0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι τουλάχιστον η ΟΛΜΕ δεν στρέφεται εναντίον των μελών της όπως έκαναν πρόσφατα μέλη του Δ.Σ της ΔΟΕ. Για τη μισθολογική μας καθίζηση ευθύνες έχουν και οι δυο ομοσπονδίες, και εμείς, 1003 σελίδες δεν είδα για το συγκεκριμένο θέμα ούτε κάποιον να προτείνει κάτι.Όπως και να 'χει το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...
Αν δεν ξανατρέξει ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ η διαδικασία, αυτό που πρέπει να γίνει είναι:1) ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ όλων των μορίων, 2) δημοσίευση μορίων και πτυχίων ανά ΔΔΕ προέλευσης, 3) ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ των αιτήσεων στις ΔΔΕ, αν όντως όσοι μετατάχτηκαν έκαναν αιτήσεις4) αν όντως μετατάχτηκαν ΣΤΙΣ 2 επιλογές τους5) Τρέξιμο πάλι του αλγόριθμου, με τις προτεραιότητες ΠΥΣΔΕ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ6) Ακύρωση των μετατάξεων όσων έχουν υπερβεί τα νούμερα της 1ης διαπιστωτικής πράξης (η 2η διαπιστωτική είναι ανήθικη μιας και δημοσιεύτηκε εκ των υστέρων), edit ακύρωση της μετάταξης και όσων μετατάχθηκαν από ΠΥΣΔΕ με ΜΗΔΕΝΙΚΟ πλεόνασμα (νόμους δε θέλουμε;; ή a la carte νόμους;)7) Αργία σε όσους εκπαιδευτικούς δήλωσαν ψευδή στοιχεία8 ) Αργία σε όσους υπαλλήλους παραποίησαν στοιχεία ή μετέταξαν σε επιλογή πέραν αυτών του εκπαιδευτικού9) Έκδοση αποτελεσμάτων μετατάξεων τόσο των υποχρεωτικών όσο και των εθελοντικών10) Σε περίπτωση ΤΡΑΓΙΚΩΝ υπεραριθμιών ενεργοποίηση του νόμου Διαμαντοπούλου για υποχρεωτικές αποσπάσεις των τελευταίων στα μόρια.
Σιγά σιγά ειδικά όσοι μεταταχθήκατε σε υφιστάμενους κλάδους θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε την πρόταση που είχα κάνει εξ αρχής. Τη συνεξέταση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ βάσει μορίων Αθμιων και
Παράθεση από: Clint στις Απριλίου 23, 2015, 06:46:51 pmΗ (ή Ο;) psyxraimia είχε αναφερθεί παλαιότερα στα Ασφαλιστικά Μέτρα. Μου έκανε εντύπωση και ρώτησα φίλη δικηγόρο. Οι θιγόμενοι θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση και να παγώσουν τη διαδικασία των μετατάξεων μέχρις ότου βγει μια τελική απόφαση επί του θέματος (αν κατάλαβα καλά). Και άντε οι συνάδερφοι μεμονωμένα δεν ήξεραν και δεν το έκαναν. Το συνδικάτο (ΔΟΕ..χαχα) δεν ήξερε; Έχουν νομικό σύμβουλο ή όχι; Εγώ δε γνωρίζω γι αυτό και ρωτάω.Απάντηση σε αυτό το ερώτημα της psyxraimia δόθηκε;Εάν ήταν ζήτημα θέλησης (τα Ασφαλιστικά Μέτρα), δε θα πρέπει να αναρωτιώμαστε για τις προθέσεις των...συνδικαλιστών-αγωνιστών που το δεν προχώρησαν; Εάν αυτοι (συνδικαλιστές-αγωνιστές) ζήτησαν νομική συμβουλή και τους απάντησαν "δεν..." τι μπορεί να γίνει (βάση νόμου) τώρα που δεν μπορούσε τότε;Εάν δοθεί λύση πολιτική (η αριστερά του δικαίου γαρ) θα είναι μια αποδεκτή κίνηση, εφόσον θα μπορούσε να αποτέλεσει και μπούσουλα για μελοντικές..."