0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο τετράγωνη λογική....
Από τη σημερινή συνάντηση της ομοσπονδίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών με τον κ. Κουράκη:« Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Κουράκης τόνισε ότι ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σταθεί στο πλευρό των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, καταθέτοντας ερωτήσεις στη
... Στο ίδιο στυλ η εφαρμογή του Νόμου 4172 του 2013 περί κινητικότητας είναι άδικος ... αλλά η εφαρμογή του υπαγορεύτηκε από την τότε οικονομική συγκυρία....
Η πολιτική ηγεσία έχει το χρέος να δημοσιεύσει ό,τι δήλωσαν οι εκπαιδευτικοί.Με επιβεβαίωση των ΔΔΕ.Μόρια, περιοχή οργανικής, πτυχία.Αυτό δεν αποφεύγεται.Μετά θα γίνει η αντιπαραβολή με την πραγματικότητα...Το θέμα δεν έχει την ίδια σημασία που θα έχει σε 10 χρόνια, από τη στιγμή που δεν έχει ακόμα γίνει ούτε σύσταση οργανικών θέσεων σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες.Η συνάδελφος psyxraimia μας παίζει το φλάουτο για να αποκοιμηθούμε Εγώ της εύχομαι να είναι όλα καλά και ακόμα καλύτερα γι αυτήν από Σεπτέμβρη.Δεν είναι το ζόρι μου κανένας συγκεκριμένος συνάδελφος εδώ μέσα.
… Λατρεύω τον ήχο … του φλάουτο ….… όπως επίσης και του …. Τσέλο ….… Θέληση μου όμως είναι όχι … να κοιμήσω … αλλά …….να αφυπνίσω …