*

Ψηφοφορία

Πόσο χρήσιμα σας φάνηκαν τα ΠΕΚ που παρακολουθήσατε;

Πάρα πολύ
1 (1.6%)
Πολύ
2 (3.2%)
Αρκετά
8 (12.9%)
Ελάχιστα
23 (37.1%)
Καθόλου
28 (45.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 62

Αποστολέας Θέμα: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)  (Αναγνώστηκε 398658 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος evan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)
« Απάντηση #1512 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 07:52:16 pm »
Ξερει κανεις για ΠΕΚ ΠΕΛΛΑΣ;Εγω ως αναπληρωτρια σ'αυτον τον νομο μπορω να παρακολουθησω στο Κιλκις που μενω; και πως γινεται επιλεγεσαι ή το ψαχνεις;

Αν και πολύ άργησες, τρέχα μπας και προλάβεις, και πες τους στο ΠΕΚ Έδεσσας οτι αποποιείσαι αποζημίωση (οδοιπορικά εξοδα κτλ) και ότι θα κάνεις την επιμόρφωση στο ΠΕΚ Κιλκίς εφόσον, αν κατάλαβα καλά, μένεις Κιλκίς και πηγαινοέρχεσαι καθημερινα Έδεσσα.
Πρέπει να εξασφαλίσεις πρώτα, όμως, για το ΠΕΚ Κιλκίς ότι θα σε συμπεριλάβουν στα τμήματα,γι' αυτό πάρε τους τηλέφωνο άμεσα.
Εννοείτα ότι κανονικά δεν θα πρέπει να σου φέρουν αντίρρηση (εκτός εάν η αλλαγή γίνει εις βάρους του σχολικού ωραρίου σου) γιατί όπως αναφέρει και η εγκύκλιος για τα ΠΕΚ κάπου, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να διευκολύνονται.Διάβασε την εγκύκλιο καλύτερα και θα το βρεις.
«Η ΛΕΓΕ ΤΙ ΣΙΓΗΣ ΚΡΕΙΤΤΟΝ Η ΣΙΓΗΝ ΕΧΕ» 
Ή να πεις κάτι καλύτερο από τη σιωπή, ή αλλιώς να σιωπάς.

«ΩΣ ΟΥΔΕΝ Η ΜΑΘΗΣΙΣ, ΗΝ ΜΗ ΝΟΥΣ ΠΑΡΗ»
Η μάθηση είναι μηδέν χωρίς τη σκέψη και την κρίση.

Μένανδρος ο Αθηναίος (342-292 π.Χ)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:24:02 »

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1513 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 07:58:22 pm »
Για αναπληρωτες ΠΕ60 στην Ευβοια γνωριζει κανεις ποτε ειναι και πως θα μαθουμε αν ειμαστε?
Πρεπει δηλαδη να εχει καποιος ιντερνετ για να ενημερωθει?

peklamias.gr

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1514 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 08:06:15 pm »
Θεωρητικά θα στέλνανε στα σχολεία μας mail, στο δικό μας ήρθε αργά, αλλά τα έψαχνε μια συνάδελφος κι έτσι κάναμε δηλώσεις συμμετοχής.Να τηλεφωνήσεις, σκέφτομαι, αν κι έκανα δήλωση, να μην πάω, είναι πολλά τα έξοδα, ή να πάω τόσο όσο να πάρω τη βεβαίωση, δηλαδή να πηγαινοέρχομαι από Αθήνα και  αν με βολεύει το λεωφορείο.Καμία κύρωση δεν προβλέπεται από όσο διαβάζω,(για τους αναπληρωτές εννοώ), από την άλλη, τόσο έξοδα, σε τέτοιο καιρό και χωρίς να έχουμε πληρωθεί εμείς οι αναπληρωτές, να μη τους πώ, πού να τα βάλουν τα ΠΕΚ >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2010, 08:10:48 pm από adigoni »

