*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4802222 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

guestteacher

• Επισκέπτης
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #12054 στις: Μαρτίου 01, 2014, 08:20:36 pm »
Η συσταση αυτων των κλαδων γινεται με συγκεκριμενο αριθμο οργανικων,με συγκεκριμενα σχολεια και με το καλεσμα του υπουργειου να κανουμε αιτησεις σε αυτην την εγκυκλιο.Μην την μπερδευτεται με αλλες διαδικασιες.Οι προυποθεσεις ηταν συγκεκριμενες και δεν μπορει να αναιρεθουν,και ειναι αλλες απο αυτες των υποχρεωτικων μεταταξεων.πχ...στις εθελοντικες επρεπε να εχεις τουλαχιτοσν 5ετια συμπληρωμενη για να κανεις αιτηση.Επισης να μην εχεις πανω απο 25 ,ή 20(δεν θυμαμαι ακριβως),χρονια προυπηρεσιας.Και δεν μετραγαν τα μεταπτυχιακα.Αντιθετα στις υποχρεωτικες δεν ισχυε η 5ετια,ουτε τα 25 χρονια,ή 20..και μετραγαν τα πεταπτυχιακα,δευτερα πτυχια κλ΄π.Να το επεξηγησω περαιτερω;;Δεν γινεται αυτο,του΄λαχιστον νομοτυπα λεμε.Αυτη η συσταση δεν μπορει να γινει τις υποχρεωτικες.
Η συσταση κλαδων δεν γινεται απλα με το να γραψουμε την εγκυκλιο και να την δημοσιοποιησουμε,αλλα με το να γΙνουν αυτες οι μεταταξεις.ΤΟΤΕ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ.Η πραγματοποιηση αυτων των εμταταξεων ειναι η συσταση των νεων κλαδων.
Και ξαναλεω.Οι υποχρεωτικες μεταταξης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΛΑΔΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.Μην νομιμοποιουμε τα παρανομα του υπουργειου.

Δεν νομιμοποιώ τίποτα. Ας το πάμε πάλι από την αρχή.

α) Οταν πρόκειται για διορισμό δημιουργούνται κενές θέσεις πανελληνίως ανά κλάδο (γι αυτό και διοριστήκαμε). Αν δεν υπήρχε ο κλάδος στο συγκεκριμένο Υπουργέιο δεν διορίζεσαι. Π.χ. δεν μπορεί να διοριστεί ΠΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ γιατί απλά δεν υπάρχει.
β) Οταν παίρνεις μετάταξη πας σε νέα θέση. Οσοι λοιπόν υπήρχε κλάδος στην αβθμια πήραν την θέση τους από την βθμια και την πήγαν εκεί (π.χ. από ββθμια Θεσσαλονίκης στην Αβθμια Θεσσαλονίκης). Για όσους δεν υπήρχε κλάδος πήγαν σε θέση ΠΕ Διοικητικού σε γραφείο γιατί αυτή υπήρχε στο οργανόγραμμα του Υπουργείου. Αν δεν υπήρχε κλάδος δεν θα γινόταν μετάταξη και δεν θα έβγαινε ΦΕΚ μεταταχθέντων.
Τώρα για τις 1000 θέσεις που μου λες δεν σου λέω ούτε πως ακυρώθηκαν, ούτε πως καταλύφθηκαν από αυτούς που μετατάχθηκαν ήδη. Π.χ. μπορεί αν και εφόσον θέλει να τις κρατήσει και να προχωρήσει στις εθελοντικές μετατάξεις μπορεό αν θέλει να τις αυξήσει και να κάνει και άλλες εθελοντικές (περισσότερες) ή τέλος μπορεί απλά να τις καταργήσει. Αυτό λοιπόν το δικαίωμα του δίνει ο Νόμος που ψηφίστηκε για όλο το Δημόσιο το καλακαίρι του 2013.

Πίστεψε με με τόσους που είναι σε διαθεσιμότητα και κινδυνεύουν με απόλυση αν είχε γίνει παράνομη μεταφορά προσωπικού χωρίς σύσταση κλάδου θα ξεσηκόνωνταν όχι μόνο οι αδικημένοι των εθελοντικών αλλά όλο το Δημόσιο.

Η λογική και το νόμιμο της μεταφοράς λοιπόν των οργανικών των υποχρεωτικών μετατάξεων σε επίπεδο Διεύθυνσης είναι νόμιμη από την στιγμή που ανακοινώθηκαν πλεονάσματα και κενά. Τώρα για το πως εφαρμόστηκε η όλη διαδικασία αν πω ότι δεν παίχτηκαν παιχνίδια θα είμαι ή χαζός ή εγκάθετος. 
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 01, 2014, 08:22:45 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:41:13 »

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #12055 στις: Μαρτίου 01, 2014, 09:12:49 pm »
Δεν νομιμοποιώ τίποτα. Ας το πάμε πάλι από την αρχή.

