0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι υποθετω τους φοβισες!!!!!Τι ακουμε Θεε μου εδω μεσα!!! Να σαι καλα εσκασε το χειλακι μου λιγο!!!
Συγνώμη αλλά στο εξωτερικό δουλεύεις, γιατί στην Ελλάδα δεν παίζει αυτό που μας λες. Αν εργάζεσαι στην Ελλάδα τότε στο σπίτι σου ήσουνα όλα αυτά τα χρόνια γιατί σου έδιναν αποσπάσεις!
Όποιος κάνει πως δεν καταλαβαίνει πως οι δεύτερες διαπιστωτικές ήταν το κόλπο τι να πω? Ας το εξηγήσω. Σε εμένα το πυσδε δίνει 0 πλεόνασματα η σε ένα πυσπε 0 κενά. Τα θύματα η αυτοί χωρίς πληροφορίες δεν συμμετέχουμε στην διαδικασία. Τα βύσματα όμως έκαναν μια αίτηση στον αέρα γνωρίζοντας πως το υπουργείο θα βγάλει την δεύτερη πάνω στην οποία πάτησαν έκαναν ένσταση και φυσικά δικαιώθηκαν... Τόσο απλά...
Εάν "επέστρεφαν" πίσω αυτούς με τα 20-30-40 μόρια, σίγουρα θα μπορούσαν να προστεθούν περισσότερα άτομα, ίσως όχι 250, αλλά αρκετοί. Τώρα όμως ? Είναι πολύ πιθανό συνάδελφοι που παλαιότερα δεν το είχαν σκεφτεί, τώρα να κάνουν αίτηση με τη νέα διαδικασία, εάν τρέξει, και να αφήσουν για πάντα στα μακρινά ΠΥΣΔΕ ανθρώπους με 80-90-100 μόρια, σαν κι εσένα κι εμένα δλδ. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να μην επαναληφθεί άλλο ένα καλοκαίρι του 2013.
Δε μπορουσε να βρεθει ενας συμβιβασμος;
...υ.γ. Για όλους αυτούς τους λόγους έπρεπε να συμφωνήσουμε όλοι σε μια λύση σαν αυτή που είχα προτείνει εξ αρχής.Τώρα ας το "ρισκάρουμε" ...
υ.γ. Αν είχε βρεθεί μια λύση θα είχε ξανατρέξει σωστά η διαδικασία μόνο στους αιτούμενους υποχρεωτική μετάταξη και εθελοντική. Τώρα υπάρχει η πιθανότητα να τρέξει από την αρχή για όλους και πιθανότατα χωρίς προγραμματισμό στην Αθμια (επέκταση των ΕΑΕΠ). Γιατί αν μια διαδικασία θεωρηθεί διάτρητη, θα καταπέσει στο ΣΤΕ (το οποίο βέβαια δε διακρίνεται για τη συνέπειά του γενικώς...) και μετά το υπουργείο θα μπορεί να κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Είτε να ακυρώσει τη διαδικασία, είτε να καλύψει τους μεταταγμένους αλλιώς. Θα πρέπει όμως να θέλει...Το "ισχύς εν τη ενώσει" δεν το καταλάβατε. Κρίμα για όλους σας, λιγότερο για εμένα, όπως έχω ξαναπεί.