λύσεις"όπου ο νόμος αδικεί μικρή ή μεγάλη μερίδα εκπαιδευτικών; ΠαράθεσηΠ.χ. ρε παιδί μου, λέει ο Μπαλτάς: "Διαπιστώσαμε πως υπάρχουν άτομα που ενώ δήλωναν και έπαιρναν οριστική τοποθέτηση (οργανική που λέμε) σε βραχονησίδα, την έκαναν κατόπιν σκαστή (απόσπαση, διάθεση κλπ) και κατέληγαν είτε δίπλα στο σπίτι τους ή σε πολύ καλύτερες συνθήκες. Αυτοί έπαιρναν τα μόρια της βραχονησίδας, δεν έβρεχαν καθόλου το κωλ...κι τους, είχαν την οργανική σε περίπτωση στραβής, άφηναν τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικό (σιγά μην περίμεναν αντικαταστάτη πρώτα). ΑΔΙΚΟ κύριοι και κυρίες, γι αυτό και αναδρομικά θα πάρετε τα μόρια που έχετε υπηρετήσει. ΑΠΟ εδώ και πέρα ή καλύτερα..από το 2013 και πέρα θα εξεταστούν όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές (και οι μετατάξεις) με τα νέα μόρια. Όταν με το καλό ολοκληρωθεί αυτή η επίπονη διαδικασία απόδοσης δικαιοσύνης, ο καθείς θα πάει ΤΕΛΙΚΑ εκεί που έπρεπε να είναι.".
Η (ή Ο;) psyxraimia είχε αναφερθεί παλαιότερα στα Ασφαλιστικά Μέτρα. Μου έκανε εντύπωση και ρώτησα φίλη δικηγόρο. Οι θιγόμενοι θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση και να παγώσουν τη διαδικασία των μετατάξεων μέχρις ότου βγει μια τελική απόφαση επί του θέματος (αν κατάλαβα καλά). Και άντε οι συνάδερφοι μεμονωμένα δεν ήξεραν και δεν το έκαναν. Το συνδικάτο (ΔΟΕ..χαχα) δεν ήξερε; Έχουν νομικό σύμβουλο ή όχι; Εγώ δε γνωρίζω γι αυτό και ρωτάω.Απάντηση σε αυτό το ερώτημα της psyxraimia δόθηκε;Εάν ήταν ζήτημα θέλησης (τα Ασφαλιστικά Μέτρα), δε θα πρέπει να αναρωτιώμαστε για τις προθέσεις των...συνδικαλιστών-αγωνιστών που το δεν προχώρησαν; Εάν αυτοι (συνδικαλιστές-αγωνιστές) ζήτησαν νομική συμβουλή και τους απάντησαν "δεν..." τι μπορεί να γίνει (βάση νόμου) τώρα που δεν μπορούσε τότε;Εάν δοθεί λύση πολιτική (η αριστερά του δικαίου γαρ) θα είναι μια αποδεκτή κίνηση, εφόσον θα μπορούσε να αποτέλεσει και μπούσουλα για μελοντικές..."λύσεις"όπου ο νόμος αδικεί μικρή ή μεγάλη μερίδα εκπαιδευτικών; ΠαράθεσηΠ.χ. ρε παιδί μου, λέει ο Μπαλτάς: "Διαπιστώσαμε πως υπάρχουν άτομα που ενώ δήλωναν και έπαιρναν οριστική τοποθέτηση (οργανική που λέμε) σε βραχονησίδα, την έκαναν κατόπιν σκαστή (απόσπαση, διάθεση κλπ) και κατέληγαν είτε δίπλα στο σπίτι τους ή σε πολύ καλύτερες συνθήκες. Αυτοί έπαιρναν τα μόρια της βραχονησίδας, δεν έβρεχαν καθόλου το κωλ...κι τους, είχαν την οργανική σε περίπτωση στραβής, άφηναν τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικό (σιγά μην περίμεναν αντικαταστάτη πρώτα). ΑΔΙΚΟ κύριοι και κυρίες, γι αυτό και αναδρομικά θα πάρετε τα μόρια που έχετε υπηρετήσει. ΑΠΟ εδώ και πέρα ή καλύτερα..από το 2013 και πέρα θα εξεταστούν όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές (και οι μετατάξεις) με τα νέα μόρια. Όταν με το καλό ολοκληρωθεί αυτή η επίπονη διαδικασία απόδοσης δικαιοσύνης, ο καθείς θα πάει ΤΕΛΙΚΑ εκεί που έπρεπε να είναι.".
