*

Ψηφοφορία

Τι λέτε για τον Κούγια; Θα τα καταφέρουμε; (Για όλες τις κατηγορίες).

Ναι
12 (37.5%)
Όχι
20 (62.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 32

Αποστολέας Θέμα: Απορίες νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 137452 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
Απ: Απορίες νεοδιόριστων
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 26, 2007, 12:56:57 pm »
Επίσης, όσοι έχουν ήδη στο αρχείο τους πιστοποιητικό από Υγειονομική επιτροπή (αν δούλεψαν φέτος ωρομίσθιοι) μπορεί να καταθέσει επικυρωμένο αντίγραφό του και δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί όταν το καταθέτει να είναι "ηλικίας" λιγότερης των 3 χρόνων. Η 3ετής διάρκεια του πιστοποιητικού ψηφίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, για να διευκολυνθούν όλοι αυτοί που τους καλούσαν ωρομίσθιους ή αναπληρωτές και έπρεπε κάθε χρόνο να βγάζουν καινούριο.

Καλή σας μέρα. Σήμερα τόσο στην Υγειονομική Υπηρεσία όσο και στη Διευθ. Δευτεροβάθμιας μου είπαν ότι το πιστοποιητικό υγείας έχει ισχύ για 6 μήνες!. Μήπως γνωρίζει κάποιος τη διάταξη για την διάρκεια 3 ετών; Έχω κρατήσει επικυρωμένο αντίγραφο του παλιού πιστοποιητικού αλλά στη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:55:49 »

Αποσυνδεδεμένος cubalux

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 26, 2007, 01:31:07 pm »
Παιδιά,
αίτηση δεν έχω κάνει, οπότε δεν με βλέπω για αναπληρώτρια. Έλεγα μήπως τελικά έκανα τα χαρτιά μου φέτος και κυνηγούσα απόσπαση λόγω προβλημάτων υγείας (βέβαια, η διάγνωση είναι από ιδιωτικό νοσοκομείο, ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανακάνω τις ίδιες εξετάσεις, καθώς είναι αρκετά επίπονες και δυσάρεστες). Σε αυτή την περίπτωση, όμως, είναι σίγουρο ότι θα την πάρω την απόσπαση ή μήπως τελικά πάω για μαλλί και φύγω κουρεμένη; Μια φίλη μου με συμβούλευσε να κυνηγήσω τη λύση της απόσπασης, γιατί ενδεχομένως με το δεύτερο κύμα θα είμαι από τους πρώτους που θα επιλέξουν, αλλά δεν ξέρουμε τι θέσεις θα υπάρχουν τότε και πού (δεδομένου ότι γερμανικών ανοίγουν λιγότερες από π.χ. φιλολόγων).
Καλημέρα Μιρέλλα,
απ'ότι είδα σήμερα στο site του alfavita έχουν δοθεί από το υπουργείο 2 ημέρες για συμπληρωματικές αιτήσεις αναπληρωτών (26-27/07). Αν σ'ενδιαφέρει έχεις την αυριανή μέρα για να τρέξεις.

Αποσυνδεδεμένος villy

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 26, 2007, 02:32:35 pm »
Μόλις βρήκα τη διατάξη για την ισχύ 3 ετών αλλά μάλλον δεν καλύπτει το μόνιμο διορισμό.

Αποσυνδεδεμένος filologos

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 14, 2007, 12:13:24 pm »
Καλημερα!Ειμαι στους διοριστεους στους δευτερους μισους.Ερωτηση:ειναι δεδομενο οτι θα με παρουν μακρια απο τον τοπο διαμονης;Πως γινεται η επιλογη;Τα φωτα σας παρακαλω!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:55:49 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 14, 2007, 12:30:34 pm »
Στην εγκύκλιο που θα βγει το καλοκαίρι, θα δοθούν και περιοχές για να διαλέξεις. Δηλώνεις μέχρι 30 περιοχές με σειρά προτίμησης. Υπάρχει και ένα κουτάκι που λέει "Επιθυμώ να διοριστώ και στις λοιπές περιοχές", το οποίο θα τσεκάρεις για να είσαι σίγουρος/η ότι θα διοριστείς κάπου. Το πού θα πας εξαρτάται από τη σειρά σου στους διοριστέους και από τις προτιμήσεις σου. Στην επιλογή προηγούνται όσοι διορίζονται με το 40% από τον ενιαίο πίνακα.

