Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: triton στις Ιουλίου 18, 2007, 01:08:40 pmPariel ,σου επιβεβαιώνω και εγώ ότι τα κενά των περιοχών αναφέρονται στην εγκύκλιο.Πώς θα είμαι σίγουρη όμως οτι θα με πάρουν σ' αυτα τα κενά; Υπάρχει περίπτωση να μείνω απ΄εξω; Πόσα δικαιούμαι να δηλώσω; Υπάρχει κουτάκι 'ναι' σε όλα;
Pariel ,σου επιβεβαιώνω και εγώ ότι τα κενά των περιοχών αναφέρονται στην εγκύκλιο.
Σχετικά με τις ιατρικές εξετάσεις, ναι, έχουν ημερομηνία λήξεως ένα εξάμηνο. Αν όμως κάποιος δε μείνει σ΄αυτές, αλλά τις καταθέσει στην Υγειονομική επιτροπή της περιοχής που μένει, παίρνει το πιστοποιητικό υγείας το οποίο διαρκεί για 3 χρόνια και μπορεί να το καταθέσει στην δευτεροβάθμια που διορίζεται χωρίς πρόβλημα. Επίσης, όσοι έχουν ήδη στο αρχείο τους πιστοποιητικό από Υγειονομική επιτροπή (αν δούλεψαν φέτος ωρομίσθιοι) μπορεί να καταθέσει επικυρωμένο αντίγραφό του και δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί όταν το καταθέτει να είναι "ηλικίας" λιγότερης των 3 χρόνων. Η 3ετής διάρκεια του πιστοποιητικού ψηφίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, για να διευκολυνθούν όλοι αυτοί που τους καλούσαν ωρομίσθιους ή αναπληρωτές και έπρεπε κάθε χρόνο να βγάζουν καινούριο.
Μου το είπε η υπεύθυνη προσλήψεων ΠΔΣ στην Α΄Πειραιά, το χειμώνα που με κάλεσαν για κάτι χαζοώρες στην ΠΔΣ. Αν θες να σου δώσω τα στοιχεία της να μιλήσεις μαζί της, στείλε μου pm. Και δεν το είπε μόνο σε μένα, αλλά και σε κάποια άλλα άτομα που ήταν εκεί. Πιθανόν, λόγω της χρονικής στιγμής που ψηφίστηκε, οι δευτεροβάθμιες να μην έχουν ενημερωθεί ακόμα. Πάντως, πάρτο εσύ το χαρτί, δεν έχουν δικαίωμα να σου το αρνηθούν άλλωστε, και αν εκεί που θα πας δεν το δέχονται, βλέπεις τι θα κάνεις. Πάντως αν μένεις σε μεγάλο αστικό κέντρο, σίγουρα θα είναι πιο εύκολα να βγάλεις πιστοποιητικό στην επαρχία που θα πας. Α, και κάτι ακόμη: καλού- κακού, την ακτινογραφία έχε την μαζί σου, ώστε ακόμη κι αν πέσεις σε στραβόξυλα, να μη χρειαστεί να βγάλεις καινούρια. Οι ακτινογραφίες ισχύουν για 2 χρόνια (πάντα έτσι ήτανε) κι αν δεν κάνω λάθος το γράφουν και πάνω. Τουλάχιστον να μη φας την ακτινοβολία τσάμπα.
Επίσης, όσοι έχουν ήδη στο αρχείο τους πιστοποιητικό από Υγειονομική επιτροπή (αν δούλεψαν φέτος ωρομίσθιοι) μπορεί να καταθέσει επικυρωμένο αντίγραφό του και δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί όταν το καταθέτει να είναι "ηλικίας" λιγότερης των 3 χρόνων. Η 3ετής διάρκεια του πιστοποιητικού ψηφίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, για να διευκολυνθούν όλοι αυτοί που τους καλούσαν ωρομίσθιους ή αναπληρωτές και έπρεπε κάθε χρόνο να βγάζουν καινούριο.