Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με την υπεραριθμία έχω κι εγώ μια ερώτηση. Ας πούμε ότι ο νεοδιόριστος θεολόγος τοποθετείται στη Χ περιοχή μαζί με άλλους 10 αλλά χρειάζονται μόνο 5. Θα κριθούν υπεράριθμοι όλοι, θα κάνουν αίτηση όσοι επιθυμούν, και το ΠΥΣΔΕ θα ικανοποιήσει μόνο 5 αιτήσεις? Και αν ναι με ποια κριτήρια? Ή μήπως θα ορίσει ονομαστικά 5 υπεράριθμους οι οποίοι θα πρέπει υποχρεωτικά να φύγουν? Και αυτοί θα είναι οι 5 τελευταίοι (δηλαδή με τη λιγότερη προϋπηρεσία, χωρίς οικογενειακούς λόγους) ή οι 5 πρώτοι?
Θα πας σε αυτή τη σελίδα: http://dide.kyk.sch.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=120και θα σου λυθούν οι απορίες Καλό θα ήταν να μην γράφεις με κεφαλαία είναι κουραστικό.
Καλησπέρα...Είμαι νεοδιόριστη ΠΕ02 και τοποθετήθηκα σε Γυμνάσιο στο οποίο ειδοποιήθηκα από τον Δ/ντη πως δεν υπήρχε κενό και περισσεύω....προς το παρόν έκανα πράξη ανάληψης και παραμένω στη θέση συναδέλφου που κάνει χρήση γονικής άδειας , αλλά απ΄ότι φαίνεται ειδοποιήθηκε και επιστρέφει νωρίτερα....Μήπως γνωρίζετε ποιος προηγείται στην περίπτωση αυτή ώστε να παραμείνει ? Ευχαριστώ.....