Π.χ. ρε παιδί μου, λέει ο Μπαλτάς: "Διαπιστώσαμε πως υπάρχουν άτομα που ενώ δήλωναν και έπαιρναν οριστική τοποθέτηση (οργανική που λέμε) σε βραχονησίδα, την έκαναν κατόπιν σκαστή (απόσπαση, διάθεση κλπ) και κατέληγαν είτε δίπλα στο σπίτι τους ή σε πολύ καλύτερες συνθήκες. Αυτοί έπαιρναν τα μόρια της βραχονησίδας, δεν έβρεχαν καθόλου το κωλ...κι τους, είχαν την οργανική σε περίπτωση στραβής, άφηναν τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικό (σιγά μην περίμεναν αντικαταστάτη πρώτα). ΑΔΙΚΟ κύριοι και κυρίες, γι αυτό και αναδρομικά θα πάρετε τα μόρια που έχετε υπηρετήσει. ΑΠΟ εδώ και πέρα ή καλύτερα..από το 2013 και πέρα θα εξεταστούν όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές (και οι μετατάξεις) με τα νέα μόρια. Όταν με το καλό ολοκληρωθεί αυτή η επίπονη διαδικασία απόδοσης δικαιοσύνης, ο καθείς θα πάει ΤΕΛΙΚΑ εκεί που έπρεπε να είναι.".
μα βρε γιατρε δεν πιστεύαμε ότι τα δηλωσαν λαθος..τους πιστεουμε ότι εχουν 20, 30, 40 ,50, 60, 70 μορια και παραπανω..το πρόβλημα είναι ότι μπηκαν με 20 και κοσμος (βθμιοι κ αθμιοι με 80-αναφερω τα δικα μου ενδεικτικα- μειναν εκτος)
Ασφαλώς ευθύνη έχουν και οι 2 για τα μισθολογικά, αλλά κάποιοι (ΟΛΜΕ) επιθυμούν να παρατείνουν την επ άπειρο παραμονή στα νησιά εκπαιδευτικών ΠΕ05, 07, 19-20... Περί προτάσεων...
Όχι μόνο το πιστεύατε, αλλά το διαλαλούσατε σε όλους τους τόνους!!! Κάνε μια αναδρομή στα σχόλια και θα το διαπιστώσεις. Συγνώμη όμως δεν πρόκειται να ακουστεί και η συκοφαντία θα αιωρείται.
κοιτα φιλε μου απαξ και δηλωνεις μονος σου ότι θες χωρις να υπαρχει επιτροπή να ελεγξει και τα ονόματα βγαινουν φυτευτα από το γραφειο του υπουργου καταλαβαίνεις τι περιθωριο υπαρχει να χωθεί οποιος θελει..δε θα μου εκανε εντυπωση αν καποιοι δηλωσαν πλαστα (πχ εκει που υπηρετείς μπορει να "μπερδευτηκαν" και να εβαλαν πχ β αθηνας αν ηταν στο υπουργειο και όχι δωδεκανησα για να προηγηθουν στο να πανε πυσπε β αθηνας)..όπως και να εχει καποιες αιτησεις θα εγιναν και για τα ματια του κοσμου μιας και τα ονόματα πηγαιναν καρφωτα στο γραφειο..αυτά είναι τοις πασοι γνωστα..εμενα προσωπικα μου το παραδεχτηκαν περυσι πραγματικα υψηλοτατο στελεχος του υπουργείου ότι ηταν αδιαφανείς οι μετατάξεις..και φαινεται από τις ενστασεις που δεν ειχαν τελειωμο (τις οποιες επισης ειδαν σαν ευκαιρια να χωσουν κ αλλους)..ως προς τα μορια αν είναι τα σωστα η όχι λιγο μετραει διοτι οι πλειοψηφια των μεταταγμένων εχει λιγα αναλογικα μορια..