0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί και αυτοί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους!!!! Και μάλιστα πολύ πιο λερωμένη: Πήραν μετάταξη μετά τη β φάση σε περιοχές φαντάσματα που δεν υπήρχαν ούτε στην 1η διαπιστωτική ούτε στη 2η!!!! Και επειδή το έζησα στο πετσί μου, τα ονόματα και τα ΠΥΣΠΕ μετάταξης δίνονταν προσωπικά!!!! άσε δε, εκείνους που πήραν μετάταξη χωρίς να έχουν κάνει ούτε καν αίτηση!!!!
Κατέγραψα άλλο ένα γεγονός που αφορά άλλη μια κατηγορία μεταταγμένων. Δεν ονόμασα κανέναν συγκεκριμένα. Το γεγονός κατεγράφη προκειμένου να αναδειχθεί άλλη μια σειρά παρατυπιών επί της διαδικασίας.Τα του οίκου του καθενός λοιπόν, στον οίκο του.
Έχεις αποδείξεις για αυτά που λες;; Γιατί από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει κάτι παρόμοιο. Και αν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις ας υποστούν όλοι τις συνέπειες του νόμου!! Για τα λάθη στα μόρια το ΥΠΟΠΑΙΘ απορρίπτει την ύπαρξη δόλου, εσύ επαυξάνεις και λες ότι πήραν μετάταξη χωρίς να έχουν κάνει ούτε καν αίτηση!Εσύ έκανες αίτηση;;
Αγαπητέ μου,Κορώνες στο νήμα αλλά και στον βίο δε συνηθίζω να βγάζω. Πάντως, ειλικρινώς αυτό της ταύτισης με οποιονδήποτε κατηγορείται ή υπάρχει υποψία για το ποιόν ή τις μεθόδους που διέρχεται, είναι τρομερά ψυχοφθόρο.
άσε δε, εκείνους που πήραν μετάταξη χωρίς να έχουν κάνει ούτε καν αίτηση!!!
Πρέπει να εξεταστούν και οι αιτήσεις όλων εκείνων που, με μόρια λιγότερα από εκείνα του τελευταίου μεταταχθέντα κατά την αρχική φάση, πήραν μετάταξη με τη διαδικασία της ένστασης. Είμαι περίεργος πραγματικά για το τι επικαλέστηκαν ώστε να πάρουν μετάταξη, αφού τα μόριά τους ήταν λιγότερα από εκείνα του τελευταίου μεταταχθέντα στην περιοχή μετάταξης. Οι δε φάσεις ένστασης πρέπει να εξεταστούν σε σχέση με τα άτομα που είχαν μεταταχθεί μέχρι την εξέταση της εν λόγω ένστασης. Δηλαδή όσες αιτήσεις ικανοποιήθηκαν κατά την 1η φάση ενστάσεων πρέπει να εξεταστούν σύμφωνα με τη λίστα των αρχικών μετατάξεων και μόνο. Οχι με το τσουνάμι που ακολούθησε και που τελειωμό δεν είχε.
Ταυτίζομαι με παρανομούντες; Αυτό κατάλαβες; Αντί το ΥΠΟΠΑΙΘ να διατάξει έλεγχο για τις 248 αιτήσεις δηλώνει ότι υπάρχει έλλειψη δόλου από τους αιτούντες και εγώ ταυτίζομαι με παρανομούντες!!!! Για αυτο που γράφεις έχεις στοιχεία;;
τι είναι "ΠΑΡΕΜ