Αποσυνδεδεμένος marsak72

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1515 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 08:12:22 pm »
Θεωρητικά θα στέλνανε στα σχολεία μας mail, στο δικό μας ήρθε αργά, αλλά τα έψαχνε μια συνάδελφος κι έτσι κάναμε δηλώσεις συμμετοχής.Να τηλεφωνήσεις, σκέφτομαι, αν κι έκανα δήλωση, να μην πάω, είναι πολλά τα έξοδα, ή να πάω τόσο όσο να πάρω τη βεβαίωση, δηλαδή να πηγαινοέρχομαι από Αθήνα και  αν με βολεύει το λεωφορείο.Καμία κύρωση δεν προβλέπεται από όσο διαβάζω, από την άλλη, τόσο έξοδα, σε τέτοιο καιρό και χωρίς να έχουμε πληωθεί εμείς οι αναπληρωτές, να μη τους πώ, πού να τα βάλουν τα ΠΕΚ >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Αντιγονη οταν λες εκανα δηλωση επικαλεστηκες λογους υγειας;γιατι και εγω το σκεφτομαι.Οτι δεν εχει κυρωσεις το εψαξες;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:24:02 »

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1516 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 08:52:17 pm »
όχι, εννοώ ηλεκτρονικά υποβάλαμε αίτηση συμμετοχής, αλλά τώρα σκέφτομαι να μην παραστώ, λόγω οικονομικής κρίσης.Δεν το έψαξα πολύ για τις κυρώσεις, απλά ΄να άρθρο στο alfavita ανέφερε κάτι τέτοιο.Πάντως, θα τηλεφωνήσω και στα ΠΕΚ να ρωτήσω.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1517 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:38:03 pm »
Τελικά έχει απαγορευτικό και στις ανατολικές Κυκλάδες κι έτσι δεν μπορούμε να πάμε ούτε εμείς στα ΠΕΚ του Πειραιά! Οι πεφωτισμένοι εγκέφαλοι του υπουργείου πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με το μπάχαλο που δημιούργησαν...

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1518 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:58:18 pm »
Τελικά έχει απαγορευτικό και στις ανατολικές Κυκλάδες κι έτσι δεν μπορούμε να πάμε ούτε εμείς στα ΠΕΚ του Πειραιά! Οι πεφωτισμένοι εγκέφαλοι του υπουργείου πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με το μπάχαλο που δημιούργησαν...

Και σκέψου τι έχει να γίνει στα επόμενα τριήμερα που είναι μέσα στο καταχείμωνο! Αύριο όλοι το πρωί τους ταράζουμε στα τηλέφωνα! Το ότι το σύστημα δεν είναι λειτουργικό αποδεικνύεται ήδη από την πρώτη μέρα, τι άλλο θέλουν για να το αντιληφθούν; 

Αποσυνδεδεμένος Lady Ogress

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1519 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 01:30:39 pm »
Οι ανθρωποι ειναι τελειως απαραδεκτοι! Ειμαι κι εγω απο δυσπροσιτο στις Κυκλαδες και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μας αναγκαζουν να γινουμε μπαλακι του πινγκ πονγκ. Υπηρχαν σαφως λυσεις που δε θα επιβαρυναν τοσο ουτε τον εκπαιδευτικο ουτε το σχολειο...

Προσπαθω απο προχθες να επικοινωνησω με ΠΕΚ Πειραια αλλα ολα τα τηλεφωνα ειτε δειχνουν πως ειτε μιλανε ειτε δεν το σηκωνουν. Ειμαι σε αναρρωτικη αδεια, δεν μπορω να παρακολουθησω τα ΠΕΚ και θελω να δω αν θα εχω του χρονου δικαιωμα να τα κανω, δεδομενου οτι τα εχασα και περυσι επειδη αργησαν να μας διορισουν.

Αν καποιος συναδελφος γνωριζει κατι σχετικο ας μου πει. Στο Γραφειο ΔΕ δεν ηξεραν να μου απαντησουν.