α) Οταν πρόκειται για διορισμό δημιουργούνται κενές θέσεις πανελληνίως ανά κλάδο (γι αυτό και διοριστήκαμε). Αν δεν υπήρχε ο κλάδος στο συγκεκριμένο Υπουργέιο δεν διορίζεσαι. Π.χ. δεν μπορεί να διοριστεί ΠΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ γιατί απλά δεν υπάρχει.
β) Οταν παίρνεις μετάταξη πας σε νέα θέση. Οσοι λοιπόν υπήρχε κλάδος στην αβθμια πήραν την θέση τους από την βθμια και την πήγαν εκεί (π.χ. από ββθμια Θεσσαλονίκης στην Αβθμια Θεσσαλονίκης). Για όσους δεν υπήρχε κλάδος πήγαν σε θέση ΠΕ Διοικητικού σε γραφείο γιατί αυτή υπήρχε στο οργανόγραμμα του Υπουργείου. Αν δεν υπήρχε κλάδος δεν θα γινόταν μετάταξη και δεν θα έβγαινε ΦΕΚ μεταταχθέντων.
Τώρα για τις 1000 θέσεις που μου λες δεν σου λέω ούτε πως ακυρώθηκαν, ούτε πως καταλύφθηκαν από αυτούς που μετατάχθηκαν ήδη. Π.χ. μπορεί αν και εφόσον θέλει να τις κρατήσει και να προχωρήσει στις εθελοντικές μετατάξεις μπορεό αν θέλει να τις αυξήσει και να κάνει και άλλες εθελοντικές (περισσότερες) ή τέλος μπορεί απλά να τις καταργήσει. Αυτό λοιπόν το δικαίωμα του δίνει ο Νόμος που ψηφίστηκε για όλο το Δημόσιο το καλακαίρι του 2013.

Πίστεψε με με τόσους που είναι σε διαθεσιμότητα και κινδυνεύουν με απόλυση αν είχε γίνει παράνομη μεταφορά προσωπικού χωρίς σύσταση κλάδου θα ξεσηκόνωνταν όχι μόνο οι αδικημένοι των εθελοντικών αλλά όλο το Δημόσιο.

Η λογική και το νόμιμο της μεταφοράς λοιπόν των οργανικών των υποχρεωτικών μετατάξεων σε επίπεδο Διεύθυνσης είναι νόμιμη από την στιγμή που ανακοινώθηκαν πλεονάσματα και κενά. Τώρα για το πως εφαρμόστηκε η όλη διαδικασία αν πω ότι δεν παίχτηκαν παιχνίδια θα είμαι ή χαζός ή εγκάθετος.
Δεν μπορω παλι να λεω τα ιδια και τα ιδια,και τα αυτονοητα.Δες τον νόμο για τις μεταταξεις και θα καταλαβεις.
Καταρχην ηταν εντελως παρανομες οι υποχρεωτικες,διοτι ο νομος ειναι ξεκαθαρος.Μεταταξη μπορει να γινει μόνο σε κενη ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ.Ρωτα και την αγαπητη μας bitche που τα ξερει αυτα.Εδω δεν εγινε τιποτα τετοιο,δεν εγινε καν μεταταξη σε οργανικη θεση.Δεν μπορει να γινει μεταταξη σε κενη θεση,σε λειτουργικο κενο δηλαδη παρα μονο σε οργανικο.Συμφωνα με τον νόμο αυτο.Μην κοιτας τι εκαναν αυτοι.Σου λεω τι λεει ο νόμος και ειναι απολυτα σιγουρο αυτο!
Απο την αλλη.Ας το θεσω απλοικα.Δεν μπορει το κρατος να προκυρησσει εναν  διαγωνισμο με συγκεκριμενες προυποθεσεις,να σε καλει να λαβεις μερος και μετα να φερνει αλλους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 01, 2014, 09:23:19 pm από Γατόπαρδος »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12056 στις: Μαρτίου 01, 2014, 09:23:25 pm »
Γατόπαρδε,

