0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η επανέκδοση αποτελεσμάτων, δηλαδή ανάκληση των μετατάξεων για έκδοση ορθών αποτελεσμάτων κερδίζει έδαφος στο υπουργείο.
perastikos_kav εννοεις αυτους π εκαναν αιτηση κ πηραν μεταταξη η κ αλλους π εκαναν τοτε αιτηση κ δεν πηραν μεταταξη;
Δε μίλησα για απαξιωτικά δικά σου σχόλια. Θεωρώ ότι είσαι λιγότερο επιθετικός. Και αυτό είναι το σωστό όταν έχεις καθαρές θέσεις και κάνεις και την προσπάθεια να αντιληφθείς τη θέση του άλλου.Όσο για το τι θα μπορούσε να γίνει εφεξής έχουμε συμφωνήσει.Δυστυχώς οι "θεσμοί" (υπουργείο-δοε-ολμε-σύλλογοι) δε συμφωνούν και στην καλύτερη περίπτωση για τους μεταταγμένους θα τους αφήσει όλους χωρίς οργανικές...Αλλά υπάρχει άλυτο και το πρόβλημα με τις υφιστάμενες.
Είναι λογική αυτή η αντιμετώπιση, αλλά εγείρονται κι άλλα θέματα.Επί ποιών και πόσων κενών;Τι θα γίνει με τις εθελούσιες;1 ή 2 διαδικασίες;
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Οποιαδήποτε λύση και να επιλεγεί τις λεπτομέρειες νομίζω θα τις μάθουμε εκείνες τις μέρες. Πάντως φαίνεται (τώρα αλήθεια ή τα διαρρέουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, θα φανεί....) ότι το σενάριο να καταργηθούν τελείως οι υποχρεωτικές και να ξαναγίνουν χιλιάδες αιτήσεις από την αρχή από όποιους θέλουν μάλλον ξεθωριάζει. Από τη μια θα ικανοποιήσει τους πρωτοβάθμιους δίνοντας τις μεταθέσεις και μετά θα ξαναδώσει τις μετατάξεις σε αυτούς που είχανε κάνει αίτηση για τις θέσεις που θα παραμείνουν. Βέβαια έχεις δίκιο επί των αριθμών που είχε δώσει τότε ο Αρβανιτόπουλος ή επί των νέων κενών; προσωπική εκτίμηση επί των τότε κενών εφ' όσον είναι μικρότερα από τα σημερινά. Σημειώνω πάντα ότι από τις δεκάδες πληροφορίες που θα ακουστούν μόνο μία στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί αληθινή.
Μάλιστα ...να κτυπήσετε χαρμόσυνα τις καμπάνες.....!! Ας κάνει ο,τι θέλει........έτσι και αλλιώς όμηροι της πλεονεξίας κάποιων είμαστε.....δεν έχω ειλικρινά καμία διάθεση επιθετικότητας η αντιπαλότητας και σταματώ εδώ προς το παρόν τη συζήτηση.....
Ποιες καμπάνες νόμιμε;Αυτό κατάλαβες ότι θέλω τόσο καιρό;Απλά αυτοί οι κάποιοι των οποίων την πλεονεξία επικαλείσαι, λίγο ζορίστηκαν και θα μείνουν ικανοποιημένοι με τη Διάθεση ΠΥΣΠΕ...Εσύ κι εγώ αν και από διαφορετικές αφετηρίες δεν αποτελούμε προτεραιότητα.Ή μάλλον για να το θέσω ορθότερα, εσύ και οι τριψηφιομοριούχοι του 2013 δεν αποτελούν προτεραιότητα...
Χωρίς προτεραιότητα ΠΥΣΔΕ και με τα ίδια κενά δε μου φαίνεται πιθανό. Χωρίς προτεραιότητα και με άλλα κενά μπορεί (λέω εγώ τώρα...)
στην ουσια λες οτι επανερχεται η αρχικη εισηγηση τ υπουργειου, απλα αποκλειοντας νεες αιτησεις...τουλαχιστον κατι τετοιο μαθαινεις
Από αυτά που μαθαίνω, οποιαδήποτε λύση και να επιλεγεί, (αν και προσωπικά ακόμα έχω το φόβο ότι τελικά τα ΕΑΕΠ, είτε θα καταργηθούν, είτε θα συρρικνωθούν και τζάμπα μαλώνουμε) το ξαναμοίρασμα της τράπουλας σε πρώτη φάση θα αφορά μόνο όσους ήδη έχουν κάνει αίτηση. Δηλαδή οι μόνοι που μπορούν να ελπίζουν σε αλλαγές είναι όσοι ήδη είχανε κάνει αίτηση, που είτε δεν ικανοποιήθηκε, είτε πήραν μετάταξη στη δεύτερη επιλογή τους. Στην πραγματικότητα η "ανάκληση των μετατάξεων" θα είναι επανέκδοση των αποτελεσμάτων για όσους το επιθυμούν, μετά τις μεταθέσεις της πρωτοβάθμιας.
...Όμως, όπως αναφέρει η Γενική Διεύθυνση Προσωπικού Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου σας στα σχετικά δικόγραφα, (ενδεικτικά στο υπ’ αριθ.38422/Ε1/9-3-2015 έγγραφό της), η Διοίκηση - Υπουργείο στο πλαίσιο της υποχρεωτικότητας της μετάταξης και με γνώμονα τη δημόσιο συμφέρον είχε τη διακριτική ευχέρεια να μετατάξει τους αιτούντες σε μία εκ των δύο επιλογών, δεδομένου ότι ο νόμος δεν προέβλεπε ιεραρχική σχέση μεταξύ της 1ης και 2ης προτίμησης.....
...Επίσης ο Ν.4172/2013 προέβλεπε τη σύνταξη αξιολογικού πίνακα κατάταξης (μορίων), χωρίς όμως να επιτάσσει τη δημοσίευσή του...