0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δικαιοσύνη αποφάσισε, εμείς πρέπει να ντρεπόμαστε για τις αποφάσεις της;; Μάλλον κάτι έχεις παρεξηγήσει...... Κατά τα λοιπά καθημερινά επικαλείσαι τις αποφάσεις των δικαστηρίων......
Τι σχέση έχει η απόφαση που αναφέρεται με τα αίσχη που συνέβησαν στις υποχρεωτικές?Επίσης είναι ντροπή για να βρείτε κάτι να πείτε να δέχεστε τέτοιου είδους αποφάσεις. Ανθρωποφαγίας το ανάγνωσμα.. Ντροπή
Το πως εφαρμόστηκε η απόφαση προφανώς το προσπερνάς. Εγώ δεν κρίνω την απόφαση όπως νομίζεις (με την οποία διαφωνώ) αλλά τον τρόπο που εφαρμόστηκε στην περίπτωση των υποχρεωτικών μετατάξεων των εκπαιδευτικών. Ελπίζω δα έγινα κατανοητός...
Κοίταξε για την κινητικότητα που οδήγησε σε διαθεσιμότητα και απολύσεις, υπάρχει ήδη πολιτική απόφαση επαναπρόσληψης των εργαζομένων (και καλώς υπήρξε). Όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Πάντως η απόφαση αυτή ακυρώνει τις αιτιάσεις κάποιων περί παράνομων υποχρεωτικών μετατάξεων, αφού και αυτές εντάχθηκαν στα πλαίσια της κινητικότητας.
Όταν ένας νόμος δεν εφαρμόζεται σωστά, δεν ακυρώνεται ο νόμος, αλλά εκτελείται ξανά όπως πρέπει ο νόμος. Η δική σου η κουτοπονηριά όμως, είναι πως επειδή δεν εφαρμόστηκε σωστά ο νόμος πρέπει να ακυρωθεί, γιατί εσύ δεν έκανες αίτηση και προσπαθείς να τρυπώσεις όχι από το παράθυρο, αλλά από την καμινάδα του τζακιού. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα χαρεί αν μου πει το υπουργείο ότι κακώς πήρα μετάταξη και στη θέση μου έπρεπε να μεταταταγεί ο τάδε συνάδελφος, που είχε κάνει αίτηση και είχε δηλώσει την ίδια περιοχή με μένα. Αλλά τέτοιες κουτοπονηριές δεν δέχομαι. Αν πχ στα αποτελέσματα των πανελλαδικών γίνει λάθος και κάποιος που πρέπει να περάσει ΤΕΙ ιχθυοκαλλιεργειών, περάσει στην Ιατρική, επανεκδίδονται τα αποτελέσματα και δεν ξαναδίνουν τα παιδιά πανελλαδικές, ούτε περιμένουμε να δώσει και η επόμενη φουρνιά μαθητών.
Άρες μάρες κουκουνάρες!!!Ωραία...νόμιμη κρίθηκε η διαθεσιμότητα:Εν τέλη τι έγινε;Όσοι βγήκαν σε διαθεσιμότητα-ΕΠΑΛ (ανήθικα και βρώμικα από την "τόσο καλή" μας Αρβανιτοπουλική ηγεσία στο υπουργείο παιδείας τότε...που παρεμπιπτόντως έκανε και τις υποχρεωτικές μετατάξεις στα γραφεία του) γύρισαν και τους καλωσορίσαμε πίσω τους συναδέλφους. ΝΟΜΙΜΑ λοιπόν τους έδιωξαν....ΝΟΜΙΜΑ επέστρεψαν. Γιατί σε λίγο μερικοί θα μας πούνε ότι κακώς επέστρεψαν οι συνάδελφοι γιατί ΝΟΜΙΜΑ τους ξαπόστειλε ο Αρβι!!!!!!Νόμιμη κρίθηκε η κινητικότητα:Εν τέλη τι θα γίνει;αφήνω τη φαντασία ορισμένων να οργιάσει για το πόσο ΝΟΜΙΜΗ είναι η ξέ-κινητικότητα!Καλό απόγευμαΜΠΡΑΤΗΣ (πριν 7 ώρες):"Την Τετάρτη 10 Ιουνίου θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ, προκειμένου να εξετάσει θέματα μεταθέσεων δασκάλων και νηπιαγωγών(Γενικής,Ειδικής και διαπολιτισμικά).Αν δεν υπάρξει πρόβλημα την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα.Οι μεταθέσεις των ειδικοτήτων θα εξετασθούν μόλις λήξει το ζήτημα των μετατάξεων."παρακάτω στη συζήτηση:Συνάδελφος: το ζητημα των μεταταξεων, θα ληξει καποτε?Δημήτρης Μπράτης Θα λήξει εντός των επόμενων ημερών. Έτσι μας είπαν στη συνάντηση της Παρασκευής.
Τα 21 και 22 αποτελούν στοιχεία δικογραφίας τα οποία μάλιστα τα παραδέχθηκε το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας (οι νομικοί του). παρόλα αυτά δεν προχώρησε σε καμία ανάκληση μετάταξης των ανωτέρω εκπαιδευτικών.