Αν εγώ έχω άδικο και δεν μπορεί να γίνει μεταφορά μη κενής θέσης από βαθμίδα σε βαθμίδα γιατί δεν πάτε στα δικαστήρια; Γιατί η τρόικα, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και νομίζω ο Υπουργός Οικονομικών δέχτηκαν αυτό το πράγμα;
Μέχρι στιγμής και από όσο γνωρίζω δεν έχω ακούσει κάποια κίνηση στα δικαστήρια για την νομιμότητα της μεταφοράς θέσεων από βαθμίδα σε βαθμίδα.Υπάρχει κάτι που αγνοώ; Μακάρι να έχω άδικο λοιπόν και αν έχει γίνει κάτι να δικαιωθούν αυτοί που πήγαν στα δικαστήρια...μέχρι τότε όμως έχουν βγει 3 νομίζω ΦΕΚ και κόσμος μεταφέρει τις οργανικές από βαθμίδα σε βαθμίδα. Αν ήταν κάτι παράνομο δεν θα είχε μπλοκαριστεί η όλη διαδικασία εξαρχής;

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12057 στις: Μαρτίου 01, 2014, 09:36:24 pm »
Σου μεταφέρω και το ακόλουθο από το Νόμο 4172/2013 παράγραφο 91 με τίτλο κινητικότητα (χωρίς απαραίτητα διαθεσιμότητα).

Η μετάταξη ή μεταφορά των υπαλλήλων της προη.
γούμενης παραγράφου είναι υποχρεωτική και γίνεται
χωρίς αίτησή τους σε υφιστάμενες κενές θέσεις ή σε
θέσεις που συστήνονται με την πράξη μετάταξης ή με.
ταφοράς στον κλάδο ή στην ειδικότητα στους οποίους
μετατάσσεται ή μεταφέρεται ο υπάλληλος.
Οι μετα.
τασσόμενοι ή μεταφερόμενοι πρέπει να κατέχουν τα
τυπικά προσόντα του κλάδου ή της ειδικότητας των
θέσεων στις οποίες μετατάσσονται ή μεταφέρονται.
Η μετάταξη ή μεταφορά μπορεί να διενεργείται και σε
κενή ή συνιστώμενη θέση συναφούς ή παρεμφερούς
κλάδου ή ειδικότητας, της ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας,
εφόσον ο υπάλληλος κατέχει τα τυπικά προσόντα του
κλάδου ή της ειδικότητας στον οποίο μετατάσσεται ή
μεταφέρεται. Εφόσον ο υπάλληλος συναινεί, η μετάταξη
ή μεταφορά του μπορεί να γίνεται και σε κλάδο κατώ.
τερης κατηγορίας
. Η μετάταξη εκπαιδευτικού μπορεί
να διενεργείται και σε κενή ή συνιστώμενη θέση μη
συναφούς κλάδου ιδίας κατηγορίας

Είναι προφανές λοιπόν ότι από τα παραπάνω δεν απαιτείται η δημιουργία κενών οργανικών πλέον. Για λόγους καλύτερης διαχείρισης προσωπικου ή όπως λέει ο Νόμος όταν επιβάλλεται από το συμφέρον
της υπηρεσίας υποδοχής, ιδίως για την κάλυψη άμεσων
υπηρεσιακών αναγκών και την καλύτερη αξιοποίηση
του ανθρώπινου δυναμικού
. μπορεί να γίνει η μεταφορά της οργανικής (διορισμού) από την μία υπηρεσία του Υπουργείου στην άλλη  (από ββθμια στην αβθμια) χωρίς να υπάρχει από πριν δημιουργία κενής οργανικής θέσης στην υπηρεσία που αποτελεί προορισμό.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 01, 2014, 09:42:27 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:41:13 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12058 στις: Μαρτίου 01, 2014, 09:44:53 pm »
Σου μεταφέρω και το ακόλουθο από το Νόμο 4172/2013 παράγραφο 91 με τίτλο κινητικότητα (χωρίς απαραίτητα διαθεσιμότητα).

Η μετάταξη ή μεταφορά των υπαλλήλων της προη.
γούμενης παραγράφου είναι υποχρεωτική και γίνεται
χωρίς αίτησή τους σε υφιστάμενες κενές θέσεις ή σε
θέσεις που συστήνονται με την πράξη μετάταξης ή με.
ταφοράς στον κλάδο ή στην ειδικότητα στους οποίους
μετατάσσεται ή μεταφέρεται ο υπάλληλος.
Οι μετα.
τασσόμενοι ή μεταφερόμενοι πρέπει να κατέχουν τα
τυπικά προσόντα του κλάδου ή της ειδικότητας των
θέσεων στις οποίες μετατάσσονται ή μεταφέρονται.
Η μετάταξη ή μεταφορά μπορεί να διενεργείται και σε
κενή ή συνιστώμενη θέση συναφούς ή παρεμφερούς
κλάδου ή ειδικότητας, της ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας,
εφόσον ο υπάλληλος κατέχει τα τυπικά προσόντα του
κλάδου ή της ειδικότητας στον οποίο μετατάσσεται ή
μεταφέρεται. Εφόσον ο υπάλληλος συναινεί, η μετάταξη
ή μεταφορά του μπορεί να γίνεται και σε κλάδο κατώ.
τερης κατηγορίας
. Η μετάταξη εκπαιδευτικού μπορεί
να διενεργείται και σε κενή ή συνιστώμενη θέση μη
συναφούς κλάδου ιδίας κατηγορίας

