0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δείξε μου έναν τέτοιο πίνακα. Εγώ είδα μόνο πίνακες με αριθμούς, όχι ονόματα.
@perastikos_kavενταξει, αυτο που λες για τον προϊσταμενο δεν μπορω να το λαβω ως σοβαρο επιχειρημα. ας ζητησει τα ρεστα απο τον προϊσταμενο...για αυτους που ειχαν καθε χρονο το αγχος με τις ωρες τους και αν θα βγει ή οχι η πληροφορικη απο το λυκειο, προφανως και αντιλαμβανεστε οτι μια τετοια οργανικη ειναι σχεδον ή ηδη, οργανικη υπεραριθμια... δηλαδη ποια ειναι η μεγαλη διαφορα με το να γυρισετε στο ΠΥΣΔΕ ως υπεραριθμοι? αντε και σας εβαλαν εκει που ησασταν με τις οριακες 11/12 ωρες ή στο λυκειο που τωρα με το νεο τροπο προσβασης το 2016 χανει ωρες πληροφορικης. θα ειστε ανετοι?
Και τελικά, αν ανακληθούν οι μετατάξεις και ξαναγίνουν μετά με μόρια μετάθεσης σε πολλά οργανικά κενά χωρίς κανένα περιορισμό σε δοτικότητες ΠΥΣΔΕ, δεν θα έχει το υπουργείο πρόβλημα αν αδειάσουν περιοχές;
@Wizardκαλη η σκεψη αλλα κακο το επιχειρημα... αν ηταν εφικτη η ενοποιηση των 2 βαθμιδων θα ειχε γινει χρονια τωρα. για να μην γινεται, με το φτωχο μου το μυαλο υποθετω οτι υπαρχουν αρκετες δυσκολιες (δεν ξερω ποιες).αρα ας μην το συζηταμε ως υποθετικο σεναριο γιατι οι ημερομηνιες τρεχουν και η ενοποιηση δεν συζητιεται εδω και μηνες οτι μπορει να συμβει. @perastikos_kavπολλες ορθες οι ανησυχιες σου. αλλα μαλλον ισχυει αυτο που λεει ο teacher_. πλεοναζων προσωπικο χαρακτηριστηκατε μολις ικανοποιηθηκε η αιτηση σας. μην ξεχναμε και το απλο. οτι αυτος με τα πολλα μορια θα (ξανα)παρει μεταταξη. γιατι το εχετε δεσει κομπο οτι θα περιλαπλανιεστε στο παλιο ΠΥΣΔΕ χωρις ωρες?
Το έχουμε δεσει κομπο οτι θα περιλαπλανιόμαστε στο παλιο ΠΥΣΔΕ χωρις ωρες γιατί από το 2010 η Δευτεροβάθμια μας διέθετε στην Πρωτοβάθμια γιατί πλεονάζαμε!!!!!Τι δεν καταλαβαίνεις;
αυτος με τα πολλα μορια θα (ξανα)παρει μεταταξηΤι δεν καταλαβαίνεις;γιατι επιμενεις να κρατησεις την τωρινη σου μεταταξη ενω εχει αναλυθει δεκαδες φορες οτι η διαδικασια μπαζει νομικα και απο παντου; καταργηθηκαν οι υποχρεωτικες μεταθεσεις. αρα ασε να σου βρουν αυτοι ωραριο οπως σου εβρισκαν το 2010 και νωριτερα....δωσε μου σε ΦΕΚ αυτο που ισχυριζεσαι (οτι προηγεισαι επειδη ανηκεις στο ιδιο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ) και θα σου δωσω οσο δικιο θελεις. @perastikos_kavαν υπηρξαν μεταθεσεις/διορισμοι που προσπερασαν ατομα που δικαιουνταν (με βαση τα μορια μεταθεσης-μορια διορισμου) την μεταθεση ή διορισμο, εννοειται να ακυρωθουν. δωσε μου καποιο παραδειγμα αν εχεις προχειρο.by the way, αυτο που εβγαλε με το ΣτΕ για τις προσληψεις οτι καποιες ειναι παρανομες ειναι αυτο που ζητας και θα γινει λογικα (δεν το ξερω καλα το θεμα, διορθωστε με αν κανω λαθος)
Σου επαναλαμβάνω με την ίδια λογική να ακυρωθούν όλες οι μεταθέσεις και διορισμοί των τελευταίων ετών, γιατί υπήρξαν παρατυπίες. Δεν έχει να φοβηθεί κανείς τίποτα. Προσωπικά κατά 90% δεν θα ξανακάνω αίτηση. Σε αυτή την κοροϊδία δεν θα γίνω μπαλάκι.
Άρα η λογική είναι ότι αφού είχαν γίνει παρατυπίες σε άλλες διαδικασίες... ας συνεχίσουμε να λειτουργούμε έτσι...
Η λύση που έδωσαν είναι: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝΜα πόσο ηλ.... είναι οι άνθρωποι;;;;;;;;Φοβερή κυβέρνηση...Να τους ξαναψηφίσουμε.....