0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχεις την καλοσύνη να αναφέρεις το σκεπτικό της απόφασης; Όπως επίσης τι ακριβώς ζητούσες;Ευχαριστώ
Εκκρεμούν στα διοικητικά δικαστήρια η αγωγή της ΟΚΠΕ για ακύρωση των υποχρεωτικών, καθώς και δυο ακόμα που έχουν κατατεθεί από πολυάριθμες ομάδες εκπαιδευτικών ειδικοτήτων α/θμιας. Θεωρώ ότι τίποτα πλέον δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ακόμα και επιστροφή μας στην δ/θμια, αφού πολλά μπορεί να ανατραπούν με δικαίωση των προσφυγέντων από τα δικαστήρια.Η χθεσινή ανακοίνωση νέων και τροποποιητικών μετατάξεων ήταν ανέξοδη και αντίθετη με τις εκτιμήσεις μεγάλων αιρετών που έκαναν λόγο για συνολική απόρριψη τους.
Ο «δημιουργός» των μετατάξεων Λοβέρδου - όπως με ενημέρωσε με προσωπικό μήνυμα συνάδελφος – είναι στο Υπουργείο από την προηγούμενη διοίκηση, όπως φαίνεται παρακάτω από την σχετική ΥΑ:«Με την αρ. πρωτ. Φ.908/110712/Η/09.08.2013 απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 55 και 56 του Π.Δ. 63/2005 «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα» (ΦΕΚ 98/τ.Α΄/22.04.2005), αποσπάται από 18.07.2013 στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Συμεών Κεδίκογλου, ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ του Αντωνίου(Α.Δ.Τ.: ΑΕ 090644),εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 19 Πληροφορικής, σε προσωρινή ομοιόβαθμη θέση αποσπασμένου.(Αριθμ. βεβ. Υ.Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων:11279/14.08.2013).
Λιγο πριν τις εκλογές , κάνανε ένα δώρο ακόμη στους μεταταγμένους "υποχρεωτικά;;;". Σίγουρα κάποιοι το αξίζανε. Αλλά επειδή πάμε να ξεχάσουμε το τι συνέβει να το ξαναθυμήσω. Οι υποχρεωτικές μετατάξεις βγήκανε καλοκαιριάτικα, με εντελώς ασαφείς όρους, γι αυτό και πολύ προτιμήσανε , αν και είχανε πολλά μόρια να μην παίξουν λότο τη ζωή τους. Από ότι αποδειχτηκε , επειδή ζούμε στην Ελλάδα, χώρα του παραλόγου, δεν πράξανε ορθά. Επίσης κανείς δεν απάντησε γιατί οι εθελοντικές με κανονικότατο ΦΕΚ δεν προχωρήσανε. Αφού βγήκανε οι πρώτες μετατάξεις στη συνέχεια εγινε το έλα να δεις. Ενστασεις δικαστικές , ενστάσεις με τη βοήθεια παρατρεχάμενων και καθημερινές επισκέψεις στο υπουργείο....με δικαίωση!!!! Δεν έχω τίποτα άλλο να πώ, παρά ότι πάιχτηκε ένα βρομερό παιχνίδι, και ότι θα έπρεπε να ακυρωθεί και να γίνει νέα διαδικασία μετατάξεων. Εκει όποιος δικαιουται πραγματικά με βάση μορίων , να πιάσει τη θέση που του αξίζει.
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους.@forschungΔεν ξέρω ποιος είναι ο δημιουργός αυτών των μετατάξεων, ξέρω όμως ποιοι ήταν οι δημιουργοί των περσινών, όπου εκτός από κάποιους συναδέλφους που πήραν μετάταξη με πράγματι πολλά μόρια, υπήρχαν 25 άτομα με μόρια περισσότερα από εμένα και στις δύο περιοχές όπου είχα δηλώσει προτίμηση. Να τονίσω εδώ ότι ανήκω σε μη προϋπάρχουσα ειδικότητα στην α/θμια, σε νεοσυσταθέντα κλάδο δηλαδή. Και ναι, είδα το όνομά μου σε αυτή την Υ.Α., μετά από 3 ενστάσεις, με πολλά μόρια, με σκέψεις να παραιτηθώ μετά από πολλά χρόνια στην υπηρεσία, χωρίς να παρακαλέσω κανέναν. Αφήστε μας λίγο να χαρούμε, εμείς οι δικαιωμένοι, γιατί ναι, όσο κι αν αυτό μπορεί κάποιοι να μην το πιστεύουν, στις πρόσφατα ανακοινωθείσες μετατάξεις, είδαμε το όνομά μας, επιτέλους, κάποιοι που πράγματι έχουμε πολλά μόρια, περισσότερα από όσους μετατάχθηκαν την περσινή χρονιά (με 3 ΦΕΚ!).Καλή χρονιά σε όλους με καλά αποτελέσματα, όποτε και να έρθουν.Το πιστεύω ότι δικαιωθήκατε κ άτομα που αξίζατε τις θέσεις. Τη χαρά δεν πρόκειται να στη στερήσει κανείς!Μικρόψυχοι δεν είμαστε!εδώ συζητάμε για το δίκαιο κ αξιοκρατικό του πράγματος.Θέλω να πω ότι θα μπορούσες, αν πληροίς τα κριτήρια, να είσαι σπίτι σου μέσω μιας διαφανούς διαδικασίας κ όχι μετά από ενστάσεις επί ενστάσεων για τα αυτονόητα. Καλή χρονιά να χουμε παιδιά, με υγεία κ όλα θα έρθουν.