θέση τους.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΤΟ ΛΕΕΙ!!Συνάδελφοι είναι δυνατόν να ασχολείστε με τις ενστάσεις αλλά να μην υποστηρίζετε να υπάρξει δικαιοσύνη?Δηλαδή ας γίνει η δικιά μου μετάταξη και ας πάρουν άλλοι 10 με βύσμα, εμένα δεν με ενδιαφέρει!!!είναι δυνατόν ?
Τι θες να πεις, εμείς δηλαδή δεν έχουμε μείνει απέξω;
υπουργέ μου μας κατάλαβαν.Α.Λ.edit: Συνάδελφοι. Το παρόν νήμα έχει 850βάλε σελίδες.Αν γυρίσετε πιο πίσω χρονικά θα δείτε τα ονόματά μας ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.Το νήμα είχε ανοιχτεί για τις εθελοντικές.Δε σας κατηγορεί κανένας φυσικά που ασχολείστε, αλλά όχι να μας πείτε και αποπροσανατολιστές.Τι να πω? Ειλικρινά δεν έχω λόγια
Από πού πληρώνονται οι μεταταγμένοι; Από τις δευτεροβάθμιες; Ο ατομικός τους φάκελος που είναι; Στις δευτεροβάθμιες; Οι μεταταγμένοι δεν έχουν ακόμα οριστική τοποθέτηση σε σχολείο της πρωτοβάθμιας, οργανικά όμως ανήκουν σε αυτήν. Εκεί άλλωστε βρίσκονται και στην απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων γιατί από τις πρωτοβάθμιες πληρώνονται. Μετάταξη, όπως και μετάθεση, νοείται μόνο σε κενή οργανική θέση. Δηλαδή τόσα χρόνια και μέχρι και φέτος όσοι έπαιρναν μετάθεση βρίσκονταν κατά τη γνώμη σας στον αέρα αν δεν έπαιρναν οριστική τοποθέτηση; Άλλο οργανική θέση (την έχουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι) άλλο η οργανική τοποθέτηση σε σχολείο για τον εκπαιδευτικό. Οι μετατάξεις όπως έγιναν τελικά και μέχρι τώρα δεν είχαν κανένα ρίσκο. Όπως επίσης δεν μπορεί 4.000 εκπαιδευτικοί που μετατάχθηκαν να είναι όλοι βύσματα ούτε και φταίνε αυτοί για όποιον δεν αποφάσισε να κάνει αίτηση και τώρα αναρωτιέται αν έπραξε σωστά.
συμφωνω απολυτα . και οτι ΟΛΟι δεν ειναι συμφωνω αλλα ειναι πολλοι ειδικα στις δικαιωση των ενστασεων
2ες Ενστάσεις επί των Υποχρεωτικών Μετατάξεων.Άνοιξα αυτό το νέο μίτο για να μην μπερδεύεται κανείς.Εύχομαι καλή τύχη σε όλους για κάτι καλύτερο.http://www.pde.gr/index.php?topic=30232.msg767954;topicseen#new