Αποσυνδεδεμένος filologos

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 14, 2007, 12:37:08 pm »
Ευχαριστω πολυ!Ξερεις μου λενε διαφορα κ με αγχωνουν!Η οικογενειακη κατασταση θεωρειται συν;Τι ακριβως απαιτειται να προσκομισω;

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 14, 2007, 12:39:56 pm »
Η οικογενειακή κατάσταση (γάμος, παιδιά) μετράει όχι για το σε ποια περιοχή θα πας, αλλά για την τοποθέτησή σου εντός της περιοχής, δηλ. την επιλογή σχολείου. Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης θα το προσκομίσεις όταν παρουσιαστείς στη Δ/νση της περιοχής διορισμού.

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 14, 2007, 12:43:21 pm »
Αυτο σημαινει οτι τα κοινωνικα κριτηρια μετρανε μετα την τοποθετηση??Αν δηλαδη σε καποιο νομο διοριστουμε 3 ατομα θα επιλεξει σχολειο πρωτα ο παντρεμενος με παιδια,μετα ο παντρεμενος χωρις παιδια κλπ??
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 14, 2007, 01:06:08 pm »
Αυτο σημαινει οτι τα κοινωνικα κριτηρια μετρανε μετα την τοποθετηση??Αν δηλαδη σε καποιο νομο διοριστουμε 3 ατομα θα επιλεξει σχολειο πρωτα ο παντρεμενος με παιδια,μετα ο παντρεμενος χωρις παιδια κλπ??

Ακριβώς. Δείτε κι αυτά τα θέματα:
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=3301.0
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2744.0

Αποσυνδεδεμένος zorba_the_freak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 14, 2007, 11:24:26 pm »
Ως νεοδιόριστος, είχα φέτος το Σεπτέμβρη την ''πολυτέλεια'' με δυο παιδιά να διαλέξω όποιο σχολείο ήθελα, αφού ήμουν ο μόνος με τέτοια οικογενειακή κατάσταση μεταξύ των άλλων συναδέλφων μου.

Αποσυνδεδεμένος sevi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 20, 2008, 10:37:32 pm »
διοριζομαι το Σεπτεβρη με τη δευτερη φουρνια του ασεπ. Εχω βρει ενα ενδιαφερον μεταπτυχιακο στον τοπο διαμονης μου. ξερετε αν προβλεπεται καποια ρυθμιση μιας και στα μαθηματα ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση συν το οτι δεν ξερω αν θα παραμεινω εδω η θα με στειλουν καπου αλλου? μπορω να τα συνδυασω με καποιον τροπο η οχι?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2008, 08:32:56 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος elytron

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 02 - Η εκπαίδευση είναι μεγάλο σχολείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 20, 2008, 11:55:38 pm »
Μια συμφοιτήτριά μου στο μεταπτυχιακό, νεοδιόριστη, αναγκάστηκε να πάρει άδεια άνευ αποδοχών για δύο χρόνια προκειμένου να παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό, χωρίς να ακυρωθεί βέβαια ο διορισμός της. Καλύτερα όμως να πας στην ένδειξη "Αρχεία για λήψη", εδώ αριστερά, μετά στην ένδειξη "Νομοθεσία", "Αδειες", "Άδειες μόνιμων εκπαιδευτικών κλπ.", κάτι λέει σχετικά.

Αποσυνδεδεμένος sevi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 21, 2008, 09:29:18 am »
το κοιταξα αυτο που λες, ομως αναφερει μονο αδεια σε περιπτωση εξεταστικης. το νθεμα ειναι τι γινεται το υπολοιπο διαστημα. λες να μπορω να παρω απαλλλαγη απο την παρακολουθηση των μαθηματων
?

Αποσυνδεδεμένος Zafiris

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 21, 2008, 10:13:33 am »
Ως πρώην διδάσκων (ωρομισθία) σε ΜΔΕ (ΑΠΘ) σου λέω ώς κατά 99% όχι δεν μπορείς. Εξαρτάται από τον κανονισμό του μεταπτυχιακού αλλά συνήθως τα μαθήματα είναι υποχρεωτικά. Το αίτημα σου θα περάσει από την Ειδική Συνέλευση του Μεταπτυχιακού σου. Αν έχεις καλά επιχειρήματα (και γνωστούς :-)) μπορεί να απαλλαγείς αλλά το αποφεύγουν γιατί δημιουργείται δεδικασμένο (όλοι όσοι θα επικαλεστούν τον δικό σου λόγο για απαλλαγή μελλοντικά θα πρέπει να δικαιωθούν).
Συνήθως τα μαθήματα είναι απόγευμα για να διευκολύνονται οι φοιτητές που εργάζονται.
Αυτό που έχω δει να γίνεται είναι να πάρεις παράταση για ένα χρόνο από το μεταπτυχιακό, ελπίζοντας σε απόσπαση/μετάθεση.

Συγγνώμη αν σε στεναχώρησα αλλά η μικρή μου εμπειρία αυτά λέει, στη δική σου περίπτωση μπορεί να είναι διαφορετικά!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 661
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)