Αποσυνδεδεμένος mariefrance

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1520 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 03:29:28 pm »
Oπως εγραψα και πιο πανω κι εγω τα χρωσταω απο περσι και το φετινο προγραμμα δε με βολευει και πηρα τηλ και στο Γραφειο και στα Πεκ και μου ειπαν να τα αφησω για του χρονου , οτι δεν υπαρχουν κυρωσεις . Ρωτησα και για τη μονιμοποιηση στο γραφειο και μου ειπαν οτι στα 2 χρονια μονιμοποιεισαι αυτοδικαια απλα τα τη βεβαιωση των ΠΕΚ τη χρειαζεσαι για να προαχθεις απο το βαθμο Γ στο βαθμο

Αποσυνδεδεμένος Lady Ogress

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1521 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 03:49:29 pm »
Oπως εγραψα και πιο πανω κι εγω τα χρωσταω απο περσι και το φετινο προγραμμα δε με βολευει και πηρα τηλ και στο Γραφειο και στα Πεκ και μου ειπαν να τα αφησω για του χρονου , οτι δεν υπαρχουν κυρωσεις . Ρωτησα και για τη μονιμοποιηση στο γραφειο και μου ειπαν οτι στα 2 χρονια μονιμοποιεισαι αυτοδικαια απλα τα τη βεβαιωση των ΠΕΚ τη χρειαζεσαι για να προαχθεις απο το βαθμο Γ στο βαθμο

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1522 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 09:24:24 pm »
συνάδελφοι μια ερώτηση που προκύπτει απο τα παραπάνω .εμείς οι νεοδιόριστοι μονιμοποιούμαστε αυτοδίκαια στα δύο χρόνια όπως γράφετε ή πρέπει να εισηγηθεί τη μονιμοποίησή μας ο μέντορας,σύμφωνα με το νέο νόμο;επίσης ,επειδη βρίσκομαι σε άδεια ανατροφής,εμφανίστηκαν οι...μάντορες στα σχολεία και τι κάνετε ακριβώς;ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1523 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 10:54:04 pm »
Παράθεση από: evan link=topic=19429.msg395656#msg39χ5656 date=1288284736
Ξερει κανεις για ΠΕΚ ΠΕΛΛΑΣ;Εγω ως αναπληρωτρια σ'αυτον τον νομο μπορω να παρακολουθησω στο Κιλκις που μενω; και πως γινεται επιλεγεσαι ή το ψαχνεις;

Αν και πολύ άργησες, τρέχα μπας και προλάβεις, και πες τους στο ΠΕΚ Έδεσσας οτι αποποιείσαι αποζημίωση (οδοιπορικά εξοδα κτλ) και ότι θα κάνεις την επιμόρφωση στο ΠΕΚ Κιλκίς εφόσον, αν κατάλαβα καλά, μένεις Κιλκίς και πηγαινοέρχεσαι καθημερινα Έδεσσα.
Πρέπει να εξασφαλίσεις πρώτα, όμως, για το ΠΕΚ Κιλκίς ότι θα σε συμπεριλάβουν στα τμήματα,γι' αυτό πάρε τους τηλέφωνο άμεσα.
Εννοείτα ότι κανονικά δεν θα πρέπει να σου φέρουν αντίρρηση (εκτός εάν η αλλαγή γίνει εις βάρους του σχολικού ωραρίου σου) γιατί όπως αναφέρει και η εγκύκλιος για τα ΠΕΚ κάπου, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να διευκολύνονται.Διάβασε την εγκύκλιο καλύτερα και θα το βρεις.
πεκ πελλας δεν υπαρχει.κ εδεσσα κ κιλκις κανουν πεκ θεσνικη!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 29, 2010, 11:00:29 pm από max »

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1524 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 10:55:48 pm »

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1525 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 11:02:45 pm »

Πεκ πελλας δεν υπαρχει.κ εδεσσα κ κιλκις κανουν πεκ θεσνικη!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)