*

Ψηφοφορία

Πόσο χρήσιμα σας φάνηκαν τα ΠΕΚ που παρακολουθήσατε;

Πάρα πολύ
1 (1.6%)
Πολύ
2 (3.2%)
Αρκετά
8 (12.9%)
Ελάχιστα
23 (37.1%)
Καθόλου
28 (45.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 62

Αποστολέας Θέμα: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)  (Αναγνώστηκε 398749 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)
« Απάντηση #1092 στις: Αυγούστου 10, 2010, 08:40:56 pm »
Οι επιμορφούμενοι πρέπει να βρουν τρόπο να παρακολουθήσουν τα ΠΕΚ.
Αν αυτό δεν είναι εφικτό μπορούν να τα αναβάλουν.
Στην περίπτωση του ξαδελφού σου τί έγινε δηλ?

Πάντως εμάς πέρσι,μας είπαν ότι τα ΠΕΚ γίνονται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,για να μη συμπίπτουν με τα μαθήματα.

Στην περίπτωση του ξαδέλφου μου- που παρεμπιπτόντως ήταν στο Αγαθονήσι- ήρθε στην ΑΘήνα και παρακολούθησε τα ΠΕΚ. Υποχρεωτικά άφησε δηλαδή τις τάξεις του για δύο εβδομάδες. Δεν έστειλαν επιμορφωτή στο Αγαθονήσι και γενικά σε κανένα μικρό νησί ή χωριό. Το ότι είσαι υποχρεωμένος να τα παρακολουθήσεις εμένα δε μου λέει κάτι. Αν μένεις στο Αγαθονήσι, στους Λειψούς, στην Κίμωλο κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να μεταβαίνεις κάθε μέρα στη Ρόδο και μετά να επιστρέφεις πίσω για το μάθημα. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν συγκοινωνίες για να γίνει τέτοια δουλειά. Οπότε είτε υποχρεωτικά θα πας στο ΠΕΚ που έχεις κληθεί και το κενό στην τάξη θα είναι εις γνώση του υπουργείου, είτε θα τα ΠΕΚ λάβουν χώρα πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά. Δε γίνεται διαφορετικά.

Ή θα γίνουν με ...τηλεδιάσκεψη ;D
Πέρα από την πλάκα, πάντως (και χωρίς να έχω κάποια πληροφόρηση), δεν είναι απίθανο να γίνει κι αυτό φέτος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:10:14 »

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #1093 στις: Αυγούστου 10, 2010, 08:47:54 pm »
Παντως, τα ΠΕΚ που στην αρμοδιοτητα τους υπαγονται νησιωτικες περιοχες οργανωνουν ορισμενες φορες προγραμματα επιμορφωσης νεοδιοριστων σε εξακτινωμενα παραρτήματά τους σε νησια,  ουτως ωστε να μην χρειαζεται να μετακινουνται ολοι οι επιμορφουμενοι.
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος chris75

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1094 στις: Αυγούστου 11, 2010, 11:32:49 am »
Παντως, τα ΠΕΚ που στην αρμοδιοτητα τους υπαγονται νησιωτικες περιοχες οργανωνουν ορισμενες φορες προγραμματα επιμορφωσης νεοδιοριστων σε εξακτινωμενα παραρτήματά τους σε νησια,  ουτως ωστε να μην χρειαζεται να μετακινουνται ολοι οι επιμορφουμενοι.

Έχει δίκιο ο Damien.Π.χ. στην αρμοδιότητα του Πεκ Ιωαννίνων ανήκει και η δδε κέρκυρας και το πρόγραμμα επιμόρφωσης, τουλάχιστον πριν ένα με δύο χρόνια, επραγματοποιείτο εξ ολοκλήρου στην Κέρκυρα, για τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων της δδε κέρκυρας, στο λεγόμενο εξακτινωμένο πεκ κέρκυρας που ανήκε βεβαίως διοικητικώς στο πεκ Ιωαννίνων.Μάλιστα, κάποιοι επιμορφωτές,έρχονταν από τα Ιωάννινα αυθημερόν, ενώ στη β και γ φάση της επιμόρφωσης, παρακολούθησαν στην πόλη της Κέρκυρας αυτές τις δύο φάσεις και δύο συνάδελφοι θεολόγοι(γινόταν συνεπιμόρφωση ημών των φιλολόγων ΠΕ02 με τους θεολόγους) από Ηγουμενίτσα, οι οποίοι,όπως μας είπαν τουλάχιστον, προτιμούσαν να έρχονται Κέρκυρα παρά να πάνε στα Ιωάννινα ή στην Άρτα, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Αποσυνδεδεμένος agatha14

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #1095 στις: Αυγούστου 11, 2010, 01:44:56 pm »
Τηλεφώνησα κι εγώ στα ΠΕΚ της περιοχής μου, μιας και διορίστηκα το Νοέμβρη του 2009 και τα ΠΕΚ είχαν ήδη γίνει για την περσινή χρονιά, και μου είπαν πως φημολογείται ότι θα γίνουν τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη. Τίποτα επίσημο βέβαια. Φαντάζομαι πως αν δεν έχει μαθευτεί κάτι επίσημο από Δευτέρα, είναι απίθανο να γίνουν μέσα στον αύγουστο όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:10:14 »

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1096 στις: Αυγούστου 13, 2010, 11:42:54 am »
εμενα μου ειπαν πως σιγουρα θα γινουν.Το ποτε δεν το διευκρινησαν αλλα αφου μετα τις 25 θα γινουν οι τοποθετησεις καλα κρασια... Αυτη τη σελ του πεκ πειραια που κανει χρονια να ανοιξει κ οταν ανοιξει δε λεει τιποτα δεν την ξαναπροσπαθω. Αν μαθετε τιποτα γραψτε το εδω.

