0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν λες 'μένει ως έχει' εννοείς ότι δε γίνεται ανάκληση αλλά μένουν πάλι οι μεταταγμένοι χωρίς δικαίωμα μετάθεσης- οριστικής τοποθέτησης?
Δε θα γίνει ανάκληση εννοούσε.Σχετικά με μεταθέσεις/τοποθετήσεις δεν μου είπε κάτι.Γι αυτό κι εγώ ρωτάω μήπως γνωρίζει κάποιος εδώ μέσα.
δηλαδή εσυ ρε λαγε δεν πιστευες ότι θα αντιδρουσαμε?θα βλέπαμε στα πυσπε που ανελλιπως κανουμε αιτηση μεταθεσης για χρονια (εγω για 10) να μπαινουν με τον πρωτογνωρο στα εκπαιδευτικα χρονικα αρβανιτοπουλεικο τροπο σφηνα (γιατι σφηνα μπηκαν) ατομα (60 σε αυτο που ζηταω 1 δεκαετια-οι πιο πολλοι με λιγοτερα μορια) και εμεις να κοιταμε με σταυρωμένα τα χερια απ εξω?ωραιοι ειστε μερικοι..εχετε πλακα!οι καρεκλες των μεταταγμένων αν θες να μιλησουμε για καρεκλες τυχαινει να είναι καρεκλες αθμιας..πως τις οικειοποιήθηκες εσυ ως καρεκλες των μεταταγμένων και δεν είναι καρεκλες των αθμιων που υφαρπαξαν οι μεταταγμένοι? και μη μιλησεις για μεταφορα οργανικων από βθμια...γιατι μεταφορα οργανικης όταν ησασταν διαθεση (αλλα ξεχασα καποιοι ειχαν οργανικη αλλα αυτοχαρακτηριστηκαν πλεονάζοντες για να πανε σπιτι τους-αναμενομενο)μπορει να σημαινει να παραμενετε στη διαθεση της αθμιας..(και αυτό καλο είναι, δεν ησουν και σε καλυτερη μοιρα πριν για να επιλεξεις υποχρεωτικα να μεταταχθείς)..αραγε εγω μπορω εθελοντικα να κανω αιτηση ούτως ώστε υποχρεωτικα να μετακινηθω διπλα στο σπιτι μου και να μεταφερω την οργανικη μου από κει που είναι στο σχολειο διπλα στο σπιτι μου? κριμα εφυγε και ο αρβανιτοπουλος για να απευθυνθώ..
Τώρα βγάλατε στόμα, 2 χρόνια που είσασταν?
Τώρα βγάλατε στόμα, 2 χρόνια που είσασταν?Ξέχασα τώρα άλλαξε η κυβέρνηση τώρα μας ήρθε.
νομιμε οι μετατάξεις ηταν εκ προοιμιου λαθος..από τη στιγμη που δεν το καταλαβαίνεις αυτό δεν εχει νοημα να συζητάμε..ακομη και αν εσυ δηλωσες τα σωστα μορια και αν δεν πηρες κανενα τηλ να σε τακτοποιησει.τα εχουμε χιλιοπει..γιατι δεν τηρηθηκαν τα κενα-πλεονασματα?γιατι ενώ δεν αφηνε να φυγει κανεις, ξαφνικα καποιοι εφυγαν?με ποια λογικη εγιναν 7 ενστασεις και χωνοταν κοσμος και δεν εφευγε κανεις από τους προηγουμενους?γιατι οι αθμιοι αποκλειστηκαν από διαδικασια?γιατι εβγαιναν απ ευθειας από γραφειο του υπουργου χωρις να υπαρχει ελεγκτικη διαδικασια?γιατι δεν εγιναν μεσω edatacenter και εγιναν με υπευθυνη δηλωση?και η λιστα συνεχιζεταιη διαδικασια βρωμάει από παντου ακομη και αν εσυ προσωπικα δηλωσες τα σωστα μορια σου, ανταποκρίθηκες στο καλεσμα του υπουργείου, δεν πηρες κανενα τηλ να σμπρωξει την αιτηση σου κτλ..λογικο να κανουν οι περισσοτεροι μεταταγμένοι τον κινεζο και τον τρελο, αλλα λογικο και να μην τρωμε οι υπολοιποι κουτοχορτο
Oι θέσεις που θα συσταθούν κατά πληροφορίες μέχρι 31/7/2015, θα είναι περισσότερες από τους μεταταγμένους. Δεν μου είπαν ακριβή αριθμό γι'αυτό και δεν αναφέρω, επίσης δεν μου είπαν αν συσταθούν πριν ή μετά τις μεταθέσεις των ειδικοτήτων της α/θμιας γιατί μάλλον δε γνωρίζουν και οι ίδιοι.
Συλλογική ευθύνη υπάρχει στην απολυταρχία. Στα περί κουτόχορτου δεν απαντώ......Στις ερωτήσεις μου απαντάς με ερωτήσεις πολλές εκ των οποίων κρύβουν εμπάθεια.Γιατί το ΥΠΟΠΑΙΘ μετά από όλη αυτή την φασαρία δεν ανακοινώνει όπως είχε υποσχεθεί και όπως έχει υποχρέωση όλα τα στοιχεία όλων των αιτήσεων;