Ακριβως αυτο σου λεω.,Ειναι μια καταπατιση του συνταγματος,μια ακομα καταπατηση των νόμων.
Παράθεση
γιατί δεν πάτε στα δικαστήρια;
Πλακα με κανεις;;Μα σαφως και εχουμε καταφυγει στην δικαιοσυνη και περιμενουμε την εκδικαση της υποθεσης.

Παράθεση
Γιατί η τρόικα, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και νομίζω ο Υπουργός Οικονομικών δέχτηκαν αυτό το πράγμα;
Και ξαναλεω.Πλακα με κανεις;Καταρχην η τροικα δινει εντολες και φευγει.Εχεις δει να ελεγχει την νομιμοτητα αυτων που κανει η κυβερνηση,ή μηπως νομιζεις οτι την νοιαζει;
Ο υπουργος των οικονομικων γιατι να μην το δεχτει και ο μητσοτακης;;Κανενα παραπανω εξοδο δεν προηλθε απο αυτο.Επισης ειναι η πρωτη παρανομια που κανει η κυβερνηση;;Μα καλα,που ζεις;;Εκτος απο ολα οσα εχουμε δει,ολες τις παρανομιες και μαλιστα το ΣΤΕ εχει βγαλει τοσες,εδω εγιναν μεταταξεις χωρις καν να  βγουν μορια,περα για περα παρανομο.Και δενε χει ξανβαγινει ποτε.Μαλιστα εχει γινει προσφυγη στην αρχη διαφανειας και το αυτακι τους δεν ιδρωνει.Ειδες να διαμαρτυρηθηκε ο μητσοτακης;;ΟΚ...τοση αφελεια;

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12059 στις: Μαρτίου 01, 2014, 09:49:23 pm »
Που ακριβώς λέει το Σύνταγμα ότι απαγορεύεται η μεταφορά ή η μετάταξη;
Αυτο που υποστηρίζεις λέγοντας καταπάτηση των Νόμων ...τους Νόμους ποιοι τους βγάζουν; Μήπως οι Υπουργοί; Μήπως τους ψηφίζει η
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 01, 2014, 09:53:21 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12060 στις: Μαρτίου 01, 2014, 09:55:13 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 02, 2014, 01:02:14 am από schmeichel3 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12061 στις: Μαρτίου 01, 2014, 09:58:03 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 02, 2014, 01:02:09 am από schmeichel3 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12062 στις: Μαρτίου 01, 2014, 10:09:07 pm »
@schmeichel3

Το είπα ευγενικά και θα το πω άγρια τώρα για το Υπουργείο (και δεν με κουράζεις). Με τον συγκεκριμένο Νόμο κάνει ότι γουστάρει ο Υπουργός (ο κάθε Υπουργός σε όλο το δημόσιο). Τι εννοώ δικαιώνεσαι μόνο αν κάποιος άλλος σε "εφαγε" πισώπλατα στην προηγούμενη διαδικασία εφόσον είχες συμμετάσχει γιατί τότε γούσταρε το Υπουργείο ή αν μπορείς να "φτιάξεις" τα κενά και τα πλεονάσματα υπέρ σου (βλέπε επιπλέον μετατάξεις).
Τι εννοώ και τι σου είπε η άλλη....

Ρώτησες μπορώ να πάρω μετάταξη από οργανική ββθμιας σε οργανική αβθμια...(σου είπε όχι γιατί δεν υπάρχει οργανική κενή στην αβθμια).
Μπορώ να μεταφέρω την οργανική μου από την

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12063 στις: Μαρτίου 01, 2014, 10:24:04 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 02, 2014, 01:01:57 am από schmeichel3 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12064 στις: Μαρτίου 01, 2014, 10:28:16 pm »
Λοιπον,αυτος ειναι ο νόμος

Παράθεση
5. Μετατάξεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε κενές οργανικές θέσεις άλλου κλάδου, του οποίου έχουν αποκτήσει τα ειδικά τυπικά προσόντα διορισμού, είναι επιτρεπτές, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι έχουν συμπληρώσει πέντε (5) έτη εκπαιδευτικής υπηρεσίας στον κλάδο που υπηρετούν και στον κλάδο στον οποίο επιθυμούν να μεταταγούν, έχουν διοριστεί οι προσωρινοί αναπληρωτές που έχουν την ίδια με αυτούς συνολική υπηρεσία στην εκπαίδευση.

