Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alexel στις Αυγούστου 10, 2010, 07:37:32 pmΟι επιμορφούμενοι πρέπει να βρουν τρόπο να παρακολουθήσουν τα ΠΕΚ.Αν αυτό δεν είναι εφικτό μπορούν να τα αναβάλουν.Στην περίπτωση του ξαδελφού σου τί έγινε δηλ?Πάντως εμάς πέρσι,μας είπαν ότι τα ΠΕΚ γίνονται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,για να μη συμπίπτουν με τα μαθήματα.Στην περίπτωση του ξαδέλφου μου- που παρεμπιπτόντως ήταν στο Αγαθονήσι- ήρθε στην ΑΘήνα και παρακολούθησε τα ΠΕΚ. Υποχρεωτικά άφησε δηλαδή τις τάξεις του για δύο εβδομάδες. Δεν έστειλαν επιμορφωτή στο Αγαθονήσι και γενικά σε κανένα μικρό νησί ή χωριό. Το ότι είσαι υποχρεωμένος να τα παρακολουθήσεις εμένα δε μου λέει κάτι. Αν μένεις στο Αγαθονήσι, στους Λειψούς, στην Κίμωλο κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να μεταβαίνεις κάθε μέρα στη Ρόδο και μετά να επιστρέφεις πίσω για το μάθημα. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν συγκοινωνίες για να γίνει τέτοια δουλειά. Οπότε είτε υποχρεωτικά θα πας στο ΠΕΚ που έχεις κληθεί και το κενό στην τάξη θα είναι εις γνώση του υπουργείου, είτε θα τα ΠΕΚ λάβουν χώρα πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά. Δε γίνεται διαφορετικά.
Οι επιμορφούμενοι πρέπει να βρουν τρόπο να παρακολουθήσουν τα ΠΕΚ.Αν αυτό δεν είναι εφικτό μπορούν να τα αναβάλουν.Στην περίπτωση του ξαδελφού σου τί έγινε δηλ?Πάντως εμάς πέρσι,μας είπαν ότι τα ΠΕΚ γίνονται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,για να μη συμπίπτουν με τα μαθήματα.
Παντως, τα ΠΕΚ που στην αρμοδιοτητα τους υπαγονται νησιωτικες περιοχες οργανωνουν ορισμενες φορες προγραμματα επιμορφωσης νεοδιοριστων σε εξακτινωμενα παραρτήματά τους σε νησια, ουτως ωστε να μην χρειαζεται να μετακινουνται ολοι οι επιμορφουμενοι.
Καλημέρα!!Μίλησα Παρασκευή με ΠΕΚ Πειραιά και μου είπαν ότι θα γίνουν σίγουρα ΠΕΚ, αλλά μάλλον από τέλη Σεπτέμβρη ίσως και αρχές Οκτώβρη, χωρίς να ξέρουν ακριβώς πότε...
Παράθεση από: zeroout στις Αυγούστου 16, 2010, 12:35:37 pmΚαλημέρα!!Μίλησα Παρασκευή με ΠΕΚ Πειραιά και μου είπαν ότι θα γίνουν σίγουρα ΠΕΚ, αλλά μάλλον από τέλη Σεπτέμβρη ίσως και αρχές Οκτώβρη, χωρίς να ξέρουν ακριβώς πότε...Ξέρετε αν οι αναπληρωτές της α΄φάσης, οι οποίοι ΚΑΙ πέρυσι παρακολούθησαν ΠΕΚ- θα τα παρακολουθήσουν πάλι και φέτος;
όχι βέβαια!!!πάλι τα ίδια;;
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 16, 2010, 01:06:51 pmΠαράθεση από: zeroout στις Αυγούστου 16, 2010, 12:35:37 pmΚαλημέρα!!Μίλησα Παρασκευή με ΠΕΚ Πειραιά και μου είπαν ότι θα γίνουν σίγουρα ΠΕΚ, αλλά μάλλον από τέλη Σεπτέμβρη ίσως και αρχές Οκτώβρη, χωρίς να ξέρουν ακριβώς πότε...Ξέρετε αν οι αναπληρωτές της α΄φάσης, οι οποίοι ΚΑΙ πέρυσι παρακολούθησαν ΠΕΚ- θα τα παρακολουθήσουν πάλι και φέτος;όχι βέβαια!!!πάλι τα ίδια;;