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1097 στις: Αυγούστου 13, 2010, 02:28:34 pm »
Σε ό,τι αφορά τα ΠΕΚ Πειραιά, καλύτερα να παίρνετε τηλέφωνο (αν πιάσετε γραμμή). Πολύ καλό site είναι του ΠΕΚ Λαμίας www.peklamias.gr. Εκεί ήδη υπάρχει αίτηση για επιμορφωτές!!! Τώρα, όσο για το περιεχόμενο της επιμόρφωσης, καλά κρασιά!!! Πέρυσι, οι περισσότερες ειδικότητες των Κυκλάδων έκαναν τα πεκ στην Σύρο, έτσι για να πάρουν μια γεύση από ταλαιπωρία. Μόνο μαθηματικοί και φυσικοί (και όχι όλοι) έμειναν στον Πειραιά.

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1098 στις: Αυγούστου 16, 2010, 11:22:30 am »
Καλημέρα σε όλους...

Αποσυνδεδεμένος zeroout

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • it's all about the journey, not the destination...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1099 στις: Αυγούστου 16, 2010, 12:35:37 pm »
Καλημέρα!!
Μίλησα Παρασκευή με ΠΕΚ Πειραιά και μου είπαν ότι θα γίνουν σίγουρα ΠΕΚ, αλλά μάλλον από τέλη Σεπτέμβρη ίσως και αρχές Οκτώβρη, χωρίς να ξέρουν ακριβώς πότε...

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1100 στις: Αυγούστου 16, 2010, 01:06:51 pm »
Καλημέρα!!
Μίλησα Παρασκευή με ΠΕΚ Πειραιά και μου είπαν ότι θα γίνουν σίγουρα ΠΕΚ, αλλά μάλλον από τέλη Σεπτέμβρη ίσως και αρχές Οκτώβρη, χωρίς να ξέρουν ακριβώς πότε...

Ξέρετε αν οι αναπληρωτές της α΄φάσης, οι οποίοι ΚΑΙ πέρυσι παρακολούθησαν ΠΕΚ- θα τα παρακολουθήσουν πάλι και φέτος;
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1101 στις: Αυγούστου 16, 2010, 03:30:12 pm »
Καλημέρα!!

Ξέρετε αν οι αναπληρωτές της α΄φάσης, οι οποίοι ΚΑΙ πέρυσι παρακολούθησαν ΠΕΚ- θα τα παρακολουθήσουν πάλι και φέτος;

όχι βέβαια!!!πάλι τα ίδια;;

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1102 στις: Αυγούστου 16, 2010, 03:49:36 pm »

Οι μόνιμοι είναι υποχρεωμένοι να τα παρακολουθήσουν, άσχετα αν το είχαν κάνει ως αναπληρωτές.Αυτοί που ξαναπάνε αναπληρωτές, δε νομίζω

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1103 στις: Αυγούστου 16, 2010, 04:08:00 pm »
Καλημέρα!!

max, σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εννοώ και επειδή μπήκες στον κόπο και μου απάντησες αλλά ΚΥΡΙΩΣ για το περιεχόμενό της! Ευτυχώς λοιπον δε θα ξανακούσουμε τα ίδια! Κενολογίες και ασήμαντες πολυλογίες... ;D Ό,τι πιο βαρετό έχω ακούσει στη ζωή μου...
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1104 στις: Αυγούστου 16, 2010, 11:39:45 pm »
Να σαι καλα Φωτεινη!φιλη μου αναπληρωτρια που τα παρακολουθησε το 07 οταν την ξαναπηραν αναπληρωτρια την επομενη χρονια κ μαλιστα την α φαση δεν ξαναπηγε.αυτο εννοουσες ε;γιατι απο την απαντηση της μαγδας σκεφτηκα μηπως δεν καταλαβα καλα τι ρωτησες.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2010, 11:41:48 pm από max »

Αποσυνδεδεμένος kripintiris

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1105 στις: Αυγούστου 16, 2010, 11:55:29 pm »
Επειδή είδα ότι προσπαθείτε να "πιάσετε" ΠΕΚ Πειραιά, σκέφτηκα να σας πω ότι στο ΠΕΚ Περιστερίου (δηλ. 3ο ΠΕΚ Αττικής νομίζω) εδώ και ένα μήνα μου είπαν να τους παίρνω τηλέφωνο και να τους ρωτάω κάθε Τρίτη. Είναι ανοιχτά δηλαδή μία μέρα την εβδομάδα, όπως και τα σχολεία στο καλοκαιρινό mode. Αύριο λοιπόν θεωρώ ότι είναι μέρα για "πρήξιμο"...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182674
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)