Για τη διαδικασία των μετατάξεων αυτών εφαρμόζονται κατά τα λοιπά οι διατάξεις του άρθρου 71 του ν. 2683/1999 (ΦΕΚ 19 Α').
Εδω θα τον βρεις.http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n3260_04.htm
Αυτο που λες εσυ,εγινε απο τον μητσοτακη και βασικα αφορα την μεταταξη αυτων που τιθενται σε κινητικοτητα/διαθεσιμοτητα.
Παράθεση
Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου σας, αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 35 παρ. 5 του ν. 4024/2011 ορίζεται ότι επιτρέπεται μετάταξη υπαλλήλου και χωρίς να υπάρχει κενή οργανική θέση στην υπηρεσία, τον κλάδο ή τον φορέα που μετατάσσεται, με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης που κατέχει ο υπάλληλος, περιλαμβανομένων των μετατάξεων των άρθρων 69, 70 και 72 του ν. 3528/2007 (Υπαλληλικός Κώδικας).
Επίσης, στο αριθμ. ΔΙΠΠΙΔ/
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 01, 2014, 10:35:12 pm από Γατόπαρδος »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12065 στις: Μαρτίου 01, 2014, 10:33:13 pm »
Γατόπαρδε μήπως η λύση στο ερώτημά μας (και πιθανώς στο πρόβλημά μας) είναι μια εθελοντική αίτηση μετάταξης ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ειδικά εαν (που δεν το βλέπω αλλά τέσπα) γίνουν όλα ΕΑΕΠ?
Καλε μου φιλε,εγω εχω κανει αιτηση με τις παγειες διαδικασιες ηδη απο τον οκτωμβρη.ΟΙπως ξερεις στο δημοσιθο εχουμε δικαιωμα μεταταξης με τις παγειες διαδικασιες 2 φορες τον χρονο.Μια τον μηνα οκτωβρη και μια τον απριλη η μαρτιο,δεν θυμαμαι ακριβως.
Και σκεφτηκα,ουαι και αλιμνονο και μου πει κανενας οτι δενε χω δικαιωμα να κανω αιτηση.Διοτι αν εχει γινει συσταση κλαδων με τις υποχρεωτικες που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ,αλλα λεμε τωρα...ανετα μπορουμε να κανουμε αιτηση με τις παγειες διαδικασιες.Αν δεν εχει γινει..πρεπει να κανουν τις εθελοντικες.
Και εγω συμβουκλευω τους συναδελφους να κανουν αιτηση με τις παγειες διαδικασιες.Να δουμε.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12066 στις: Μαρτίου 01, 2014, 10:37:46 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 02, 2014, 01:01:52 am από schmeichel3 »

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #12067 στις: Μαρτίου 01, 2014, 10:39:47 pm »
Καλε μου φιλε,εγω εχω κανει αιτηση με τις παγειες διαδικασιες ηδη απο τον οκτωμβρη.ΟΙπως ξερεις στο δημοσιθο εχουμε δικαιωμα μεταταξης με τις παγειες διαδικασιες 2 φορες τον χρονο.Μια τον μηνα οκτωβρη και μια τον απριλη η μαρτιο,δεν θυμαμαι ακριβως.
Και σκεφτηκα,ουαι και αλιμνονο και μου πει κανενας οτι δενε χω δικαιωμα να κανω αιτηση.Διοτι αν εχει γινει συσταση κλαδων με τις υποχρεωτικες που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ,αλλα λεμε τωρα...ανετα μπορουμε να κανουμε αιτηση με τις παγειες διαδικασιες.Αν δεν εχει γινει..πρεπει να κανουν τις εθελοντικες.
Και εγω συμβουκλευω τους συναδελφους να κανουν αιτηση με τις παγειες διαδικασιες.Να δουμε.

Γατόπαρδε, σ' αυτήν την αίτηση τι χαρτιά καταθέτεις; Κι εγώ το είχα σκεφτεί και ίσως κάνω τον Μάρτιο.

Πάντως ένα είναι το μόνο σίγουρο: Οι εθελοντικές παρανόμως δεν έχουν υλοποιηθεί. Ακόμα και μια ενδεχόμενη ακύρωσή τους είναι παράνομη, γι΄αυτό και δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και απλά το θέμα αποσιωπάται.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)