0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ' ότι βλέπω οι μεταταγμένοι είναι παιδιά που έχουν πατέρα που τους παράτησε στη τύχη τους (ΟΛΜΕ), πατριό που δε τους θέλει (ΔΟΕ) και αδέρφια που θέλουν να τους ξεσπιτόσουν ( Συνάδελφοι εκπαιδευτικοί). Ωραία! Επιπλέον να το βουλώσουν και από εδώ
Ως μεταταγμένη αλλά όχι βυσματούχα παρακολουθώ όλο αυτό το διάστημα να λέει ο καθένας ότι του κατέβει.Ημουν από αυτούς που δικαιώθηκαν μετά από ένσταση ενώ έβλεπα άλλους να μετατάσσονται με λιγότερα μόρια. Αν ακυρωθούν όμως οι μετατάξεις σκεφτείτε όλοι εσείς τι ακριβώς θα γίνει με τον κόσμο που θα βρεθεί πίσω στα ΠΥΣΔΕ άλλων νομών. Σε ποιές θέσεις θα τοποθετηθούν; 'Εχετε υπόψιν σας τι θα διεκδικήσουν για όσα έχασαν αυτά τα δυο χρόνια ,τα μόρια(και από ποια σχολική μονάδα) , το δικαίωμα μετάθεσης σε άλλο ΠΥΣΔΕ,την οργανική τους θέση ή τη δυνατότητα οριστικής τοποθέτησης κάποιοι άλλοι; Συν όλους αυτούς που έχουν μετατεθεί στα πυσδε αυτά και δεν θα έχουν τι να τους κάνουν΄;Στις υποχρεωτικές μετατάξεις ήταν πολλοί που πήραν το ρίσκο να μην κάνουν αίτηση .Στο νομό που έχω μεταταχθεί προς μεγάλη μου λύπη ζητούν ακύρωση συνάδελφοι από το οικείο πυσδε, οι οποίοι τώρα που είδαν τα σκούρα στη δευτεροβάθμια θυμήθηκαν την πρωτοβάθμια, για να προλάβουν να κάνουν και αυτοί μια αιτησούλα( ενώ είναι 10 χρόνια μέσα στην πόλη τους και ήρθαν με ελάχιστα μόρια όταν εμέις οι υπόλοιποι τα μαζεύαμε από όλα τα γύρα πυσδε).Είμαι σε νεοσύστατο κλάδο όποτε δεν θίγω κανέναν άλλο συνάδελφο που προϋπήρχε στην πρωτοβάθμια.
α) Οι εθελοντικές του Μαρτίου 2013 πάγωσαν και προκρίθηκαν οι υποχρεωτικές που συνδέθηκαν με την κινητικότητα. Περίπτωση να ξανακινηθούν δεν υπάρχει γιατί έχουν περάσει δύο χρόνια και έχουν αλλάξει τα μόρια και η υπηρεσιακή κατάσταση των αιτούντων. Για να ξαναλειτουργήσουν, πρέπει να ξαναβγει προκήρυξη και αιτήσεις από την αρχή. Και γιατί δεν έγιναν; γιατί δεν βγήκε ΠΟΤΕ η εγκύκλιος με την σύσταση των οργανικών στην Πρωτοβάθμια και οι μετατάξεις γίνονται μόνο σε κενές οργανικές. Γιατί δεν ήταν εύκολο να συσταθούν οργανικές; ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!
Και γιατί δεν έγιναν; γιατί δεν βγήκε ΠΟΤΕ η εγκύκλιος με την σύσταση των οργανικών στην Πρωτοβάθμια και οι μετατάξεις γίνονται μόνο σε κενές οργανικές.
Συνάδελφοι καλησπέρα!Έχω τρεις απορίες σχετικά με τις υποχρεωτικές μετατάξεις που έγιναν τον Αύγουστο του 2013:1. Μπορούσε κάποιος να κάνει αίτηση τόσο σε θέση εκπαιδευτικού όσο και για θέση διοικητικού υπαλλήλου ταυτόχρονα;2. Αν ισχύει το πρώτο, ποιά μετάταξη προηγείται (του εκπαιδευτικού ή του διοικητικού υπαλλήλου);3. Αν κάποιος μετατάχθηκε σε θέση διοικητικού υπαλλήλου, έχει το δικαίωμα να ζητήσει τώρα να μεταταχθεί σε θέση εκπαιδευτικού;Συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις, μα είχα κάποια συζήτηση με συναδέλφους και μπερδεύτηκα λιγάκι! Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπορούν να λύσουν τις απορίες μου και να μου υποδείξουν έγγραφα που έχουν σχέση με το θέμα αυτό!!!
@rollo tomassi δεν είσαι από αυτούς στο νήμα αυτό που πρέπει κάποιος να δώσει βάση στα γραφόμενα ....
Έχεις καμμιά διασύνδεση συνάδελφε με τον Ηλία Ηλιού....Έχεις