Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγχαρητηρια που με τα φετινα θεματα εισαι στη πρωτη εξαδα!
Παράθεση από: giannisss στις Ιουλίου 23, 2009, 03:20:29 pmσυγχαρητηρια που με τα φετινα θεματα εισαι στη πρωτη εξαδα!Ευχαριστώ!Μήπως κάποιος συνάδελφος έχει κάποια πρόταση για τις απορίες μου ?
Στη δική μου περιοχή , Γ Έβρου, συνέβη το εξής συχνό φαινόμενο.Αυτοί που έχουν τις οργανικές, δεν βρίσκονται στο σχολείο (για....γνωστούς λόγους Grin ) Δεν μπορούν λοιπόν στην εγκύκλιο να το βγάλουν οργανικό κενό, αλλά απλό λειτουργικό
μετά από πολλά μηνύματα της Magda μπορώ να πω ότι έχω αρχίσει να καλοβλέπω τον Έβρο και την Ροδόπη. αυτό που με προβλημάτισε είναι αυτό που είπες magda ότι ΠαράθεσηΣτη δική μου περιοχή , Γ Έβρου, συνέβη το εξής συχνό φαινόμενο.Αυτοί που έχουν τις οργανικές, δεν βρίσκονται στο σχολείο (για....γνωστούς λόγους Grin ) Δεν μπορούν λοιπόν στην εγκύκλιο να το βγάλουν οργανικό κενό, αλλά απλό λειτουργικόυπαρχει περίπτωση να μην βγάλουν δυσπρόσιτα στον Έβρο;Αν βγάλουν έχω πιθανότητες να πάω; (μαθηματικός θέση 120 από ασέπ)Αν δεν βγάλουν δυσπρόσιτα στον έβρο τι συμβαίνει; υπάρχει περίπτωση να πάω με αυτήν την θέση στον Έβρο ή στην Ροδόπη; και τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; με τοποθετούν τη μία χρονιά σε ένα σχολείο και την επόμενη σε διαφορετικό σχολείο;σας ταραξα στις ερωτησεις;
Άσχετη η απορία μου με τα προηγούμενα, αλλά ήθελα να ρωτήσω το εξής και μη γελάσει κανείς. Πλέον έχει μπει η τεχνολογία στα σχολεία. Οι καθηγητές έχουν προσαρμοστεί σε αυτό; Χρησιμοποιούν τον υπολογιστή ως οπτικοακουστικό μέσο στη διδασκαλία τους; Αν ναι, υπάρχει προβολέας στα σχολεία ή πρέπει να έχεις δικές σου συσκευές; Με το ίντερνετ τι γίνεται; Ξέρω ότι πλέον στα πανεπιστήμια ανά συγκεκριμένο αριθμό καθηγητών παρέχεται laptop και προβολέας και η πρόσβαση στο ίντερνετ είναι δωρεάν. Ισχύει κάτι τέτοιο και στα σχολεία; Εντάξει, ξέρω ότι οι παλιότεροι δεν ασχολούνται με την τεχνολογία, αλλά υπάρχει, αν κάποιος θέλει, η δυνατότητα; Αν δεν υπάρχει και κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει δικές του συσκευές τον αφήνουν ή θα δεχτεί παρατήρηση; Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά έχω ακούσει από συναδέλφους ότι τους έχουν κάνει παρατηρήσεις γιατί έδιναν φυλλάδια.ΥΓ: Ναι, και εγώ στην Ελλάδα ζω και ξέρω την πραγματικότητα, αλλά ήθελα να ξέρω τι πραγματικά ισχύει και όχι τι γίνεται στην πράξη.
Εξοπλισμός υπάρχει ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σχολεία και ευτυχώς που με τη καλή διάθεση όλων αξιοποιείται όσο αυτό είναι δυνατόν. Γιατί υπάρχουν βλέπετε ακόμα σχολεία που υπάρχει έλλειψη αιθουσών, ή οι αίθουσες είναι μικρές, τα παράθυρα μπάζουν νερά κτλ, κτλ, κτλ (έτσι όπως ήταν δηλαδή κι όταν πήγαινα εγώ σχολείο πριν κάτι αιώνες ) κι όσο ορεξάτος και εξοικειωμένος κι αν είσαι με τη τεχνολογία δεν μπορείς να κάνεις συχνά μάθημα αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Όσο για τις παρατηρήσεις περί φυλλαδίων που μοιράζονται στους μαθητές μερικές φορές αυτό συμβαίνει για τα χρήματα που έχει το σχολείο δεν επαρκούν για να αγοράζει αρκετό χαρτί για φωτοτυπίες!!!