Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι και τόσο γκλαμουράτα τα πράγματα!Τώρα, αν εσεις θέλετε να πάτε με τουαλέτα, μπορουμε να κάνουμε αίτηση να σας στρώσουν και....κόκκινο χαλί
Θα ήθελα να σε ρωτήσω Ιωάννα και όποιος γνωρίζει τα περί των νόμων αν ισχύει το παρακάτω: ο πατέρας μου έχει αναπηρία 67% και είμαστε οικογένεια με τρία παιδιά (όχι δικά μου, αδέρφια εννοώ) και μου είπαν ότι αυτό μπορεί να μετρήσει ως κριτήριο για να έρθω πιο κοντά. Ισχύει αυτό? μπορώ να το αναφέρω τώρα ή τον νοέμβριο για την μετάθεση του χρόνου?αν μπορώ να βρω σχετικό νόμο θα μου είναι πολύ χρήσιμο!
αντε παλι υπολογισμοι κουιζ...Α και Γ . τι μορια παιρνω οταν εχω 15 μηνες προυπηρεσια (ωρομισθια) συνολικα ;και αυτο το δυσμενων συνθηκων πως θα το υπολογισω αφου ειναι απο πολλα διαφορετικα σχολεια;μεσα στην πολη ,νομιζω ηταν Α κατηγοριας τι ειναι αυτο παλι σαν τα ξενοδοχεια; αντε και σε υπερλουξ
Προσοχή προσοχή!!! Οποιος από τους "παλιούς" πήρε απόσπαση όταν ήταν νεοδιόριστος ας μου πει please σε πόσο καιρό μετά την την ορκομωσία του την πήρε!!!Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
ποσο ευκολα μπορει να παρει καποιος αποσπαση στον τοπο που υπηρετει ο συζυγος του που ειναι αστυνομικος με 15 χρονια προυπηρεσια;υπαρχει καποιος σε αναλογη περιπτωση εδω να με διαφωτισει;
σ ευχαριστω πολυ susan sarandon!εχω πελαγωσει!να σαι καλα!