Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marsa στις Ιουλίου 20, 2007, 10:42:05 amΕπίσης, όσοι έχουν ήδη στο αρχείο τους πιστοποιητικό από Υγειονομική επιτροπή (αν δούλεψαν φέτος ωρομίσθιοι) μπορεί να καταθέσει επικυρωμένο αντίγραφό του και δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί όταν το καταθέτει να είναι "ηλικίας" λιγότερης των 3 χρόνων. Η 3ετής διάρκεια του πιστοποιητικού ψηφίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, για να διευκολυνθούν όλοι αυτοί που τους καλούσαν ωρομίσθιους ή αναπληρωτές και έπρεπε κάθε χρόνο να βγάζουν καινούριο.Καλή σας μέρα. Σήμερα τόσο στην Υγειονομική Υπηρεσία όσο και στη Διευθ. Δευτεροβάθμιας μου είπαν ότι το πιστοποιητικό υγείας έχει ισχύ για 6 μήνες!. Μήπως γνωρίζει κάποιος τη διάταξη για την διάρκεια 3 ετών; Έχω κρατήσει επικυρωμένο αντίγραφο του παλιού πιστοποιητικού αλλά στη
Επίσης, όσοι έχουν ήδη στο αρχείο τους πιστοποιητικό από Υγειονομική επιτροπή (αν δούλεψαν φέτος ωρομίσθιοι) μπορεί να καταθέσει επικυρωμένο αντίγραφό του και δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί όταν το καταθέτει να είναι "ηλικίας" λιγότερης των 3 χρόνων. Η 3ετής διάρκεια του πιστοποιητικού ψηφίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, για να διευκολυνθούν όλοι αυτοί που τους καλούσαν ωρομίσθιους ή αναπληρωτές και έπρεπε κάθε χρόνο να βγάζουν καινούριο.
Παιδιά, αίτηση δεν έχω κάνει, οπότε δεν με βλέπω για αναπληρώτρια. Έλεγα μήπως τελικά έκανα τα χαρτιά μου φέτος και κυνηγούσα απόσπαση λόγω προβλημάτων υγείας (βέβαια, η διάγνωση είναι από ιδιωτικό νοσοκομείο, ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανακάνω τις ίδιες εξετάσεις, καθώς είναι αρκετά επίπονες και δυσάρεστες). Σε αυτή την περίπτωση, όμως, είναι σίγουρο ότι θα την πάρω την απόσπαση ή μήπως τελικά πάω για μαλλί και φύγω κουρεμένη; Μια φίλη μου με συμβούλευσε να κυνηγήσω τη λύση της απόσπασης, γιατί ενδεχομένως με το δεύτερο κύμα θα είμαι από τους πρώτους που θα επιλέξουν, αλλά δεν ξέρουμε τι θέσεις θα υπάρχουν τότε και πού (δεδομένου ότι γερμανικών ανοίγουν λιγότερες από π.χ. φιλολόγων).
Αυτο σημαινει οτι τα κοινωνικα κριτηρια μετρανε μετα την τοποθετηση??Αν δηλαδη σε καποιο νομο διοριστουμε 3 ατομα θα επιλεξει σχολειο πρωτα ο παντρεμενος με παιδια,μετα ο παντρεμενος χωρις παιδια κλπ??