μπηκαν εμβόλιμα πολυς κοσμος με λιγα μορια αφήνοντας βθμιους και αθμιους με περισσοτερα εκτος που περιμεναν να ερθει η σειρα τους να μπουν..αυτο είναι κατακριτεο μαζι με το γεγονος ότι καταστρατηγηθηκαν ολες οι νομιμες διαδικασιες..πως θα σου φαινοταν αραγε αυτό το στυλακι να εφαρμοστει στην αποδοση οργανικης και στις μεταθεσεις και στις αποσπασεις? και επαναλαμβάνω πολύ καλα κανατε και εκμεταλλευτηκατε τη μεταταξη (και εγω θα εκανα το ιδιο)..στο ελλαντα ειμαστε, βγαζουν νομο ότι μπορεις να πας διπλα στο σπιτι σου και δε θα πας εννοείται αυτό..δεν φταινει οι μεταταγμένοι.φταιει το υπουργειο..τωρα λοιπον μακαρι να αρθουν οι αδικιες γιατι αν επιτραπουν τετοια πραγματα γυριζουμε παρα πολλα χρονια πισω και μπαινουμε στην εποχη του σκοταδισμου με κινδυνο αυτά να εφαρμοστουν και σε άλλες υπηρεσιακες μεταβολες
μα καλε μου φιλε δεν περιμενω να σε πεισω..εσυ προφανως ωφελήθηκες από τη διαδικασια και λογικο να εισαι υπέρμαχος..ειναι δυνατο όταν εκει που δεν το περιμενες (και ενώ ενδεχομένως ηθελες πολλα χρονια ακομη αν κρινεις από τις μεταθεσεις) βρίσκεσαι κοντα στο σπιτι σου από το πουθενα παρακάμπτοντας τους αλλους να μην πινεις νερο στο ονομα του αρβανιτοπουλου?απολυτα λογικο.δε σε κατακρινω..ολοι θα το καναμε στην θεση τους..να το θεσω αλλιως..εστω ότι βγαινει νομος υποχρεωτικη αποδοση οργανικων σε ολους..με την ιδια διαδικασια..αιτηση και ονόματα καρφωτα από υπουργειο χωρις κυσπε..εστω ότι βρισκομαι διπλα στο σπιτι μου..δε θα πεταω τη σκουφια μου?θα με νοιαζει που εφαγα τη θεση από αλλους?οχι..λογικο γιατι ο καθενας ότι μπορει κανει σ αυτή τη ζωη..εχω όμως δικιο να απαιτω από τους αλλους να μη διαμαρτύρονται και να απαιτω να δουν το ασπρο μαυρο?ε όχι αυτό δεν μπορω να το απαιτω..απολυτα λογικο να ξεσηκωθουν και οι αλλοι και να απαιτησουν τα αυτονόητα..ασχετο αν στο ελλαντα ειμαστε και είναι πιθανο να το κανουν γαργαρα το μαυρο (για μας) χρυσο (για σας) κεφαλαιο των μετατάξεων..
Ακριβώς έτσι είναι...απλά εγώ κουραστηκα να τα γράφω. Απλά πράμα, αν οι ωφελημένοι ήταν πολλοί και όσοι αδικήθηκαν ήταν λίγοι....τότε θα γινόταν γαργάρα το θέμα. Εδώ είναι προφανές ότι οι αδικημένοι είναι πολλοί και οι ωφελημένοι λίγοι...Κάντε ένα στατιστικό σε αυτές τις 1000+ σελίδες.Επίσης δε καταλαβαίνω πως νομίζουν κάποιοι ότι ο έλεγχος έχει τελειώσει και το θέμα έχει ολοκληρωθεί. Σήμερα ή Δευτέρα συνεδριάζει η επιτροπή όπου θα πέσει και η πρόταση του Κουράκη. Εκτός και αν γράφει στο forum ο μπατζανάκης του Κουράκη (που πήρε μεταταξούλα) και ξέρει από πρώτο χέρι!!!